kze 12.12.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Widze, że żadnych wpisów w dzienniku nie ma... Może choć jakieś zimowe zdjęcia działki i właścicieli... Bo tak wszystko na lecie skończyło się, a tutaj śnieżek za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.12.2005 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Hmm....Pomyślimy,pomyślimy może coś wkleimy http://img236.imageshack.us/img236/5113/28vk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.12.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Adriano-wysłałam Ci na priv informacje o zakładaniu dziennika ...i nie tylko... Wszystko zostało wykonane w/g Twoich wskazówek Kasiu64. Jaka mądra dziewczyna z Ciebie !!! Ale tak poważnie, to bez Ciebie nie dałabym rady. Należy Ci się DUUUUŻA BUŹKA !!! : DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.12.2005 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Adriano Komputerowa nie zawstydzaj mnie,pomagał mi mój syn 14-latek Najgorsze że zaraził się ospą od starszego brata-i mam powtórkę i święta w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Jak to sie ladnie czyta, że ludzie tak sobie pomagaja... I to wcale nie dlatego, że sa Świeta.., bo do Świat jeszcze troche... Pozdrawiam Was i budowac, budowac.., tak jak Kasia mowila... Popieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.12.2005 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Zeljka http://img383.imageshack.us/img383/3707/g1251js.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.12.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Jak to sie ladnie czyta, że ludzie tak sobie pomagaja... I to wcale nie dlatego, że sa Świeta.., bo do Świat jeszcze troche... Pozdrawiam Was i budowac, budowac.., tak jak Kasia mowila... Popieram... No bo my wszyscy jesteśmy jedna wielka rodzina Murotora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Bardzo się cieszę,że na leże do tej muratorowej rodzinki http://img230.imageshack.us/img230/3147/nikolaus5vn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.12.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Hej Kasiu Jak tam przygotowania do świąt A z pierniczków coś jeszcze sie uchowało czy wszystko zjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 andrzejko-przygotowania do świąt w polu,bo w domu druga tura ospy-tym razem podwójna-dwóch synów 14-latek i 4-latek,tak więc mierzę im temperaturę i smaruję na fioletowo na zmianę http://img230.imageshack.us/img230/3147/nikolaus5vn.gif P.S.Pierniczki zapakowane w woreczku leżą na widoku i nikt nie podjada .Może w sobotę ruszę z dalszymi ciasteczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.12.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Kasiu 64, już zapachniało Świętami.... pierniczki, ciasteczka....aż ślinka leci. Chyba też zacznę już coś piec. Pierniczków nigdy jeszcze sama nie robiłam, ale kruche ciasteczka są w każde Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.12.2005 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Adriano u mnie na razie tylko pierniczki,reszta musi poczekać.Mam w domu szpital Druga tura ospy-tym razem podwójna(mam 3 chłopaków),a na dodatek młodszy jeszcze ma z ospą anginę.Może w sobotę coś upiekę,ja Miras będzie w domu . http://img216.imageshack.us/img216/5007/nikolaus1ke.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Współczuję ! Niestety, nieszczęścia chodzą parami Ale będziesz miała przynajniej ospę już z głowy A świnka już u Was była ? Trzymaj się i bądź dzielna ! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.12.2005 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Adriano litości jestem w trakcie drugiej tury ospy a ty już o śwince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.12.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Zahartujesz się teraz przy ospie i świnka to będzie dla Ciebie "pryszcz" Nie, nie, ja tylko żartowałam Pożartować nie można ? Widzę jednak, że ta choroba (synów oczywiście) zupełnie wytrąciła Cię z równowagi Nie martw się ! Jutro będzie lepiej ! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twoim synkom, no i oczywiście Tobie . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2005 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Adriano,obawiam się że po trzech nieprzespanych nocach odeszło w dal całe poczucie humoru Na szczęście wiem że wszystko się kończy,więc to też musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.12.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Adriano u mnie na razie tylko pierniczki,reszta musi poczekać.Mam w domu szpital Druga tura ospy-tym razem podwójna(mam 3 chłopaków),a na dodatek młodszy jeszcze ma z ospą anginę.Może w sobotę coś upiekę,ja Miras będzie w domu . http://img216.imageshack.us/img216/5007/nikolaus1ke.gif Brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.12.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Wyjdź z domu! Zostaw chłopaków z mężem i będzie Ci lżej! A ospa za kilka dni pójdzie całkiem w pierona! I ciesz się,że jest zimno, anie lato, bo wtedy jest zwykle gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2005 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Dzięki Joanna,byłam u koleżanki na kawie i zjadłam pysznego marcepanka do tej kawy.To poprawiło humor ale nie przegoniło zmęczenia.Na przekór zmęczeniu zrobiłam maślane kruche ciasteczka.Pieczenie to dla mnie duża przyjemność-na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dasz radę kobieto!!! Chociaż podobno nie ma nić gorszego jak chory facet, niezalażnie od wieku...Ale to pewnie, przesadzona ta opinia... A co do ospy to moja Mama uwazała że najlepszym lekarstwem na wszędobylskie pryszcze jest czysty spirytus Podobno ma doskonałą moc wysuszjącą, odkażejącą a i znieczulonko tak na marginesie występuje. Chory osobnik robi się mniej upierdliwy....Mi osobiście nie udalo się skorzystać z rady, ale moja bratowa potwierdza..Poza tym twarz bratanka smarowana ( chyba Zowiraxem- rada lekarz, coby śladów nie było. ) efekt parę trwałych śladów, natomiast ciało bratanka smarowane -punktowo- spirytem gładziusie...Ale istnieje obawa że przez skórkę wchłonie lekuchno procentów Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts