kasia64 29.01.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Fajnie tak jechac do cieplego domku Kasia pewnie sie za 2 miesiace wprowadzi takie ma tempo prac Kobietko droga do przeprowadzki jeszcze,jeszcze.....Przed nami huk roboty a rączki tylko po dwie i nie ma mocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.01.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kasiu pamietam o Tobie i trzymam kciuki abys w koncu miala to swoje miejsce na Ziemi... p.s. bedziemy w kontakcie Zeljko wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.01.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 witam po urlopie! dawno mnie nie było no i prosze ogrzewanko jest I jest fajowo,superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Gratuluję ciepełka Co do kasy wiem jak jest ale co tam najważniejsze że marzenia się spełniają Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.01.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Gratuluję ciepełka Co do kasy wiem jak jest ale co tam najważniejsze że marzenia się spełniają Jak zawsze trzymam kciukasy Aga to wspaniałe że nam kibicujesz a kciukasy są bardzo potrzebne Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kasiu zasuwasz Ty, zasuwasz... Kawa przy kominku,tuz, tuz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kasiu nie może być inaczej Widzę że coraz bliżej coraz bliżej Jak zawsze trzymam kciukasy Ps. Chyba już trzeba planować urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.01.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kochane Kobitki Zeljko i Ago przy kominku to będę piła winko Długo dyskutowalismy kiedy kupić kominek i wyszło nam że przed położeniem podłogi którą Miras będzie kładł sam, żeby po połozeniu jej nie zniszczyć. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Może być i winko czy to ważne co się pije - najważniejsze że we własnym domku i przy ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.01.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Może być i winko czy to ważne co się pije - najważniejsze że we własnym domku i przy ogniu Ważne, ważne bo kawka będzie na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Może być i winko czy to ważne co się pije - najważniejsze że we własnym domku i przy ogniu Ważne, ważne bo kawka będzie na tarasie Myslisz że zimą siękawy nie pija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.01.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Może być i winko czy to ważne co się pije - najważniejsze że we własnym domku i przy ogniu Ważne, ważne bo kawka będzie na tarasie Myslisz że zimą siękawy nie pija Ach Ago pija się, pija już od świtu dla obudzenia ale ja już jestem duchem w wiośnie i na tarasie z filiżanką kawki A najlepsze jest to że tarasu ani widu ani słychu ale siła marzeń jest OGROMNA!!! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.01.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kasiu, ależ zaszaleliście - kominek full wypas! To piaskowiec, prawda? Piękna jest ta listwa drewniana, właśnie takiej mi bedzie brakowało w naszej obudowie (planujemy tylko ramkę, więc z listwy nici, a tak mi się podobają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.01.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kasiu, ależ zaszaleliście - kominek full wypas! To piaskowiec, prawda? Piękna jest ta listwa drewniana, właśnie takiej mi bedzie brakowało w naszej obudowie (planujemy tylko ramkę, więc z listwy nici, a tak mi się podobają ) To kamień łupany i marmur Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Oj przepraszam Kasiu ja nie pije wcale alkoholu, wiec mi nawet do głowy nie przychodzi... Stad ten pomysł z kawa...,u mnie tez zbożowa tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.01.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Oj przepraszam Kasiu ja nie pije wcale alkoholu, wiec mi nawet do głowy nie przychodzi... Stad ten pomysł z kawa...,u mnie tez zbożowa tylko ... A ja lubię czerwone winko a grzane z miodem i goździkami z cynamonem w zimny wieczór przed kominkiem mniam,mniam ale każdy lubi co innego Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kasiu, ale macie już FAJOSKO ! Ciepełko w domciu, grzejniczki, drabinka, piec i TEN KOMINEK . Super ! . Bardzo lubię tradycyjne kominki, nawet gdy się w nich nie pali mają w sobie ciepło . Czy twój kominek będzie narożny ? Jak długo musicie czekać na realizację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.01.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Adrianko kominek narożny czas oczekiwania 2 tygodnie.Na szczęście nam się nie spieszy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No tak skoro już piec grzeje i domku ciepło , to na komionek można spokojnie poczekać . A robicie DGP ? Czy raczej będzie to kominek rozpalany okazjonalnie , od święta i dla dekoracji ? P.S. Do celów dekoracyjnych to ON się BARDZO NADAJE . Nawet nie trzeba by było go podłączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.01.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Adrianko kominek będzie bez DGP a nie spieszy się nam bo dzisiaj były dopiero wylewki na poddaszu a czy jutro będą robione na parterze to niewiadomo bo na naszej "drodze" błoto po kolana i grucha może nie dojechać Ale to nic - poczekamy jest na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts