Żelka 09.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Zeljko ja też nie należę do tych cierpliwych Po oknach chcemy elektrykę,tynki,ogrzewanie i wylewki a reszta to już będzie w naszych rękach Pozdrowionka To bedziemy kibicowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.12.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 no tak dach piękny już macie a dalszy harmonogram to jakbys mi z ust wyjęła tzn z palców trzymam kicuiki i pozdrawiam ps. moja Ziutka uwielbia takie ozdoby i sama by chciała takie robić ale mówi że beztalencie jest do takich misternych rzeczy wiec tym bardziej respeckt - bardzo się podobają _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 KOBIETO!!! :o Pieczesz, sprzątasz, gotujesz, galaretujesz, okna pomyłaś i jeszcze masz wolne chwile?! Ty chyba za dużo kawy pijasz i po nocach nie śpisz... :D Ładne te ozdóbki! Z muliny szydełkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.12.2006 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Świerczu i Gryfpcu dzięki za miłe słowa Co do robienia tego wszystkiego to ja lubię tylko piec,gotować i szydełkować a sprzątanie to moja pięta achillesowa i migam się jak mogę i wykorzystuję moich chłopaków Strasznie nie lubię myć okien i prasować i najlepiej mi to wychodzi jak jestem wkurzona Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.12.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Strasznie nie lubię myć okien i prasować i najlepiej mi to wychodzi jak jestem wkurzona Serdecznie pozdrawiam heheheheehhe dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Piekne gwiazdki i w ogole koncepcja choinki w bieli tez Akurat sie u nas skonczyl Festiwal Przedmiotow Artystycznych, gdzie takie szydelkowane bombki byly po 5 zł szt. bardzo mi sie podobaja A ciasteczka mniam Pewnie jakies maslano smietankowe? Hmm moja babcia takie piekla. Mam przepis schowany o cioci. Tez takie zrobie. A co do kury domowej. Na nas mowia juz per kury (tz. maz jest Kura a ja mała Kura ) a pewnie juz niedlugo - czytaj od stycznia kura domowa wlasnie zostane. Niestety utrata pracy i na dodatek niewyplacalnosc pracodawcy nie jest milym prezentem swiateczym i to w trakcie budowy Nawet nie chce o tym w dzinniku pisac, bo a noz ktos z banku go czyta amy czekamy na podwyzszenie kredytu No, ale pojde Kasiu pewnie w twoje slady - bde piec i sprzedwac i jak nie znajde ciekawej pracy to zajme sie pewnie rekodzielem artystycznym na sprzedaz Moze kiedys jakies szkolenie zrobisz na forum I Ziejlika nam pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.12.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Iga przerobiłam to co Wy,dokładnie rok temu w listopadzie.Było delikatnie mówiąc KIJOWO Ale życie idzie dalej i Miras poszedł do nowej i lepszej pracy. Życzę Wam nowych i lepszych perspektyw. Dzięki za miłe słowa.Ciastka rzeczywiście maślano-żółtkowe i super kruche. A gwiazdki robię na podstawie gazetki "SZYDEŁKIEM i na drutach" bardzo proste i co ważniejsze szybko się robią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Mniam - takie ciasteczka to palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Kasiu, ale mi narobiłaś smaku tymi swoimi ciasteczkami. Zawstydzasz mnie, bo ja jeszcze daleko w polu ze świątecznymi przygotowaniami . Trzeba za Twoim przykładem wziąść się do roboty, zacząć ciasteczka piec i pierogi lepić. Wyobraź sobie, że będę miała na choince takie same gwiazdki jak Ty , tylko, że Twoje są troszeczkę większe . Kilka aniołków szydełkowych też będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja tam wolałam jak nie byłaś tą kurą bo teraz znowu mam doły Chatki, ciasteczka, gwiazdeczki i inne a ja biedna dlaeko w lesie i jeszcze zdolności kulinarne zostały w innej kolejce to się poużalałam Dobrze że chociaż sprzątać potrafię Trzymam kciuki za okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.12.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Adrianko lubię przygotowania do Świąt i rozkładam sobie prace na raty,aby nie wszystko na raz i nie zmęczyć się Aniołka też mam ale na razie tylko jednego Aga Ty dzielna Kobietko,szkoda że tak daleko do Ciebie Ale służę przepisami a dziewczynki na pewno chętnie pobawią się w wycinanie ciasteczek. Pozdrawiam wspaniałe Panie Inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kasiu przepisik oczywiście chcem i tak ogólnie prosze o menu na wigilię a ja bedę czerpać wiedzę od guru Ale na te ręczne robótki to już mnie napewno nie namówisz Ja też żałuje że do Was tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.12.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kasiu przepisik oczywiście chcem i tak ogólnie prosze o menu na wigilię a ja bedę czerpać wiedzę od guru Ale na te ręczne robótki to już mnie napewno nie namówisz Ja też żałuje że do Was tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.12.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Adrianko lubię przygotowania do Świąt i rozkładam sobie prace na raty,aby nie wszystko na raz i nie zmęczyć się Aniołka też mam ale na razie tylko jednego Kasiu, ja też zawsze tak robiłam, ale jakoś w tym roku jestem zupełnie nieobecna ... jakbym w innym świecie była . Tylko budowa, budowa, budowa , a czas tak szybko leci, że nim się człowiek obejrzał ... Święta nadeszły ... . To wszystko wina tej BUDOWY Gratki za zamówienie i zaliczkowanie. Teraz pozostaje oczekiwanie . Oby szybko minęło , byście mogli cieszyć się okienkami, parapecikami i bramą . Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.12.2006 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Adrianko dzięki Jak się uda to okienka będą na Święta i będzie to najfajnieszy prezent gwiazdkowy Budowa budową ale żyć trzeba też w miarę normalnie i w Święta złapać oddech i dobrą energię do dalszego działania.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.12.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Oj ! Tak ! To z pewnością byłby wspaniały prezent i myślę, że BĘDZIE ! Staram się żyć w miarę normalnie, ale budowa na moich tylko barkach troszkę mnie ogranicza. U nas wciąż coś się dzieje i robota wre. Trudno zwolnić tempo, gdy ma się ludzi i wiążące terminy. Mam nadzieję jednak, że przyszłoroczne Święta , a w zasadzie przygotowania do nich, będą spokojniejsze . I może już w nowym domku zapalę lampki na choince ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Adrianko ja w nowym domku po wstawieniu okien (w przyszłym tygodniu mam nadzieję) powieszę swoją koronkową gwiazdkę, żeby było świątecznie już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.12.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Kasiu, a ja planuję już teraz powiesić jemiołę (na szczęście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.12.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ooo - to sko0rzustam z pomylu i jemiole sobie walne u sibie w domku rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 No Kobietki to świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts