Aga - Żona Facia 01.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kasiu u Ciebie dach też wygląda superowo! Jak już będzie cały to dopiero Radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kasiu u Ciebie dach też wygląda superowo! Jak już będzie cały to dopiero Radość Fajnie jak razem przeżywa się takie radości Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Adrianko - daszek się już kończy i aż dech mi zaparło jak zobaczyłam wykończoną połać dachu.Dach to spektakularna część budowy i przybliża nas do końca milowym krokiem A pierniczki jutro będą się robić Kasiu, PIĘKNIE, PIĘKNIE ! Mi też dech zaparło, bo daszek prawie gotowy . Teraz domek będzie "prawdziwy" i jaaaki ładnyyy ! Cieszę się razem z Wami i serdecznie GRATULUJĘ ! A cena faktycznie niewysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Zajefajna czapeczka dla Waszego Domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.12.2006 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Zajefajna czapeczka dla Waszego Domku! Wszystkie nasze czapeczki dachowe są piękne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Bardzo ładnie Ogromne gratulki i trzymam kciukasy za dalsze prace i za te jajka Co do szefa skąd ja to znam z tą różnicą że mnei nikt nie wywala z pracy. Mam nadzieję że znajdziesz nową lepszą pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 drożesze nie znaczy lepsze.... u nas 6 komorwe okazały sie tańsze niż 5 komorowe. Przy tych 5-komorowych płaciło sie poprostu za marke! a jak jest u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 U nas jedne i drugie pięciokomorowe RECHAU ale chodzi o to że te droższe są LADNIEJSZE i muszę sobie przemyśleć czy chcę tylko mieć czy mieć i mają mi się jeszcze podobać- kurde nie lubię być rozsądna Właściwie problem tkwi w bramie bo ona podbija cenę.Mirasowi też podoba się ta segmentowa ale on jest rozsądny z natury i pewnie z niej zrezygnuje a ja jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 to wziąłbym ładniejsze z tańszą bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Kasiu, jaki ladny domek sie zrobil... Co do okien, tak to jest z budowaniem, chcialo by sie zawsze duzo a trzeba sie zmiescic z kasa...,wiec wybiera sie cos co nam sie podoba i na co nas stac...Wybierzesz na pewno dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 to wziąłbym ładniejsze z tańszą bramą No i tak wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Kasiu, jaki ladny domek sie zrobil... Co do okien, tak to jest z budowaniem, chcialo by sie zawsze duzo a trzeba sie zmiescic z kasa...,wiec wybiera sie cos co nam sie podoba i na co nas stac...Wybierzesz na pewno dobrze. Zeljko uważam że, wybrałam dobrze, bardziej mi pasują białe drzwi i brama garażowa do białych okien niż ciemnobrazowe [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Kasiu, GRATULUJĘ decyzji wyboru okien, drzwi oraz bramy. Jest to z pewnością najlepsza "opcja". A okienka ze szprosami będą się wyróżniać z ogólu . Trzymam kciuki za umowę ! P.S. Pierniczki wyglądają smakowicie nawet w jaśniejszym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Czy moge wtrącić swoje trzy grosze! Wybrałabym okna 2-skrzydłowe białe, białe drzwi i ... białą bramę segmentową. Bo brama segmentowa ma już trochę ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 04.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 He he ja też już mam za sobą pierwszą burzę mózgów jeśli chodzi o okna. Naczytałam się, pooglądałam tu i ówdzie, roważyłam za i przeciw i co? W dalszym ciągu wiem tyle co nic Ale Tobie gratuluję wyboru Jak ja bym chciała mieć już tą decyzję za sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Adriano okna już wybrane,była to szybka decyzja - mieszanina rozsądku(brama i drzwi) i radości - upodobane dawno temu okna ze szprosami Myślę te okienka w moim małym domku będą dobrze się prezentować a co do pierniczków, nie zanalazłam im jeszcze kryjówki i ich ilość się podejrzanie kurczy Ago - żono Facia ciekawe co w tym jest? Forumowe gusty? żuczku życie czasami wymaga szybkich decyzji i właśnie to był ten moment i klamka zapadła - dosłownie i w przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Oj, dach, dach... Jak ja bym chciała miec taki dach Ale Kasiu, mi się wydaje, ze cena za ułozenie dachu całkiem przyzwoita (u mnie chca 9 - 10 tys.) Słoneczko nasz dach jest dwuspadowy i prosty do pokrycia,ma 186m2 a dekarze mają tydzień spóźnienia i ciągle dzwonią że czegoś zabrakło Kochanie u Ciebie też przyjdzie pora na czapeczkę kolorową , za to u nas Majstry też nie mają czasu robić dalej ,dopiero w styczniu(brzmi znajomo) Ale w sumie najważniejsze że się robi dach i jutro ma być finisz Pozdrawiam Kasiu, u nas dach też raczej prosty (jedyny "wypas" to kosz przy łączeniu dachu garażu z częścią mieszkalną). Powierzchnia dachu to chyba 240 m. A opóźnieniami już widzę że się nie stresujesz, przyzwyczajenie, czy zmęczenie? Co do okien i drzwi to właśnie chciałam ci podpowiedzieć, żebyś brała wszystko w tym samym kolorze (czyli drzwi i garaż tez białe), bo chyba będzie spójniej. Ale widzę, że już sama do tego doszłaś i I okna jednak lepsze jednoskrzydłowe u ciebie, bo dwuskrzydłowe byłyby wąziutkie, tak myślę.Więc dobre decyzje! To kiedy opijamy te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.12.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ago - żono Facia ciekawe co w tym jest? Forumowe gusty? Czemu tak sądzisz? Forumowe gusty tzn. o co konkretnie chodzi? Ja napisałam co ja bym wybrała - może dlatego że mi bardziej podobają się białe okna (a nie złoty dąb jak większość ludzi teraz kupuje - co nie znaczy ze taki dom wygląda brzydko. Kwestia wykończeń zewnętrznych. ). A do tego biała brama i białe drzwi. Widziałam nie raz białe okna i brązowe drzwi - skojarzenie rodzynek na białym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dominikams co do opijania to jeszcze trochę Obmiary jutro, zamówienie pojutrze(chyba?) a okna 2-3 tygodnie później Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ago - żono Facia ciekawe co w tym jest? Forumowe gusty? Czemu tak sądzisz? Forumowe gusty tzn. o co konkretnie chodzi? Ja napisałam co ja bym wybrała - może dlatego że mi bardziej podobają się białe okna (a nie złoty dąb jak większość ludzi teraz kupuje - co nie znaczy ze taki dom wygląda brzydko. Kwestia wykończeń zewnętrznych. ). A do tego biała brama i białe drzwi. Widziałam nie raz białe okna i brązowe drzwi - skojarzenie rodzynek na białym tle Chodzi o braterstwo dusz - oczywiście Mój domek,kojarzy mi się ze starą piosenką pt"Mały,biały domek w mej pamięci tkwi............." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts