Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[/b]Zejka Choinki, to nam się wszystkim w tym roku odechciewa...Ale upatruję przyczyny w pogodzie , a nie w nastrojach....Już proponowałam rodzinc, coby w związku z aurą Święta pozamieniać....Teraz bazie ( u mnie na działce kwitną :o ) A Kwietniową porą, którą to pewnie śniegi izamiecie przyjdą) choinkę ustroić :wink: Ale tak poważnie..Jak ja byłam w zeszłym roku, przed przeprowadzką, to ŚWIĘTA I nOWY ROK , TAK JAKOŚ KAPRAWO SPĘDZAŁAM...Zamiast choinki, tylko badykle Wierzby mandżurskiej w światełka poprzystrajane...Nie miałam natchnienia, nastroju , sił.....

ALE TERAZ WSZYSTKO SIĘ ZMIENIŁO!!!!!! I Ciebie też to czeka......

A co do KASI BO TO Jej dziennik....

Chciałam żec wszem i wobec i do widomości ogółu.......

Kasia ze swoim i przyległościami stanowi ewenement dnia dzisiejszego!!!! Mówię to z pełną odpowiedzialnością iświadomością!!!Takich ludzi żadko się spotyka, o TAKICH to się tylko w książkach czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mając tyle przenajróżnych przeciwności DOM ZDECYDOWALI SIĘ WYBUDOWAĆ I TEGO DOKONALI!!!!Tutaj drobna sugestia, coby REDAKCYJA PISMA TAKIMI JAK ONI SIĘ ZAINTERESOWAŁA!!!! Toż to czysta, żywa inspiracja dla innych!!1 Że jedna można!!! Że się udaje , po mimo wszystko!!1 Poza tym nikt nic nie traci, tylko zyskuje!!!!Rodzina, znajomi i ONI SAMI!!!!!

Oni, tak jak kiedyś Kodi, stanowią wzór dla innych!!1 Tych co się jeszcze wachają, tych co się przymierzają, tych co wydaje im się że nie dadzą rady.....

BRAWO CIOTKA!!!!! I do tego wszystkich w około ładują pozytywną energią!!!

Wow Kasia toć tu poematy całe na twą cześć Alfreda wypisuje :wink: 8)

To cymże ja moge tu zabłysnąć :roll: :roll: :roll:

Jaką myśl tu wpisac :roll:

:wink: :wink: :wink:

Domek z dachiem wygląda wspaniale i chyba w nim widac tą wasza pozytywną energię co to Alfreda ja tu przywołuję :wink:

Jest taki przyjażny i taki ciepły, tak sobie stoi w samootnności a jakiś taki radosny sie wydaje :p :p

A i trafiłam na twoje sławne pierniki :p :p

Pycha :wink:

Pozdówka i tak trzymac :wink: 8)

Hey hey hey - i nie zdążyłem do Was - późny powrót, kupa pracy (i tak zostało jej jeszcze sporo), a w niedziele pogoda pokrzyżowała plany rowerowe i poszedłem na "pieszy" do wieczora.

Dziś dla odmiany po pracy cisne na "leśną wigilię" w gdańskie lasy i wrócę w nocy.

Więc może jak się obudzę jutro to podjadę/dojdę do Was (mam szczerą nadzieję).

Pozdrówka.

PS - co do choinki robimy tak ,że kupujemy drzewko w doniczce (niewielkie) i po gwiazdce sadzimy je na działeczce. Kilka juz tu rośnie.

Alfredko po prostu mnie zawstydzasz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ale chcieć to znaczy móc - a tłumacząc szczegółowo, trzeba się zaprzeć i prawie wszystko podporządkować temu co się chce osiągnąć,uczciwie zrezygnować z bardzo wielu przyjemnych rzeczy i wtedy się uda :lol: :lol: :lol: Trzy palce na sercu :lol: :lol: :lol:

Andrzejko witaj! Tak dawno Cię nie było, cieszę się że podoba Ci się nasz domek :lol:

Mały kiedyś w końcu trafisz :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty mnie tu nie kadź!!!! Nie czas, ani pora...Zrezygnować z przyjemności?????...Czy ja się przeczytałam???Chyba do okulisty się wybiorę :roll: :roll: :roll: Przecie BUDOWA TO ERZAC WSZYSTKICH PRZYJEMNOŚCI !!!!! Nie ma nic przyjemniejszego, bardziej emocjonującego!!!!I tylko czasami boli ( kasa) Al;e i tu jest pocieszenie.....To niezależnie od statusu, majętności zawsze boli!!!!

A Wy tak po prostu , powoli (uhm :wink: ) dążycie do SWOJEGO CELU!!!!! Czy może być cosik bardziej przyjemnego??? Nie wierzę!!!!!! Takiego powera nie da się zwykłymi sposobami osiągnąć!!!! Ludziska KUPĘ KASY tracą na namiastkę takiej adrenalinki i co?? A śmo........Niech się zmierzą z budową, z planowaniem, kosztorysem...tedy im wróżę przyszłość świetlaną i efekty własnych wyrzeczeń ....