kasia64 04.01.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Zeljko mogę tylko Wam współczuć i życzyć dużo siły i samozaparcia do wojny z fachowcami.U nas nastąpi koniec fachowców po wykonaniu tynków,wylewek i centr.ogrz. i instalacji wodn.kanalizacyjnej.Reszta będzie w naszych a właściwie Mirka rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A! no i widze że też idziecie jak burza fajnie fajnie u nas zaczeliśmy już ocieplać poddasze, stawiaja sie ścianki na górze i wszedł instalator do co cwu i kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Świerczu idziemy do przodu może nie jak burza ale skutecznie.Tynkarze tynkują parter a Miras zaczyna ocieplenie skosów na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Nio to dawaj fotki Trzymam kciukasy cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 ... idziemy do przodu może nie jak burza ale skutecznie.Tynkarze tynkują parter a Miras zaczyna ocieplenie skosów na poddaszu Kasiu idziecie , oj idziecie do przodu jak burza i to z piorunami ! Brawo ! Jak będą tynki, to już z górki. A Mirasowi kup maseczkę na twarz do ocieplania poddasza, bo wełna bardzo pyli. Rękawiczki też się przydadzą Pozdrawiam ! Oby tak dalej ! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.01.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Adrianko maseczka zakupiona bo Miras strasznie kichał i prychał Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 O Matko..,to jak juz zamieszkasz to powiesz mi jak to jest na prawde, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.01.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 kasiu cieszę się że Wam tak dobrze idzie Teraz to ja już tylko będę "papugować". info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.01.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kasiu64 Wszystkiego Najlepszego w nowym 2007 roku !!!!!!!! Aby Twój domek rósł i piękniał i życzę szybkiej wprowadzki. No lecisz z budową do przodu bravo bravo już płytki kupione ja tam zdecydować się nie mogę a już powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.01.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 O Matko..,to jak juz zamieszkasz to powiesz mi jak to jest na prawde, co??? Ty się nie wygłupiaj tylko goń fachowców do roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.01.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 kasiu cieszę się że Wam tak dobrze idzie Teraz to ja już tylko będę "papugować". info na priv Papuguj Kobietko ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.01.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kasiu64 Wszystkiego Najlepszego w nowym 2007 roku !!!!!!!! Aby Twój domek rósł i piękniał i życzę szybkiej wprowadzki. No lecisz z budową do przodu bravo bravo już płytki kupione ja tam zdecydować się nie mogę a już powinnam.[/quote ]i_ska od dłuższego czasu przy zakupach gwoździ,wełny i innych oglądałam kafle i zasze podobają mi się z górnej pólki.Jak wczoraj zobaczyłam beżowe,włoskie i po 15,99 zł za metr to mnie zamurowało, szybko policzyłam ile mi potrzeba i kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ale pędzicie do przodu....aż Wam zazdroszczę! Już nas przegoniliście. Nam brygada znowu nawala i podpisujemy umowę z inną, bo nie sprowadzimy się w tym roku a mieszkanko już sprzedane. Oby dalej naprzód, póki pogoda sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.01.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A pogoda ma jeszcze sporo czsu sprzyjać, więc 3-mamy kciuki za budowlańców. A i pozdrowionka - niestety mimo niewielkiej odległości od Was nie nadążam z "oblukaniem" posiadłości, ale nic straconego. W końcu przyjdzie "ten czas"... . Pozdrawiam i zapraszam przelotem do "ziomali". (jeno dzwońta , bo zastać nas to cud jakowyś- wciąż te rajdy i wypady). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.01.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ale pędzicie do przodu....aż Wam zazdroszczę! Już nas przegoniliście. Nam brygada znowu nawala i podpisujemy umowę z inną, bo nie sprowadzimy się w tym roku a mieszkanko już sprzedane. Oby dalej naprzód, póki pogoda sprzyja Joanna i Janusz my mamy tylko jedną BRygadę przez wielkie B i dzięki niej jest płynnośc prac.Życzymy podpisania dobrej umowy i jeszcze lepszej realizacji.Trzymamy kciuki za nową brygadę i pozdawiamy. Mały przeważnie jest tak że gdy droga niedaleka to najtrudniej trafić My teraz nigdzie się nie wybieramy z wizytą tylko wykańczamy nasz domek i czasu brak. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Widzę że pędzicie do przodu aż miło Zaciskam kciukasy i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.01.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Aga J.G. nie tak szybko. Dzisiaj Miras był w firmie, kóra się wspaniale spisała przy dachu i oknach tylko zapomniała o parapetach zewnętrznych, teraz za to dali plamę z bramą,ktora maiła byc zaraz po nowym roku jak się dzisiaj okazało po nowym roku to u nich koniec stycznia Miras podjął męską decyzję i podziękował.Parapety odbierze sam i zamontuje z pomocą naszych Majstrów. Najważniejsze jednak jest to, że prace idą cały czas do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.01.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kasiu, nie ma tego złego ... Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z bramy Hormana. U mnie jest już drugi tydzień i jak dotąd sprawuje się extra. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i dla Mirasa , że sami robicie ocieplenie. Jak patrzę na swoich majstrów to widzę jaka jest to "upierdliwa" robota. Zdrówka dla mężusia ! Pozdrawiam i trzymam kciuki za parapety (i bramę oczywiście) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kasiu tak to już jest że nie wszytsko idzie po naszej myśli Ale z czasem człwiek nabiera cierpliwości, szczególnie jak już mieszka Widzę to po sobie Nadal trzymam kciukasy i pamiętaj oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.01.2007 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Adriano ocieplanie jest bleeeeeee i feeeeeeeee itp. Ale ponieważ możemy to zrobić sami (Miras z moja marną pomocą) to robimy i mamy trochę kasy na inne potrzeby A w naszym przypadku to bardzo ważne.A za parę lat, powiemy że tymi rękoma ocieplilismy domek Ago najważniejsze, że do przodu Kobietki dzięki za kciukasy, przydadzą się Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts