Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Adriano-wysłałam Ci na priv informacje o zakładaniu dziennika :lol:

...i nie tylko... :lol:

Wszystko zostało wykonane w/g Twoich wskazówek Kasiu64.

Jaka mądra dziewczyna z Ciebie !!! :wink: :lol: Ale tak poważnie, to bez Ciebie nie dałabym rady.

Należy Ci się DUUUUŻA BUŹKA !!! : :p :p :p DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak to sie ladnie czyta, że ludzie tak sobie pomagaja... I to wcale nie dlatego, że sa Świeta.., bo do Świat jeszcze troche...

Pozdrawiam Was i budowac, budowac.., tak jak Kasia mowila... Popieram... :p

No bo my wszyscy jesteśmy jedna wielka rodzina Murotora... :wink:

andrzejko-przygotowania do świąt w polu,bo w domu druga tura ospy-tym razem podwójna-dwóch synów 14-latek i 4-latek,tak więc mierzę im temperaturę i smaruję na fioletowo na zmianę :-?

http://img230.imageshack.us/img230/3147/nikolaus5vn.gif

P.S.Pierniczki zapakowane w woreczku leżą na widoku i nikt nie podjada :p .Może w sobotę ruszę z dalszymi ciasteczkami :p

Adriano u mnie na razie tylko pierniczki,reszta musi poczekać.Mam w domu szpital :-? Druga tura ospy-tym razem podwójna(mam 3 chłopaków),a na dodatek młodszy jeszcze ma z ospą anginę.Może w sobotę coś upiekę,ja Miras będzie w domu . :-?

http://img216.imageshack.us/img216/5007/nikolaus1ke.gif

Zahartujesz się teraz przy ospie i świnka to będzie dla Ciebie "pryszcz" :D :D :D Nie, nie, ja tylko żartowałam :p

Pożartować nie można ? :oops:

Widzę jednak, że ta choroba (synów oczywiście) zupełnie wytrąciła Cię z równowagi :wink:

Nie martw się ! Jutro będzie lepiej ! :p :p :p

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twoim synkom, no i oczywiście Tobie .

POZDRAWIAM :D

Adriano u mnie na razie tylko pierniczki,reszta musi poczekać.Mam w domu szpital :-? Druga tura ospy-tym razem podwójna(mam 3 chłopaków),a na dodatek młodszy jeszcze ma z ospą anginę.Może w sobotę coś upiekę,ja Miras będzie w domu . :-?

http://img216.imageshack.us/img216/5007/nikolaus1ke.gif

Brrrrr :(

Dasz radę kobieto!!! Chociaż podobno nie ma nić gorszego jak chory facet, niezalażnie od wieku...Ale to pewnie, przesadzona ta opinia... :wink:

A co do ospy to moja Mama uwazała że najlepszym lekarstwem na wszędobylskie pryszcze jest czysty spirytus :o Podobno ma doskonałą moc wysuszjącą, odkażejącą a i znieczulonko tak na marginesie występuje. Chory osobnik robi się mniej upierdliwy....Mi osobiście nie udalo się skorzystać z rady, ale moja bratowa potwierdza..Poza tym twarz bratanka smarowana ( chyba Zowiraxem- rada lekarz, coby śladów nie było. ) efekt parę trwałych śladów, natomiast ciało bratanka smarowane -punktowo- spirytem gładziusie...Ale istnieje obawa że przez skórkę wchłonie lekuchno procentów :-?

Pozdrowionka!!! :D :D