Gryfpc 05.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A ja będę oryginalny i poproszę Szanowną Panią o więcej zdjęć!!! Zwłaszcza dachu, bo jak mniemam, jest się czym pochwalić!!! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.12.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a ile masz okien?? a ile wyniosły cie same szprosy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ago - żono Facia ciekawe co w tym jest? Forumowe gusty? Czemu tak sądzisz? Forumowe gusty tzn. o co konkretnie chodzi? Ja napisałam co ja bym wybrała - może dlatego że mi bardziej podobają się białe okna (a nie złoty dąb jak większość ludzi teraz kupuje - co nie znaczy ze taki dom wygląda brzydko. Kwestia wykończeń zewnętrznych. ). A do tego biała brama i białe drzwi. Widziałam nie raz białe okna i brązowe drzwi - skojarzenie rodzynek na białym tle Chodzi o braterstwo dusz - oczywiście Mój domek,kojarzy mi się ze starą piosenką pt"Mały,biały domek w mej pamięci tkwi............." O ja niekumata istota myślałam już o czymś najgorszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Gryfpcu zaraz wkleję więcej zdjąte dachu Świerczu okien 10 i ok 65,-zł za szprosy w jednym oknie tak średnio licząc Ago żono Facia głuptasek z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.12.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Kasiu, mnie też się podobają okna ze szprosami . Czy te szprosy będą wewnątrz (międzyszybowe) ? Metalowe , czy plastikowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Gratuluje decyzji Skoro białe okne to drzwi i brama też biała tak mi się to widzi choć osobiście za białym nie przepadam Trzymam kciukasy za pogodę i montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.12.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA TE CUDNE FOTKI!!! Kolorek dachu jest "FAJOSKI" - jak mówi moja córcia... Co do okien - ostatnio z żoną zastanawialiśmy się, dlaczego nie zamówiliśmy jednak białych okienek... Siakoś tak wyszło... POZDRAWIAM!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.12.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nosz.... w sobotę nie odpuszczę i pojadę do Was.Choc o której? tego nawet najstarsi indianie nie wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.12.2006 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ago miło że zgadzasz się z nami Adrianko szprosy białe,plastikowe,szersze i wewnątrzszybowe Gryfpcu na zdrówko tym bardziesz że chwalisz Mały dawno Cię u nas nie było i było by miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.12.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Adrianko szprosy białe,plastikowe,szersze i wewnątrzszybowe Będzie ładnie ! W moich oknach też jest szpros w tym samym kolorze jak okna, z tym, że jest dość szeroki i tzw. konstrukcyjny. Moim zdaniem nadaje oknom charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.12.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Adrianko szprosy białe,plastikowe,szersze i wewnątrzszybowe Będzie ładnie ! W moich oknach też jest szpros w tym samym kolorze jak okna, z tym, że jest dość szeroki i tzw. konstrukcyjny. Moim zdaniem nadaje oknom charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kasiu a kiedy beda okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Pieknie daszek wygląda w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.12.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zeljka czekamy na wycenę po pomiarach. żeby złożyć zamówienie.Miały być przed Świętami ale czy będą?? Kto to wie?? Aga cieszę się że Ci się nasz daszek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Lubię czerwone daszki i dwuspadziste dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.12.2006 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Lubię czerwone daszki i dwuspadziste dachy To tak jak my A kiedy będziesz piekła kruche ciasteczka na Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jakie znowu kruche ciasteczka Jak na razie to u nas przygotowania do Świąt daleko w lesie Bo znowu życie kręci się wokól domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.12.2006 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 W ramach relaksu proponuję rodzinne pieczenie ciasteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Kasiu to ja niecierpliwa juz jestem...Czekam na te okna jak na swoje... A jakie plany sa, co robimy po oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.12.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Zeljko ja też nie należę do tych cierpliwych Po oknach chcemy elektrykę,tynki,ogrzewanie i wylewki a reszta to już będzie w naszych rękach Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts