Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Kochane Kobietki Adamanko,Ago-żono Facia,Tabalugo.Igo dzięki za miłe słowa.

Ogrzewanie - tradycyjne,tylko piec na węgiel i drewno i kaloryfery,żadnej podłogówki :roll: kominek będzie ale później do celów nastrojowych

Tynki cementowo-wapienne i żadnego cekolu na który mam uczulenie :roll:

Brygada nasza to jest ewenement i to dzięki ich pracowitości i uczciwości stoi nasz dom

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kasia64,

Kasiu coraz lepiej, a my zaczynamy, chyba w zimę ale co tam...

Jak się patrzy na postępy w Twoim domu to oczywiście mimochodem myśli się oh kiedy ten etap będzie u mnie...

Buziaczki i trzymamy kciuki żeby wszystko się udało jak dotychczas.

Zygmorku żeby skończyć trzeba zacząć :roll: Trzymam kciuki za Waszą budowę i pozdrawiam :wink: :wink: :wink:

Kasiu,

widzę, że macie ładny stryszek :D .

To, że ocieplacie już teraz - to dobrze, przynajmniej jesienią już będzie cieplutko i tą "upierdliwą" robotę będzie mieć już "z głowy" :wink: .

Nie wiedziałam , że zbiornik można zamontować na strychu 8)

Do tej pory myślałam, że zbiornik tylko obok pieca się stawia 8) :roll:

Pozdrawiam cieplutko . Trzymam kciukasy za dalsze prace :D

P.S. Domek pięknieje z dnia na dzień :D . Moje gratulacje ! :D

Adrianko dzięki za uznanie dla naszej pracy ociepleniowej :roll: której tak szczerze mówiąc mam dość ale cóż jak trzeba to tzreba.Stryszek też nas mile zaskoczył swoją wielkością, będzie miejsce na wszystkie "potrzebne rzeczy" :lol:

Co do naczynia z wodą to słyszałam już prędzej że montuje się na strychu lub poddaszui u nas też tak będzie.Pozdrawiam serdecznie :lol: :lol: :lol:

Ty kobieto to chyba jakiś cyrograf z "kimś" podpisałaś? Żeby tak Zima czekała aż Kasia sobie ogrzewanko zamontuje i uruchomi????? Normalnie "szamanka" czy Jak?

Gratulacje!!!! :lol: :lol: :lol: Teraz tylko posadzki i stan deweloperski gotowy!!! No no noooooo!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Trzy palce na sercu :oops: :oops: :oops: żadnego cyrografu nie podpisałam tylko każdą komórką swojego ciała pragnę swojej ostoi ,przystani na tej Ziemi :roll: :wink: Staram się żyć w zgodzie ze wszystkimi brygadami i grzecznie pytać, jeżeli mam wątpliwości. Mam szczęście do brygad i jestem do nich życzliwie nastawiona i oni to wyczuwają i odpłacają tym samym. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kasiu, rzeczywiście piorunem u was to idzie. Już tynki, już ocieplenie, już ogrzewanie... tylko pozazdrościć!

Jak jest w domu ciepło to naprawdę czuje się domową atmosferę :D

To kiedy malowanko? :wink:

Słoneczko - ciepełko w domu to podstawa :roll: :p

A malowanko zaraz jak wyschną tynki. Już zakupiłam kij teleskopowy (żeby nie skakać po drabinie) i wałeczki i pędzelki i czekam przebierając nogami :roll: :wink: