kasia64 01.02.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasiu nie martw sie tarasem u nas też ani widu ani słychu ale to co za drzwimi tarasowymi to już taras Na naszym nawet niektórzy tańczyli w skarpetkach, nie dawałay się ponoć potem do niczego ale grunt że na tarasie Jak zawsze trzymam kciukasy U nas też tak pewnie będzie Ważne że jest już w wyobraźni Pozdrowionka i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ale kasia przegięłaś - to ja miałam być pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasia gratuluje napisz cos więcej o kominku ile kosztował, czym sie kierowałaś przy wyporze itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Ale kasia przegięłaś - to ja miałam być pierwsza Ago - żono Facia ważne że do przodu i u Was i u nas Pozdrowionka i buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Kasia gratuluje napisz cos więcej o kominku ile kosztował, czym sie kierowałaś przy wyporze itp Beti dzięki za gratki Co do kominka to była ciężka batalia z Mirasem Mnie najbardziej podobają się stylizowane na angielskie - sama ramka z pięknego kamienia( ale ich ceny dla nas są kosmiczne ), Mirasowi podobają się tradycyjne z cegły lub piaskowca. Poszliśmy więc na kompromis - kształt tradycyjny ale za to z łupanego marmuru tylko półka polerowana Kominek wybraliśmy firmy PARKANEX (ich strona http://www.parkanex.pl), zamówiliśmy w OBI. Całość = obudowa,belka dębowa, wkład żeliwny i szyber= 3.600,- Kolor kominka jest jasny za to belka będzie ciemna .Planowaliśmy kominek w cenie do 3000,- ale jak zycie uczy- przekroczyliśmy budżet ale uważamy że warto bo nie kupujemy kominka co rok tylko raz na zawsze i zaszaleliśmy.Jest to nasze pierwsze szaleństwo i mam nadzieję że ostatnie.Ale czas pokaże jak to będzie dalej bo na tym etapie kasa ucieka w szalonym tempie.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No trochę mnie opieprzyli, że mam instalację elektryczną z puszkami Gdzie? Daj poczytac. p.s. Kasiu, jak nam sie milo tu u Ciebie gada.. No tu : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1594444&highlight=#1594444 Wkurzyłam się trochę tekstami typu "to puszki się jeszcze robi? Co ty masz za instalację" itp. Bo ja z choinki się nie urwałam, jestem już od jakiegoś czasu, sporo się naczytałam, jakąś tam wiedzę mam a tu traktują mie jak jakąś durną blondynę (nie obrażając oczywiście blondynek ). Chociaz oczywiście kilka osób wypowiedziało się na temat. Kasiu, ja też przeoczyłam jakoś wylewki - muszę poprzeglądać dziennik jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Już doczytałam - to wiadomość "z ostatniej chwili" A co do obudowy kominka, to ja mówiłam o tych płytkach kamiennych, nie o blacie. Te płytki wyglądają mi jednak na piaskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Dominikams ja mam TEŻ PUSZKI W INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ i gwiżdżę na to co myślą o tym inni. Mój dom to moja twierdza Mam zaufanie do Majstrów i jeżeli zbudowali X domów DOBRZE to nie mam powodu im nie wierzyć. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kasia czyli te 3600 to z obudową + kominekczy sam kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kasia czyli te 3600 to z obudową + kominek czy sam kominek? Beti 3600= obudowa,wkład żeliwny,belka dębowa i szyber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Jeszcze raz....STRASZNIEM SIEM CIESZEM!!!!!!!! Jestem z Was DUMNA JAK NIEJAKI PAW!!!!!! GRATULACJE!!!! A wszystko inne przyjdzie z czasem!! Co byście , niebożęta robili na emeryturce?????? Teraz macie pr4oblem rozwiązany...Do końca życia coś ulepszać, poprawiać, modernizować....... I wtedy , czlek wie, że żyje, a nie tylko wegetuje!!!1 I oto chodzi kochaniutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Jeszcze raz....STRASZNIEM SIEM CIESZEM!!!!!!!! Jestem z Was DUMNA JAK NIEJAKI PAW!!!!!! GRATULACJE!!!! A wszystko inne przyjdzie z czasem!! Co byście , niebożęta robili na emeryturce?????? Teraz macie pr4oblem rozwiązany...Do końca życia coś ulepszać, poprawiać, modernizować....... I wtedy , czlek wie, że żyje, a nie tylko wegetuje!!!1 I oto chodzi kochaniutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz w tym swój udział i będziemy Ci to pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Kasiu,Nie mam słów, Ale się cieszę razem z Tobą, http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Choć ja chwilowo na początku drogi, tak 5 miesięcy w tyle, może 4 i pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.02.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Kasiu, Nie mam słów, Ale się cieszę razem z Tobą, http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Choć ja chwilowo na początku drogi, tak 5 miesięcy w tyle, może 4 i pół... Dzięki za szampana!!!!!!!!!!! Zobaczysz jak to u Was szybko zleci a ja będę Wam wiernie kibicować i trzymać kciuki Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 prosze powiedz mi już mam działkę na kredyt 140kilo,brak ostrzedni0ości mogę wziąć kredyt ok 500 co dz mi raty ok.3300 przez 25lat,ja mam zarobki nw łapkę coś do 2500na łapkę a mąż raz lepiej mechanik trraz gorzej strasznie siię boję,przedziesz to do kińcarzycia.chciakła bym budowsć wiosną dopiero adaptyję projekt,wydajesz ty bardz zdrowo podchodzaca do zyci.mam jescsz 2ch synów 18 i19lat,ogarnia mnie panika wszysko na mojej głowie.no niby posisdam m4 to wrazie co oddam go kredytowi,albo wcześniej wykituje-co byś mi poradziła. twój dziennik jest super kapitalnie po ludzku pisany przez kobietę.Rewalacyjnie się go czyta,ja mieszkam obecnie w gdyni a działka w kielnie. pliz proszę powiedz co Ty byś zrobiła pozdrawiam ,Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.02.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ewa6 decyzję niestety musisz podjąć sama z mężulkiem Wszystko zależy od tego jakie są Twoje oczekiwania co do domu.Może podaj link do projektu i wtedy możemy podyskutować szerzej Pozdrawiam Napisz do mnie na priv priv to żółte okienko z ludkiem i literkami P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ale kasia przegięłaś - to ja miałam być pierwsza Ago - żono Facia ważne że do przodu i u Was i u nas Pozdrowionka i buziaczki Wiesz, że żartowałam prawda? Cieszę się bardzo, ze idziecie do przodu, trzymam kciuki, jestem całym sercem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.02.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ale kasia przegięłaś - to ja miałam być pierwsza Ago - żono Facia ważne że do przodu i u Was i u nas Pozdrowionka i buziaczki Wiesz, że żartowałam prawda? Cieszę się bardzo, ze idziecie do przodu, trzymam kciuki, jestem całym sercem z Wami! Oczywiście, że to były żarty Ja też trzymam kciuki za współtowarzyszy budowlanych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 kasia, Gratulacjones !!! i co teraz bedziesz robila w tym nic nie robieniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.02.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 kasia, Gratulacjones !!! i co teraz bedziesz robila w tym nic nie robieniu ??? Mohag dzięki za gratulacyjki Teraz na tapecie będzie dalsze ocieplanie (brr.......) i sufity z płyt k-g a potem podłogi a w międzyczasie przyjedzie kominek i będzie bal murzynów Bo ten kominek to jeden z powodów budowania domku Do tego jeszcze burza mózgów i wybieranie kafelek, wszelkich utynsyli łazienkowych, drzwi (8 szt.).To nic nie robienie jakieś bardzo intensywne i fizycznie i psychicznie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts