zygmor 12.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Kasiu, Dobrze robisz nie daj się namówić, moja żona też nie tyka mojej piły, raz spróbowała i się wyleczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.02.2007 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Kasiu, Dobrze robisz nie daj się namówić, moja żona też nie tyka mojej piły, raz spróbowała i się wyleczyła. Cieszę się że tak piszesz i nie dam się namówić.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Kasiu OGROMNE GRATULKI Bardzo mnie cieszy że u Was tak idzie do przodu i pamiętaj nie wszytsko trzeba miec od razu a i tak we własnym domku przy kominku jest Super Co do piły i inyych warczących daję sobie z nimi radę i kiedys ja byłam głowna dowodzącą tych urządzeń ale odkąd mamy dom mój mąz też je pokochał i teraz już ich tak często nie używam Jak zawsze ściskam za Was kciukasy i rozumię niechęc powrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ło kurde no wy to macie tempo Wielkie gratulacje!!!!! no to czas zacząć wybieranie, przebieranie, zastanawianie, łażenie i sprawdzanie - "czy te płytki bedą pasowac....?" itd powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.02.2007 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ago J.G. co do tych warczących maszyn to się nie przekonam do nich bo po prostu się ich boję A co do reszty której nie będzie w wymarzonym domku to powoli się oswajam z tą myślą i wiem :ŻE nie odrazu Kraków zbudowali "i tp.chociaz chcialoby sie mieć wypasione wszystko.Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma Plany swoje zrealizowaliśmy - zbudowaliśmy domek i zmieściliśmy się w kosztorysie.Teraz (też zgodnie z planem ) będziemy się gimnastykować finansowo z wykończeniem.Powoli bo powoli ale będziemy ciągnąć do przodu.Jak podłączymy kominek to reszta mi dynda i dam radę Pozdrawiam i o kciuki dalej proszę . Świerczu wybieramy i wybieramy tylko jakoś dziwnie nam oczka ciągną do rzeczy z kosmicznymi cenami a tu po ziemi trzeba stąpac równym krokiem Jakoś dużo tego wszystkiego potrzeba podlogi 100m2 ,kibelki to 2,umywalki 2 a drzwi aż 8 par Trochę mnie to przeraza ale będziemy kupować po trochu i jakoś to będzie.Pozdrawiam i trzymam kciuki za FASOLKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Kasiu doskonale Cię rozumię i niew eim czemu człowieka ciągnie do tego co jakieś takie nie przystępne cenowo Kiedys mi koleżanka powiedziała że tzn że mam dobry gust co mi po tym jak tylko nerwy z tego powodu Kciukasy oczywiście zaciskam pamiętaj że zamiast drzwi można mieć gustowne kotarki moje w razie czego jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.02.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Kasiu doskonale Cię rozumię i niew eim czemu człowieka ciągnie do tego co jakieś takie nie przystępne cenowo Kiedys mi koleżanka powiedziała że tzn że mam dobry gust co mi po tym jak tylko nerwy z tego powodu Kciukasy oczywiście zaciskam pamiętaj że zamiast drzwi można mieć gustowne kotarki moje w razie czego jeszcze są Jak byco to sobie pożyczę kotarki od Ciebie Ostatnio za dużo się dzieje wokół mnie ze wszystkich stron i jestem deko przemęczona i tylko czekam na podłącznie kominka a potem się chyba znieczulę albo sponiewieram (jak kto woli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Kotarki do usług Czasami trzeba się odstresować szkoda że potem głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Na odstresowanie najlepsze sa warczace maszyny bierzesz taka w drobne kobiece rece, wciskasz przycisk i .... czujesz sie jak Rambo lub Rocky hihi jak kto woli. Ja lubie bardzo nozyce elektryczne do zywoplotu, jak wychodze z maszyna w reku to wszyscy sie chowaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Mohag, już widzę cię oczami wyobraźni jak siejesz postrach ścinarką do żywopłotu Groźna babka z ciebie, nie ma co Kasiu, w takim razie na naszym spotkaniu SS bedziemy cię uczyć jazdy na rowerze (ja nie jeździłam 100 lat, kto wie, może też już nie umiem ). Nie martw się, po piffku wszystko będzie ci się wydawało łatwe Mohag - ty przywieź nożyce, to zaszalejemy, może i Kasia się przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.02.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Aga wszystkie znaki na niebie wskazują na zastosowanie kotarek Mohag poruszyłaś mnie tymi nożycami, w przyszłości (dalekiej) pomyślę nad nimi dominikams na spotkaniu będzie za mało czasu żeby się nagadac a co dopiero nauka jazdy ....na rowerze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 kasia, nic sie nie boj... po pijaku nauczymy Cie nie tylko jazdy na rowerze i obslugiwania nozyc ale zrobimy Ci syminarium o warczacych i jak przyjedziesz do domu to taka pila bedzie dla Ciebie pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.02.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 kasia, nic sie nie boj... po pijaku nauczymy Cie nie tylko jazdy na rowerze i obslugiwania nozyc ale zrobimy Ci syminarium o warczacych i jak przyjedziesz do domu to taka pila bedzie dla Ciebie pikus Dobre, uśmiałam się jak norka Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Kasiu co tak cicho w dzienniku? Skrobnij cosik.., bo sie nudze... Nie mowiac, ze mi Cie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Kotarki do usług Czasami trzeba się odstresować szkoda że potem głowa boli No bez przesady.. Dobry podkład (tłusty) albo 2KC i do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 A ja TAM byłam i kawusię piłam I delektowałam się zapachami budowlanymi, i tyćko się ogrzałam przy Kasi i Jej połówce......Uwierzcie mi ŚWIECĄ WŁASNYM ŚWIATŁEM !!!!!!Na moje oko to oni by sie TAM juz przeprowadzili!!!!I nie straszne bylyby im rozne niedogodnosci.......Ale rozumiem ich cala gebusia, serduchem ! tam jest tak piknie!!!!!! A widoki.......poezja, nie chleb !!!!!Trzymam kciuki........za wszystko co nastepne!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Kasiu lande to plytki. A do czego beda? One takie mazane sa, ale tez uklada ich sie w pelen sposob, tak jakby byl wzor, zobacz z tylu czy nie ma oznak, strzalek.., aby wedluk ich ukladac...wiem, bo u mnie w kuchni sa bardzo podobne. U nas w wiatrolapie sa w karo, a w kuchni i lazienkach prosto i mi tez prosto bardziej sie podobalo. Pewnie zalezy jakie pltyki i jakie pomieszczenie. U nas male powierzchnie, wydawalo mi sie ze lepiej prosto... Wielkiego znaczenia chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 kasia, zobacz do Toli topika w galeri... na 21 stronie Tola pokazala swoje kafle w podobnym stylu polozone prosto. Wygladaja bardzo dobrze, chyba lepiej niz karo to wyglada. Nie wiem ale karo pasuje tylko do niektorych plytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.02.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kochani, dzieki za wpisy To wspaniałe wrażenie że, gdzieś w innym zakątku Polski są ludki które kibicują naszym zmaganiom. Zeljko kafle będą w kuchni, przedpokoju i w przedsionku.Obejrzę je dzisiaj czy mają coś na spodzie.Bo te "mazaje" idą w dwie strony i moze można to jakoś ułozyć Chociaż jak się potem pomylimy to też jakoś będzie Ja mam taki przekorny charakter i jak wszyscy układają w karo to ja chętnie ułożę kafle prosto Jak będzie czas pokaże bo na razie podłogi schną Kze odstresowałam się bezalkoholowo .................. i jest już mi lepiej. Mohag dzięki, zerknę do Toli ona ma fajne pomysły i może coś odpapuguje Pozdrawiam całą brać budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 kasia64 no kacha ja nie moge no przecież zapierdzielacie że aż aż ! no poprostu szok - ale to oczywiście bardzo mobilizuje bardzo dziekuje za kciuki za fasole bo się przydadzą - niby jest dobrze ale strach o nią wciąż jest i troche przeraża..... a wy gnajcie dalej bo pięknie wam to wychodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts