Aga J.G 30.12.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Kasia, pomyslnosci, milosci, ciepla i usmiechu http://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Kasiu, wykończenia domku i najblizszego Sylwestra we własnych czterech ścianach. Oby pomarańczowe, piękne puszki, pokryte zostały wyłącznikami i kontaktami. Wykończyć ma się dać tylko domek. Ty - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.01.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Kochani dzięki za wszystkie życzenia.Odwzajemniam je całym budowlanym serduchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Kasiu, gratuluję okien!!!! I kabelków też!!! Kurcze, te szprosy całkiem fajnie wyglądają... Naprawdę dodają uroku. No cóż - u nas już za późno Jakie są w takim razie wasze plany na następne miesiące? Będziecie tynkować? U nas elektryk wchodzi pewnie jakoś w tym tygodniu, hydraulik też, po nich pan od alarmów i, miejmy nadzieję, w połowie stycznia - tynkarz. Mi w końcu udało się wkleić zdjęcia okien - zapraszam na wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.01.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dominikams elektryk dzisiaj kończy pracę i jutro wchodzą tynkarze a potem.......może pod koniec stycznia co i inst.wodno-kanalizacyjne. czas pokaże jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No to trzymam kciuki!! Widzę, że nie tylko my takie wariaty jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.01.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No to trzymam kciuki!! Widzę, że nie tylko my takie wariaty jesteśmy Tak się zastanawialiśmy z Mirkiem w sylwestra i wyszło nam że, żeby coś osiągnąć - w naszym wypadku - wybudować dom - trzeba być bardzo zdeterminowanym i wszystko ukierunkować na ten cel.I tak jesteśmy wariatami i chcemy zamieszkać w swoim domku Kciuki oczywiście trzymamy za całą brać budowlaną aby mury pięły się do góry a potem reszta do przodu i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja oczywiście też cały czas zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.01.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja oczywiście też cały czas zaciskam kciukasy To wspaniale , ja też o Tobie cieplutko myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Widzę że prace cały czas do przodu Trzymam kciukasy i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.01.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Widzę że prace cały czas do przodu Trzymam kciukasy i oby tak dalej Wiesz Ago czytałam , że kto długo buduje to drogo buduje a ja nie mam duuuuuuużo kasy i muszę skończyć szybko i zamieszkać u siebie i pić rano kawkę na tarasie i nóżki grzac przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Bardzo dobre nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Kasiu pieknie, ze robotka idzie i stale cos sie dzieje... Taka ekipe trzeba na prawde pochwalic i polecic dalej, niech zarabiaja jak tak szanuja klienta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.01.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Kasiu pieknie, ze robotka idzie i stale cos sie dzieje... Taka ekipe trzeba na prawde pochwalic i polecic dalej, niech zarabiaja jak tak szanuja klienta... Zejka ekipa jest rzeczywiście WYBOROWA i mają zamówienia na cały ten rok i ciężko ich zdobyć Nam się udało dzięki Alfredzie i do końca życia będę jej wdzięczna za polecenie nam tej Brygady i nas IM żeby budowali nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Kasiu pieknie, ze robotka idzie i stale cos sie dzieje... Taka ekipe trzeba na prawde pochwalic i polecic dalej, niech zarabiaja jak tak szanuja klienta... Zejka ekipa jest rzeczywiście WYBOROWA i mają zamówienia na cały ten rok i ciężko ich zdobyć Nam się udało dzięki Alfredzie i do końca życia będę jej wdzięczna za polecenie nam tej Brygady i nas IM żeby budowali nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam Kasiu64 !No na początek to życze wszystkiego jeszcze lepszego niż w zeszłym roku!No i Wielkie dzięki za niespodzianke!!! - Ziutka zachwycona!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam Kasiu64 ! No na początek to życze wszystkiego jeszcze lepszego niż w zeszłym roku! No i Wielkie dzięki za niespodzianke!!! - Ziutka zachwycona!!!! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Kasiu dobra ekipa jest wazniejsza nawet od kasy...,wiem to z wlasnego doswiadczenia...Znasz nasze dzieje...z tynkami i glazurnikiem (a skubany wcale tani nie jest)..chyba jednak go obsmaruje w niesolidnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts