kasia64 31.01.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Adrianko kominek będzie bez DGP a nie spieszy się nam bo dzisiaj były dopiero wylewki na poddaszu a czy jutro będą robione na parterze to niewiadomo bo na naszej "drodze" błoto po kolana i grucha może nie dojechać Ale to nic - poczekamy jest na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kasiu, ależ zaszaleliście - kominek full wypas! To piaskowiec, prawda? Piękna jest ta listwa drewniana, właśnie takiej mi bedzie brakowało w naszej obudowie (planujemy tylko ramkę, więc z listwy nici, a tak mi się podobają ) To kamień łupany i marmur Pozdrowionka Ale wpadka! Muszę jeszcze raz zerknąć Ale to tym bardziej zaszaleliście! Na całego! I dobrze, nie ma co sobie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.01.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dominikams kominek to jeden z tańszych .Sprzedają je w OBI na zamówienie, zerknij na stronę http://www.parkanex.pl tam są różne w różnych cenach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kasiu - ja mam juterko dwóch klientów...może house póndzie ? A Wasz projekt jest jednym z tych do wyboru(drugi to Dafne jak imię naszego psa). Więc może się okazać, że mamy takie same....a co za tym idzie poporoszę o małą wizytację mojej zdecydowanie ładniejszej połowy. Pozdrawiam i dalej 3-mam kciuki(paluchy juz bolą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kasiu,Tobie też należą się GRATULACJE, przybrałaś ostatnio takie tempo, że bez trzymanki ani rusz, uważaj tylko na zakrętach...A ten kominek, to tylko rozmarzyć się można, bo ja cały czas patrzę na twoją budowę oczami wyobraźni, jak to będzie na tym etapie u nas...Przepraszam, ale inaczej nie potrafię, bo przecież my dopiero na początku... Pozdrawiamy Cię Serdecznie,Ewa i ZygmorPS. nie masz odwrotu musisz tu niedługo zamieszkać, to musi się dobrze skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.01.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dominikams kominek to jeden z tańszych .Sprzedają je w OBI na zamówienie, zerknij na stronę http://www.parkanex.pl tam są różne w różnych cenach.Pozdrawiam Kasiu, nie wiem, czy ta obudowa taka tania.... prawie 3k to tanio? Mnie na taką nie stać buuuu ale cieszę się że was tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasiu - ja mam juterko dwóch klientów...może house póndzie ? A Wasz projekt jest jednym z tych do wyboru(drugi to Dafne jak imię naszego psa). Więc może się okazać, że mamy takie same....a co za tym idzie poporoszę o małą wizytację mojej zdecydowanie ładniejszej połowy. Pozdrawiam i dalej 3-mam kciuki(paluchy juz bolą). Chyba Wiesz że jesteście zawsze mile widziani Jeżeli jesteś tego nieświadomy TO SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dominikams kominek to jeden z tańszych .Sprzedają je w OBI na zamówienie, zerknij na stronę http://www.parkanex.pl tam są różne w różnych cenach.Pozdrawiam Kasiu, nie wiem, czy ta obudowa taka tania.... prawie 3k to tanio? Mnie na taką nie stać buuuu ale cieszę się że was tak Cena obudowy to 2359,- (patrz :obudowy,marmur łupany)i było to szaleństwo ale to jesta na całe nasze życie.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2007 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasiu, Tobie też należą się GRATULACJE, przybrałaś ostatnio takie tempo, że bez trzymanki ani rusz, uważaj tylko na zakrętach... A ten kominek, to tylko rozmarzyć się można, bo ja cały czas patrzę na twoją budowę oczami wyobraźni, jak to będzie na tym etapie u nas... Przepraszam, ale inaczej nie potrafię, bo przecież my dopiero na początku... Pozdrawiamy Cię Serdecznie, Ewa i Zygmor PS. nie masz odwrotu musisz tu niedługo zamieszkać, to musi się dobrze skończyć. W zeszłym roku też tak spoglądałam na budowy innych A wyobraznia pomaga w realizacji marzeń Trzymam za Was kciuki i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasiu pamietasz aby pod kominkiem zostawic miejsce bez styropianu pod wylewka? Pewnie tak, ale co mi tam przypomne, bo przy takim natloku prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja pamiętam, ale mnie to nurtuje. Czy możena np. postawić kominek na stojaku, i tylko pod nóżkami stojaka nie dać styro? Zelijka, co ty na to? U nas bedzie podłogówka, więc boję się o mostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasiu nie martw sie tarasem u nas też ani widu ani słychu ale to co za drzwimi tarasowymi to już taras Na naszym nawet niektórzy tańczyli w skarpetkach, nie dawałay się ponoć potem do niczego ale grunt że na tarasie Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dominikams to pytanie lepiej do "wymiana doswiadczen"..,ja sie nie znam.. Nam kazali nie robic i nie zrobilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ojej, po ostatnich doświadczeniach aż boję się tam pytać ale zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ojej, po ostatnich doświadczeniach aż boję się tam pytać ale zapytam A co, tam tez cos sie dzialo? Nic nie wiem. Widac jakis miesiac na klotnie byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.02.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No trochę mnie opieprzyli, że mam instalację elektryczną z puszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No trochę mnie opieprzyli, że mam instalację elektryczną z puszkami Gdzie? Daj poczytac. p.s. Kasiu, jak nam sie milo tu u Ciebie gada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kochane Kobietki a jak miło mi czytać Proszę częściej Wylewki już są i nie wiem co z tym steropianem ale u nas będzie stopa pod kominek Buziaczki Kobitki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Co to jest stopa? I jak to juz są?! Wylewki sa, sa..,to gratulki i niech sobie schna..,bo My chcemy juz mieszkac z Kasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Co to jest stopa? I jak to juz są?! Wylewki sa, sa..,to gratulki i niech sobie schna..,bo My chcemy juz mieszkac z Kasia... Zeljka stopa to takiie wzniesienie betonowe wzmocnione jak pod komin (kojarzy mi się z katafalkiem ) A do zamieszkania to jeszcze roboty i roboty i roboty...................... ale to już sami .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts