Żelka 14.12.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Kobitki zazdroszcze Wam tego ducha dobrego...My sie w tym roku nawet choinki odechcialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.12.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zeljka Ty się nie poddawaj tylko wal do przodu i nie oglądaj się do tyłu . Idą Święta, Najpiękniejsze Święta i trzeba się cieszyć. Do przygotowań proszę zabrać i humor Ci wróci Pozdrawiam serdeczne [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 [/b]Zejka Choinki, to nam się wszystkim w tym roku odechciewa...Ale upatruję przyczyny w pogodzie , a nie w nastrojach....Już proponowałam rodzinc, coby w związku z aurą Święta pozamieniać....Teraz bazie ( u mnie na działce kwitną ) A Kwietniową porą, którą to pewnie śniegi izamiecie przyjdą) choinkę ustroić Ale tak poważnie..Jak ja byłam w zeszłym roku, przed przeprowadzką, to ŚWIĘTA I nOWY ROK , TAK JAKOŚ KAPRAWO SPĘDZAŁAM...Zamiast choinki, tylko badykle Wierzby mandżurskiej w światełka poprzystrajane...Nie miałam natchnienia, nastroju , sił..... ALE TERAZ WSZYSTKO SIĘ ZMIENIŁO!!!!!! I Ciebie też to czeka...... A co do KASI BO TO Jej dziennik.... Chciałam żec wszem i wobec i do widomości ogółu....... Kasia ze swoim i przyległościami stanowi ewenement dnia dzisiejszego!!!! Mówię to z pełną odpowiedzialnością iświadomością!!!Takich ludzi żadko się spotyka, o TAKICH to się tylko w książkach czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mając tyle przenajróżnych przeciwności DOM ZDECYDOWALI SIĘ WYBUDOWAĆ I TEGO DOKONALI!!!!Tutaj drobna sugestia, coby REDAKCYJA PISMA TAKIMI JAK ONI SIĘ ZAINTERESOWAŁA!!!! Toż to czysta, żywa inspiracja dla innych!!1 Że jedna można!!! Że się udaje , po mimo wszystko!!1 Poza tym nikt nic nie traci, tylko zyskuje!!!!Rodzina, znajomi i ONI SAMI!!!!! Oni, tak jak kiedyś Kodi, stanowią wzór dla innych!!1 Tych co się jeszcze wachają, tych co się przymierzają, tych co wydaje im się że nie dadzą rady..... BRAWO CIOTKA!!!!! I do tego wszystkich w około ładują pozytywną energią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.12.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Wow Kasia toć tu poematy całe na twą cześć Alfreda wypisuje To cymże ja moge tu zabłysnąć Jaką myśl tu wpisac Domek z dachiem wygląda wspaniale i chyba w nim widac tą wasza pozytywną energię co to Alfreda ja tu przywołuję Jest taki przyjażny i taki ciepły, tak sobie stoi w samootnności a jakiś taki radosny sie wydaje A i trafiłam na twoje sławne pierniki Pycha Pozdówka i tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.12.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Hey hey hey - i nie zdążyłem do Was - późny powrót, kupa pracy (i tak zostało jej jeszcze sporo), a w niedziele pogoda pokrzyżowała plany rowerowe i poszedłem na "pieszy" do wieczora. Dziś dla odmiany po pracy cisne na "leśną wigilię" w gdańskie lasy i wrócę w nocy. Więc może jak się obudzę jutro to podjadę/dojdę do Was (mam szczerą nadzieję). Pozdrówka. PS - co do choinki robimy tak ,że kupujemy drzewko w doniczce (niewielkie) i po gwiazdce sadzimy je na działeczce. Kilka juz tu rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2006 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Alfredko po prostu mnie zawstydzasz Ale chcieć to znaczy móc - a tłumacząc szczegółowo, trzeba się zaprzeć i prawie wszystko podporządkować temu co się chce osiągnąć,uczciwie zrezygnować z bardzo wielu przyjemnych rzeczy i wtedy się uda Trzy palce na sercu Andrzejko witaj! Tak dawno Cię nie było, cieszę się że podoba Ci się nasz domek Mały kiedyś w końcu trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Nio Alfredzia wszytsko już napisała To ja tylko dodam że trzymam kciukasy za okienka oraz pomyslnośc wszelaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2006 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Nio Alfredzia wszytsko już napisała To ja tylko dodam że trzymam kciukasy za okienka oraz pomyslnośc wszelaką Trzymamy te kciuki za siebie na wzajem i ciepło na serduchu się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Ty mnie tu nie kadź!!!! Nie czas, ani pora...Zrezygnować z przyjemności?????...Czy ja się przeczytałam???Chyba do okulisty się wybiorę Przecie BUDOWA TO ERZAC WSZYSTKICH PRZYJEMNOŚCI !!!!! Nie ma nic przyjemniejszego, bardziej emocjonującego!!!!I tylko czasami boli ( kasa) Al;e i tu jest pocieszenie.....To niezależnie od statusu, majętności zawsze boli!!!! A Wy tak po prostu , powoli (uhm ) dążycie do SWOJEGO CELU!!!!! Czy może być cosik bardziej przyjemnego??? Nie wierzę!!!!!! Takiego powera nie da się zwykłymi sposobami osiągnąć!!!! Ludziska KUPĘ KASY tracą na namiastkę takiej adrenalinki i co?? A śmo........Niech się zmierzą z budową, z planowaniem, kosztorysem...tedy im wróżę przyszłość świetlaną i efekty własnych wyrzeczeń .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Alfredko chodziło mi o przyjemności codzienne do czasu rozpoczęcia budowy. Z chwilą rozpoczęcia budowy przewarościował się nam cały świat, zmieniły potrzeby.Prosty przykład - najpiękniejszy prezent gwiazdkowy to OKNA ZE SZPROSAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Bo jest adrenalinka i ADRENALINKA My oczywiście wybrałyśmy tą lepszą , milszą i jakże budującą Tylko już dzieciami nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Alfredko chodziło mi o przyjemności codzienne do czasu rozpoczęcia budowy. Z chwilą rozpoczęcia budowy przewarościował się nam cały świat, zmieniły potrzeby.Prosty przykład - najpiękniejszy prezent gwiazdkowy to OKNA ZE SZPROSAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.12.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Kasia64,No jak widzę, te Twoje zapowiedzi, że zostawisz dom ze stropem na okres zimy. A co widzę, dach, okna w dachu i zamówione następne, oraz drzwi...A u nas oczekiwanie na uprawomocnienie do poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.12.2006 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Zygmorku witaj Ponieważ otrzymaliśmy kredyt chcemy działać dalej.Wszystko w rękach naszego Majstra. Cały czas trzymam za Was kciuki aby to pozwolenie się uprawomocniło i do dzieła.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.12.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ależ smakowicie się u Ciebie zrobiło. Zdolniacha jesteś jak nie wiem co. Chatka z piernika cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Kasiu, gdzie Ty sily znajdujesz??? Gwiazdi przepiekne, ciasta - slinka leci...,a kciuki trzymam i czekam na wiesci od majstra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.12.2006 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Tabalugo i Zeljko przepisy są proste i chętnie się nimi podzielę.Ja to po prostu kocham robić i cieszę się przy tym jak dziecko Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majja 21.12.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Bardzo proszę o przepis na te apetyczne orzechowe ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 I GDZIE TE TWOJE OKIENKA?! Czekamy na fotki, a Ty się nie chcesz chwalić!!! :o ... a mi kazałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.12.2006 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 I GDZIE TE TWOJE OKIENKA?! Czekamy na fotki, a Ty się nie chcesz chwalić!!! :o ... a mi kazałaś! No już się chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts