kasia64 13.01.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dominikams Miras i Majstry mówią że wełnie nic się nie stanie No... moje Majstry tez tak mówią (ale ja to taka strachliwa jestem) Tak sobie myślę, że jak Majstry mówią to chyba wiedzą bo przecież to oni budują . Ja moim wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Mojej nic się nie stało Kasiu cały czas zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dawno u Ciebie nie byłem, a tu prawie stan developerski.... Moje gratulacje... Oby tak dalej! Super, że udaje się Wam już tak ładnie ocieplić dach i tynki kończa sie.. WIem, ze przy ocieplaniu wełną robotnicy nosza maski, więc normalne, że tak dziwnie czułaś się... Wełna słabo smakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.01.2007 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Dawno u Ciebie nie byłem, a tu prawie stan developerski.... Moje gratulacje... Oby tak dalej! Super, że udaje się Wam już tak ładnie ocieplić dach i tynki kończa sie.. WIem, ze przy ocieplaniu wełną robotnicy nosza maski, więc normalne, że tak dziwnie czułaś się... Wełna słabo smakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.01.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ago dzięki i trzymaj kciukasy dalej bo kasa topnieje w oczach a tyle jeszcze przed nami Kze staramy się jak możemy.Wełna rzeczywiście nie najlepiej smakuje ale w masce jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.01.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Chwilę bylam odcięta od internetu, więc wrażeń z Kasinej budowy przekazać nie zdążylam....Domek rośnire KONCERTOWO!! Aż się wierzyć nie chce z takim wizgiem lecą, że dnia nie starcza coby nadążyć!!! Strasznie Kasi zazdroszczę TYCH OKIENEK POLACIOWYCH ( bo sama nie mam, to zazdroszczę, a co? Rzecz ludzka )I widoczków przecudnych!!!!!Za okienkami malują się widoczki ino pomarzyć!!1 Nie każdemu dane takie!!!!! Ale najbardziej fascynuje mnie etuzjam,euforia i co tak kto chce jeszcze...Ale widoki.....REWELACJA!!! Na starość jak znalazł. Będzie gdzie ukoić nerwy!!!! I na zakończenie powiem..Tak jak kiedyś czytałam jak to KODI poradzil sobie z budową, tak teraz Kasia stanowi taki ewenement budowlany!! Za taką kasę ,z takim entuzjamem, radością TYLKO ZA WZÓR STAWIAĆ, coby inni się nie bali i dzielnie dążyli do spełnienia marzeń!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 14.01.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kasiu,Ty mnie mobilizujesz, a co ja tu widzę, aż oczęta przecieram z zazdrości....Ależ dzieje się u Ciebie i to sporo, no bo jak już są okienka i ciepło za nimi to wszystko można robić w środku SUPER, SUPER, SUPER.Czy ja się mylę, że jeszcze w tym roku będziesz próbowała tu zamieszkać... TRZYMAMY KCIUKI ŻEBY WAM SIĘ UDAŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.01.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Alfredko mów mi, mów jeszcze i jeszcze a ja Tobie do grobowej deski wdzięczna będę za polecenie brygady.Gdyby nie Ty i Brygada , nie było by tak jak jest Zygmorku przeprowadzka na wiosnę oczywiście. Mamy nadzieję na kwiecień-maj.Też trzymam kciuki za Was za szybkie rozpoczęcie budowy a potem to już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kasiu, gratuluję nowego nabytku . Brama (a w zasadzie domek z bramą ) wygląda bardzo ładnie. Z okienkami ślicznie się "zgrała". Otynkowane ściany wyglądają już "domowo", a nie "budowlano" .Twoja brygada uwija się z robotą aż miło patrzeć. Oby tak dalej ! Czy to są tynki tradycyjne ? Jeśli tak , to dość długo będą schnąć. Dobrze by było podgrzewać pomieszczenia. Warto również wietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Na polnocy ludziska chyba barzdiej pracowite sa.. bo Kasia idzie jak burza... A pogoda w tym sezonie trzeba przyznac tez byla po Waszej stronie...No teraz tylko grzac i robic dalej... Kasiu na kiedy planujecie przeprowadzke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Adriano i Zeljko tynki tradycyjne, tak jak i cały dom budowany tradycyjnie. Jutro wchodzi pan instalator od c.o i kanalizacji i oczywiście będziemy grzać i wietrzyć. Przeprowadzka w kwietniu- maju bo my będziemy sobie powoli wykańczać. Dzięki za gratulacje ale wszystko dzięki naszej Brygadzie przez wielkie B.W ostatnie dni pracowali jak mróweczki i efekty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kasiu pieknie u Was Trzymam kciukasy za dalsze prace aby dalej tak szło jak idzie, teraz już będzie coraz gorzej odjeżdżać z budowy Co do kasy to znam ten ból ale jak widzisz mieszkając można powolutku dopieszczać gniazdko Czasami nawet bywa ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ach Ago rzeczywiście ciężko wracać do mieszkania Cieszę się że Ci się podoba.To dopieszczanie rzeczywiście będzie trwało i trwało Niepokoi mnie tylko to co jeszcze musimy zrobić sami przed przeprowadzka Ale nic to Damy radę.Tyle za nami.Teraz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nic się nie przejmuj tego czego nie zrobicie przed przerowadzką zrobicie po Najważniejsze to się dobrze nastawić Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ago dzięki za słowa otuchy.Poradzimy sobie bo jesteśmy już na finiszu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ago dzięki za słowa otuchy.Poradzimy sobie bo jesteśmy już na finiszu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kasiu bardzo się cieszę, że już tyle zrobione Sciskam kciukasy, żeby do samiuśkiego końca było tak bajecznie!!!! Byle tylko przeprowadzka, a resztę zrobicie powoli ... Jestem pełna podziwu.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kasiu napisz jakie planujecie ogrzewanie? Czy będą tylko grzejniki czy podłogówka też (jeżeli tak to gdzie?). Idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kasiu, zaczęłaś dużo później ode mnie, no i proszę. Ja zostałam daleko w tyle. Tynki super, sama chciałabym już takie mieć. Jeśli się nie mylę, są cementowo wapienne? My również będziemy mieć właśnie takie. Tyle, że zaczniemy dopiero po montażu okien, czyli 1 marca. Instalacje , na moje oko, kosztowały Was niewiele. Mój instalator od c.o i całej instalacji wod. kan weźmie ok 6 tys za samą robociznę. (W tym kominek z płaszczem wodnym no i oczywiście częściowo podłogówka)Na szczęście to on załatwia wszystkie materiały- począwszy od styropianu więc ten problem będę miała z głowy. pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kurczoe - u ciebie jest chyba najszybsza obecnie budowa na forum Pare dni nie spojrzysz i juz jestes daleko w tyle Ale tynki wygladaja pieknie- naprawde swieyna mieliscie kipe- jesli na dodatek wszystko posprzatli to mod malina Fajnie jak dzieciaki chodza po domku i ogladaja swoje przyszle pokoje Teraz do boju z instalacjami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts