Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu, ależ zaszaleliście - kominek full wypas! :D To piaskowiec, prawda? Piękna jest ta listwa drewniana, właśnie takiej mi bedzie brakowało w naszej obudowie (planujemy tylko ramkę, więc z listwy nici, a tak mi się podobają :roll: )

:oops: :oops: To kamień łupany i marmur :oops: :oops: :roll: :wink: Pozdrowionka :lol: :lol: :lol:

Ale wpadka! :oops: Muszę jeszcze raz zerknąć :roll:

Ale to tym bardziej zaszaleliście! Na całego! :D

I dobrze, nie ma co sobie żałować :wink:

Kasiu - ja mam juterko dwóch klientów...może house póndzie ?

A Wasz projekt jest jednym z tych do wyboru(drugi to Dafne jak imię naszego psa).

Więc może się okazać, że mamy takie same....a co za tym idzie poporoszę o małą wizytację mojej zdecydowanie ładniejszej połowy. ;-)

Pozdrawiam i dalej 3-mam kciuki(paluchy juz bolą).

Kasiu,

Tobie też należą się GRATULACJE, przybrałaś ostatnio takie tempo, że bez trzymanki ani rusz, uważaj tylko na zakrętach...

A ten kominek, to tylko rozmarzyć się można, bo ja cały czas patrzę na twoją budowę oczami wyobraźni, jak to będzie na tym etapie u nas...

Przepraszam, ale inaczej nie potrafię, bo przecież my dopiero na początku...

Pozdrawiamy Cię Serdecznie,

Ewa i Zygmor

PS. nie masz odwrotu musisz tu niedługo zamieszkać, to musi się dobrze skończyć.

Kasiu - ja mam juterko dwóch klientów...może house póndzie ?

A Wasz projekt jest jednym z tych do wyboru(drugi to Dafne jak imię naszego psa).

Więc może się okazać, że mamy takie same....a co za tym idzie poporoszę o małą wizytację mojej zdecydowanie ładniejszej połowy. ;-)

Pozdrawiam i dalej 3-mam kciuki(paluchy juz bolą).

Chyba Wiesz że jesteście zawsze mile widziani :lol: :lol: :lol: Jeżeli jesteś tego nieświadomy :roll: TO SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!! :lol: :lol: :lol:

Dominikams kominek to jeden z tańszych .Sprzedają je w OBI na zamówienie, zerknij na stronę http://www.parkanex.pl tam są różne w różnych cenach.Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Kasiu, nie wiem, czy ta obudowa taka tania.... prawie 3k to tanio? :roll:

Mnie na taką nie stać buuuu :(

ale cieszę się że was tak :wink: :lol:

Cena obudowy to 2359,- (patrz :obudowy,marmur łupany)i było to szaleństwo ale to jesta na całe nasze życie.Pozdrowionka :wink:

Kasiu,

Tobie też należą się GRATULACJE, przybrałaś ostatnio takie tempo, że bez trzymanki ani rusz, uważaj tylko na zakrętach...

A ten kominek, to tylko rozmarzyć się można, bo ja cały czas patrzę na twoją budowę oczami wyobraźni, jak to będzie na tym etapie u nas...

Przepraszam, ale inaczej nie potrafię, bo przecież my dopiero na początku...

Pozdrawiamy Cię Serdecznie,

Ewa i Zygmor

PS. nie masz odwrotu musisz tu niedługo zamieszkać, to musi się dobrze skończyć.

W zeszłym roku też tak spoglądałam na budowy innych :roll: A wyobraznia pomaga w realizacji marzeń :lol: Trzymam za Was kciuki i serdecznie pozdrawiam. :wink:

Co to jest stopa? I jak to juz są?! :o Wylewki sa, sa..,to gratulki i niech sobie schna..,bo My chcemy juz mieszkac z Kasia... :p :wink:

Zeljka stopa to takiie wzniesienie betonowe wzmocnione jak pod komin (kojarzy mi się z katafalkiem :roll: )

A do zamieszkania to jeszcze roboty i roboty i roboty...................... :-? :roll: :oops: :p :lol: :lol: :lol: :lol: ale to już sami .......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: