Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... idziemy do przodu może nie jak burza ale skutecznie.Tynkarze tynkują parter a Miras zaczyna ocieplenie skosów na poddaszu :roll: :lol:

Kasiu idziecie , oj idziecie do przodu jak burza i to z piorunami !

Brawo ! :D

Jak będą tynki, to już z górki. A Mirasowi kup maseczkę na twarz do ocieplania poddasza, bo wełna bardzo pyli. Rękawiczki też się przydadzą :wink:

Pozdrawiam ! Oby tak dalej ! :D

Trzymam kciuki !

Kasiu64

Wszystkiego Najlepszego w nowym 2007 roku !!!!!!!! Aby Twój domek rósł i piękniał :D i życzę szybkiej wprowadzki. No lecisz z budową do przodu bravo bravo już płytki kupione ja tam zdecydować się nie mogę :cry: a już powinnam.[/quote

]i_ska od dłuższego czasu przy zakupach gwoździ,wełny i innych oglądałam kafle i zasze podobają mi się z górnej pólki.Jak wczoraj zobaczyłam beżowe,włoskie i po 15,99 zł za metr to mnie zamurowało, szybko policzyłam ile mi potrzeba i kupiliśmy :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:

A pogoda ma jeszcze sporo czsu sprzyjać, więc 3-mamy kciuki za budowlańców.

A i pozdrowionka - niestety mimo niewielkiej odległości od Was nie nadążam z "oblukaniem" posiadłości, ale nic straconego. W końcu przyjdzie "ten czas"... ;-).

Pozdrawiam i zapraszam przelotem do "ziomali". (jeno dzwońta , bo zastać nas to cud jakowyś- wciąż te rajdy i wypady).

Ale pędzicie do przodu....aż Wam zazdroszczę! :wink:

Już nas przegoniliście. Nam brygada znowu nawala i podpisujemy umowę z inną, bo nie sprowadzimy się w tym roku a mieszkanko już sprzedane.

Oby dalej naprzód, póki pogoda sprzyja :D :D :D

Joanna i Janusz my mamy tylko jedną BRygadę przez wielkie B i dzięki niej jest płynnośc prac.Życzymy podpisania dobrej umowy i jeszcze lepszej realizacji.Trzymamy kciuki za nową brygadę i pozdawiamy. :wink:

Mały przeważnie jest tak że gdy droga niedaleka to najtrudniej trafić :roll: :wink:

My teraz nigdzie się nie wybieramy z wizytą tylko wykańczamy nasz domek i czasu brak. :roll: :wink: Pozdrowionka :wink:

Aga J.G. nie tak szybko. Dzisiaj Miras był w firmie, kóra się wspaniale spisała przy dachu i oknach tylko zapomniała o parapetach zewnętrznych, teraz za to dali plamę z bramą,ktora maiła byc zaraz po nowym roku :roll: jak się dzisiaj okazało po nowym roku to u nich koniec stycznia :evil: Miras podjął męską decyzję i podziękował.Parapety odbierze sam i zamontuje z pomocą naszych Majstrów. :roll: :roll: :roll:

Najważniejsze jednak jest to, że prace idą cały czas do przodu :wink: :wink: :wink:

Kasiu, nie ma tego złego ... Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z bramy Hormana. U mnie jest już :wink: drugi tydzień i jak dotąd sprawuje się extra.

Jestem pełna podziwu dla Ciebie i dla Mirasa , że sami robicie ocieplenie. Jak patrzę na swoich majstrów to widzę jaka jest to "upierdliwa" robota.

Zdrówka dla mężusia !

Pozdrawiam i trzymam kciuki za parapety (i bramę oczywiście) :D .

Adriano ocieplanie jest bleeeeeee i feeeeeeeee itp. Ale ponieważ możemy to zrobić sami (Miras z moja marną pomocą) to robimy i mamy trochę kasy na inne potrzeby :roll: :wink: A w naszym przypadku to bardzo ważne.A za parę lat, powiemy że tymi rękoma :lol: ocieplilismy domek :lol:

Ago najważniejsze, że do przodu :lol: :lol: :lol:

Kobietki dzięki za kciukasy, przydadzą się :wink: :wink: :wink: Pozdrowionka :wink: