świercz1719500624 10.01.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 kasia64 oj to kasiu chyle czoło jak ty także walczysz we własnej osobie z tą watą naprawde jest bleeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.01.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 kasia64 oj to kasiu chyle czoło jak ty także walczysz we własnej osobie z tą watą naprawde jest bleeeeeeeee E tam, jak trzeba to trzeba.Z resztą ja tylko pomagam I mogę się pochwalić jaki pracuś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Najważniejsze że do przodu zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Kasiu - zgadzam sie ze świerczem- prca ociepleniowa z welna to istny koszmar Podziwiam wiec, ze robicie to sami- pochwal prosze od forumowiczow Dzielnego Mirasa! Ja na welene od razu reaguje alergia i kaszlem, wiec podziwiam tych, co sami sie biora za ta robote. Fajnie masz, ze sie wszystko u was tak posuwa do przodu. Juz tynki, plytki kupujecie Super wam wszystko gladko idzie - tzrymam kciuki za dalsze tak samo wspaniale postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 NARESZCIE!!!!!! Błąd mojego syna został po Japońsku ( jako-tako) zażegnany..Ufff....Teraz będę mogła na bieżąco śledzić Wasze postępy, a nie wydzwaniać , "gitarę" zawracać..co nowego!!!!! A tak nawiasem mówiąc TO U KASI NA BUDOWIE JEST ODLOTOWO!!! Żadne prochy nie są w stanie tego zapewnić!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.01.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Aga,iga,Alfredko dzięki, kciukasy potrzebne bo robota jest obrzydliwa z tą węłną Pochwała też przekazana Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kasiu widze tynki, widze tynki!!! p.s. Czy bedziecie teraz jakos podsuszac..,czy jak to sobie zaplanowaliscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.01.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 no prosze i już tynki... super. a elektryka już jest??? ....faktycznie jest oj dawno jednak nie zaglądałem ale nie moge sie dopatrzeć ile daliście za elektryka....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 brawo co ca tempo, co za emocje, co za postępy Trzymam kciuki za przeprowadzkę bo widze, ze u was wszystko w jak najlepszym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Zeljko po tynkach wchodzi pan od inst.wodn.kanal i c.o. i będziemy ogrzewać Świerczu napisałam w dzienniku elektryka 6000,- Andrzejko do przeprowadzki jeszcze trochę Po wylewkach resztę robimy sami Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A jakie ogrzewanie planujecie??? Juz cosik wiadomo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Zelijko wszystko wiadomo Piec na paliwo stałe i kaloryfery KERMI.Żadnej podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Gartuluję postepów i podziwiam za ciężką pracę Trzymam jak zawsze kciukasy I tylko głupio zapytam czemu bez podłogówki ??? Widzę już tę Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witaj Kasiu. A czemuż zgodziłaś się na hydraulikę po tynkach? Będziesz musiała poprawiać tynki ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2007 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Gartuluję postepów i podziwiam za ciężką pracę Trzymam jak zawsze kciukasy I tylko głupio zapytam czemu bez podłogówki ??? Widzę już tę Wielkanoc Ago bo nie ma kaski i uważam że to niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witaj Kasiu. A czemuż zgodziłaś się na hydraulikę po tynkach? Będziesz musiała poprawiać tynki ponownie... Bo mam cały czas tą samą brygadę i oni ze sobą współpracują.A po co i hydraulice znowu moja brygada będzie robić wylewki i wszystko zaklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Jedno jest pewno - tak jak sama sobie ociplisz to nikt inny ci tego nie rzobi- żadnej szparki pewno nie ma A Dzielni Miras jest bardzo dzielny tak samo jak jego dzielna pomocnica Dzielna Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Wow! Kasiu, ale ruszyliście z kopyta w nowym roku!! Toż to tempo nie do pobicia! Gratuluję talentu przy ocieplaniu poddasza! A nie boicie się, że wełna zamoknie od tej wilgoci (tynki)? Kładziecie od razu folię? Naprawdę jestem pod wrażeniem. I nerwowo tupię w miejscu. Zakupów żadnych -, no, dziś oglądałam parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Iga dzięki, dzięki Dominikams Miras i Majstry mówią że wełnie nic się nie stanie,folia będzie po drugiej warstwie wełny(kładzionej prostopadle do pierwszej).Dzięki za troskę i gratulacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dominikams Miras i Majstry mówią że wełnie nic się nie stanie No... moje Majstry tez tak mówią (ale ja to taka strachliwa jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts