elmer 03.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 W zależności od posiadanych środków. Moim zdaniem najpewniejsze są nieruchomości - ale też nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 "nieruchomości", to dla mnie troche zbyt szeroka kategoria, ale w jej ramach, jestem zdania, że najpewniejsza i najbardziej opłacalną lokatą jest zakup ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 03.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 ja się nie wypowiem w co najlepiej inwestować, nie chcę sobie konkurencji robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.09.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Zagłosowałem na fundusze inwestycyjne...zgodzę się może niruchomości to może nawet lepszy pomysł...ale ma mocną wadę...potrzebna jest jednorazwo i dłuuuugoterminowo duża gotówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 06.09.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nieruchomości i najlepiej na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nieruchomości i najlepiej na Mazurach E tam, jeśli nieruchomości to w Monte Carlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 06.09.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tylko w nieruchomości. Ale z dużą rozwagą i znajomością rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ziemia, ziemia, ziemia...nie woła jeść i zawsze daje większy procent niż bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 08.09.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 W olej napędowy.Na początku roku był po 3,3 zł/l a teraz 3,9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Eeeeee to jak tak, to w styropian na początku każdego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 08.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Eeeeee to jak tak, to w styropian na początku każdego roku Całkiem dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jednak najlepszą inwestycją jest pakowanie finansów w dzieci . Stopa procentowa nieobliczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 13.09.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 My znaczy sie ja i Zona inwestujemy w fundusze inwestycyjne chętnie inwestowalibyśmy w ziemie idzie do góry jak szalona ale nie stac nas na iwestowanie tak duzych kwot na raz a fundusze pozwalaja nam odkładać dowolnie wybrane kwoty co miesiąc Inna poważna inwestycja to podnoszenie kwalifikacji z tego podnioszenia to omało na wyspy nie pojechalismy ale sie okazało ze zoneczce mojej jeszcze jednego papierka brakło a szkoda szkoda (pierwszy raz pomyslałem w zyciu o wyjeżdzie jak zobaczyłem tą kwotę którą miała by tam zarabiać) inne dodatkowe inwestycje to obligacje i granie w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.09.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 1.wykształcenie dzieci 2. nieruchomosci 3.fundusze inwestycyjne -pracują tam najtezsze głowy w naszym kraju , jest to jedyne sensowne miejsce na trzymanie gotowki w naszym kraju do tego dorobic polise z sumą ubezpieczenia zero - korzysc z tego taka ze z zewnatrz komornik tego nie widzi ...srednie zyski z tego to 15-18% rocznie a koszty to 2% ..dostajesz kod pin i mozesz podgladac i rowniez dokonywac transferow funduszy/bezplatnie / hossa trzyma sie w akcyjnych- bessa w obligatoryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 16.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 nieruchomości ale tylko ziemia lub mieszkania w centrach miast, zabudowana dzialka to zło konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theRav 23.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Fundusze to też może się okazać metoda długoterminowa, wcale od nieruchomości nie krótsza. W czasie hossy (znaczy się teraz) fundusze wypadają dobrze - tzn. opłacalnie lepiej od lokat. Ale nie jest prawdą, że fundusze nie są obarczone ryzykiem - na funduszach można również stracić ewentualnie zrealizować zyski dopiero po długich latach. Czyli wszystko mniej więcej się zgadza - inwestycje w fundusze obarczone są ryzykiem i wymagają poświęcania im czasu oraz pewnej wiedzy - w zamian za to oferują nieco wyższe oprocentowania niż lokaty (bez ryzyka i zainteresowania). O krok dalej są akcje skolei z jeszcze wyższym ryzykiem i z jeszcze większą potrzebą poświęcania im czasu.Warto pamiętać, że najatrakcyjniejszy w historii amerykański fundusz inwestycyjny w całym okresie swojego istnienia (czyli coś ponad 60 lat) zapewnił średnioroczną stopę zwrotu w okolicach 10% czyli wcale nie tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.09.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 wybralam nieruchomosci - to z ankietya z zycia - inwestuje teraz najbardziej w syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 23.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 wybrałem inwestowanie w nieruchomości. A obecnie jak Agnieszka1 inwestuję w wykształcenie dzieci (syna i córki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 28.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Grunty, grunty, grunty... zwłaszcza w atrakcyjnych miejscach A propos zysków w nieruchomośći rolne niezabudowane: wg GUS średnia cena za 1 ha ziemi rolnej w 4.kwartale 2004 wynosiła 6810 zł, natomiast dane za 2.kwartał 2005 wskazują cenę 8403 zł... czyli ponad 20% zysku w ciągu półrocza ! Pełne info w linku: http://www.arimr.gov.pl/document.php?id=226&pageNo=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts