Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no tak dach piękny już macie :)

a dalszy harmonogram to jakbys mi z ust wyjęła tzn z palców :lol: trzymam kicuiki i pozdrawiam

ps. moja Ziutka uwielbia takie ozdoby i sama by chciała takie robić ale mówi że beztalencie jest do takich misternych rzeczy wiec tym bardziej respeckt :) - bardzo się podobają :)_

Świerczu i Gryfpcu dzięki za miłe słowa :oops: :lol:

Co do robienia tego wszystkiego to ja lubię tylko piec,gotować i szydełkować a sprzątanie to moja pięta achillesowa i migam się jak mogę i wykorzystuję moich chłopaków :roll: Strasznie nie lubię myć okien i prasować i najlepiej mi to wychodzi jak jestem wkurzona :roll:

Serdecznie pozdrawiam :wink:

Piekne gwiazdki i w ogole koncepcja choinki w bieli tez :D Akurat sie u nas skonczyl Festiwal Przedmiotow Artystycznych, gdzie takie szydelkowane bombki byly po 5 zł szt. bardzo mi sie podobaja :D

A ciasteczka mniam :D Pewnie jakies maslano smietankowe? Hmm moja babcia takie piekla. Mam przepis schowany o cioci. Tez takie zrobie.

A co do kury domowej. Na nas mowia juz per kury (tz. maz jest Kura a ja mała Kura :lol: ) a pewnie juz niedlugo - czytaj od stycznia kura domowa wlasnie zostane. :roll: Niestety utrata pracy i na dodatek niewyplacalnosc pracodawcy nie jest milym prezentem swiateczym i to w trakcie budowy :roll: Nawet nie chce o tym w dzinniku pisac, bo a noz ktos z banku go czyta amy czekamy na podwyzszenie kredytu :roll: No, ale pojde Kasiu pewnie w twoje slady - bde piec i sprzedwac i jak nie znajde ciekawej pracy to zajme sie pewnie rekodzielem artystycznym na sprzedaz :D Moze kiedys jakies szkolenie zrobisz na forum :D I Ziejlika nam pomoze :D

Iga przerobiłam to co Wy,dokładnie rok temu w listopadzie.Było delikatnie mówiąc KIJOWO :-? Ale życie idzie dalej i Miras poszedł do nowej i lepszej pracy. Życzę Wam nowych i lepszych perspektyw. :wink:

Dzięki za miłe słowa.Ciastka rzeczywiście maślano-żółtkowe i super kruche.

A gwiazdki robię na podstawie gazetki "SZYDEŁKIEM i na drutach" bardzo proste i co ważniejsze szybko się robią :lol: Pozdrawiam :wink:

Kasiu, ale mi narobiłaś smaku tymi swoimi ciasteczkami. Zawstydzasz mnie, bo ja jeszcze daleko w polu ze świątecznymi przygotowaniami . Trzeba za Twoim przykładem wziąść się do roboty, zacząć ciasteczka piec i pierogi lepić.

Wyobraź sobie, że będę miała na choince takie same gwiazdki jak Ty , tylko, że Twoje są troszeczkę większe :wink: :D . Kilka aniołków szydełkowych też będzie :wink: .

Ja tam wolałam jak nie byłaś tą kurą bo teraz znowu mam doły :wink: :)

Chatki, ciasteczka, gwiazdeczki i inne a ja biedna dlaeko w lesie :o :roll: i jeszcze zdolności kulinarne zostały w innej kolejce :-? to się poużalałam :oops: :oops: :oops: Dobrze że chociaż sprzątać potrafię :wink: :)

Trzymam kciuki za okienka :)

Adrianko lubię przygotowania do Świąt i rozkładam sobie prace na raty,aby nie wszystko na raz i nie zmęczyć się :oops: :p

Aniołka też mam ale na razie tylko jednego :roll: :wink:

Aga Ty dzielna Kobietko,szkoda że tak daleko do Ciebie :lol:

Ale służę przepisami a dziewczynki na pewno chętnie pobawią się w wycinanie ciasteczek.

Pozdrawiam wspaniałe Panie Inwestorki :lol: :lol: :lol:

Adrianko lubię przygotowania do Świąt i rozkładam sobie prace na raty,aby nie wszystko na raz i nie zmęczyć się :oops: :p

Aniołka też mam ale na razie tylko jednego :roll: :wink:

Kasiu, ja też zawsze tak robiłam, ale jakoś w tym roku jestem zupełnie nieobecna ... jakbym w innym świecie była :roll: . Tylko budowa, budowa, budowa :o , a czas tak szybko leci, że nim się człowiek obejrzał ... Święta nadeszły ... :o . To wszystko wina tej BUDOWY 8) :wink: :lol:

Gratki za zamówienie i zaliczkowanie. Teraz pozostaje oczekiwanie 8) . Oby szybko minęło , byście mogli cieszyć się okienkami, parapecikami i bramą :D .

Pozdróweczka !

Oj ! Tak ! To z pewnością byłby wspaniały prezent i myślę, że BĘDZIE ! :D

Staram się żyć w miarę normalnie, ale budowa na moich tylko barkach troszkę mnie ogranicza. U nas wciąż coś się dzieje i robota wre. Trudno zwolnić tempo, gdy ma się ludzi i wiążące terminy.

Mam nadzieję jednak, że przyszłoroczne Święta , a w zasadzie przygotowania do nich, będą spokojniejsze 8) :wink: . I może już w nowym domku zapalę lampki na choince ? :roll: