kasia64 18.01.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kochane Kobietki Adamanko,Ago-żono Facia,Tabalugo.Igo dzięki za miłe słowa. Ogrzewanie - tradycyjne,tylko piec na węgiel i drewno i kaloryfery,żadnej podłogówki kominek będzie ale później do celów nastrojowych Tynki cementowo-wapienne i żadnego cekolu na który mam uczulenie Brygada nasza to jest ewenement i to dzięki ich pracowitości i uczciwości stoi nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 żeby tylko takei ekipy były Trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.01.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Aga J.G oby,oby to życie inwestorów byłoby o wiele spokojniejsze i jeszcze większa radość z budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Racja Kasiu, szkoda tylko że tak mało mamy takich ekip. Jak zawsze ściskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.01.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Racja Kasiu, szkoda tylko że tak mało mamy takich ekip. Jak zawsze ściskam kciuki Ściskaj, ściskaj bo gorący okres przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 kasia64,Kasiu coraz lepiej, a my zaczynamy, chyba w zimę ale co tam...Jak się patrzy na postępy w Twoim domu to oczywiście mimochodem myśli się oh kiedy ten etap będzie u mnie...Buziaczki i trzymamy kciuki żeby wszystko się udało jak dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.01.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 kasia64, Kasiu coraz lepiej, a my zaczynamy, chyba w zimę ale co tam... Jak się patrzy na postępy w Twoim domu to oczywiście mimochodem myśli się oh kiedy ten etap będzie u mnie... Buziaczki i trzymamy kciuki żeby wszystko się udało jak dotychczas. Zygmorku żeby skończyć trzeba zacząć Trzymam kciuki za Waszą budowę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kasiu, widzę, że macie ładny stryszek . To, że ocieplacie już teraz - to dobrze, przynajmniej jesienią już będzie cieplutko i tą "upierdliwą" robotę będzie mieć już "z głowy" . Nie wiedziałam , że zbiornik można zamontować na strychu Do tej pory myślałam, że zbiornik tylko obok pieca się stawia Pozdrawiam cieplutko . Trzymam kciukasy za dalsze prace P.S. Domek pięknieje z dnia na dzień . Moje gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.01.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Adrianko dzięki za uznanie dla naszej pracy ociepleniowej której tak szczerze mówiąc mam dość ale cóż jak trzeba to tzreba.Stryszek też nas mile zaskoczył swoją wielkością, będzie miejsce na wszystkie "potrzebne rzeczy" Co do naczynia z wodą to słyszałam już prędzej że montuje się na strychu lub poddaszui u nas też tak będzie.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.01.2007 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kasiu,Twój domek coraz piękniejszy i piękniejszy,GratulacjeeeeeeU nas też coś widać, choć śnieg przykrył, ale uwierz na słowo, MAMY JUŻ FUNDAMENTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.01.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kasiu, Twój domek coraz piękniejszy i piękniejszy, Gratulacjeeeeee U nas też coś widać, choć śnieg przykrył, ale uwierz na słowo, MAMY JUŻ FUNDAMENTY BARDZO,BARDZO SIĘ CIESZĘ TO PIERWSZY I NAJWAŻNIEJSZY ETAP BUDOWY!!!!!BRAWO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ty kobieto to chyba jakiś cyrograf z "kimś" podpisałaś? Żeby tak Zima czekała aż Kasia sobie ogrzewanko zamontuje i uruchomi????? Normalnie "szamanka" czy Jak? Gratulacje!!!! Teraz tylko posadzki i stan deweloperski gotowy!!! No no noooooo!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.01.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ty kobieto to chyba jakiś cyrograf z "kimś" podpisałaś? Żeby tak Zima czekała aż Kasia sobie ogrzewanko zamontuje i uruchomi????? Normalnie "szamanka" czy Jak? Gratulacje!!!! Teraz tylko posadzki i stan deweloperski gotowy!!! No no noooooo!!!!!!!!!!!!!! Trzy palce na sercu żadnego cyrografu nie podpisałam tylko każdą komórką swojego ciała pragnę swojej ostoi ,przystani na tej Ziemi Staram się żyć w zgodzie ze wszystkimi brygadami i grzecznie pytać, jeżeli mam wątpliwości. Mam szczęście do brygad i jestem do nich życzliwie nastawiona i oni to wyczuwają i odpłacają tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 I tak Ci nie wierzę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Kasiu, rzeczywiście piorunem u was to idzie. Już tynki, już ocieplenie, już ogrzewanie... tylko pozazdrościć! Jak jest w domu ciepło to naprawdę czuje się domową atmosferę To kiedy malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.01.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Fajnie tak jechac do cieplego domku Kasia pewnie sie za 2 miesiace wprowadzi takie ma tempo prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kasiu pamietam o Tobie i trzymam kciuki abys w koncu miala to swoje miejsce na Ziemi... p.s. bedziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 witam po urlopie! dawno mnie nie było no i prosze ogrzewanko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.01.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I tak Ci nie wierzę...... I Ty to mówisz??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.01.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kasiu, rzeczywiście piorunem u was to idzie. Już tynki, już ocieplenie, już ogrzewanie... tylko pozazdrościć! Jak jest w domu ciepło to naprawdę czuje się domową atmosferę To kiedy malowanko? Słoneczko - ciepełko w domu to podstawa A malowanko zaraz jak wyschną tynki. Już zakupiłam kij teleskopowy (żeby nie skakać po drabinie) i wałeczki i pędzelki i czekam przebierając nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts