Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dopiero teraz zauważyłam, że są już zdjęcia wylewek :oops:

Super to wygląda! Ojej, u nas pewnie jeszcze z miesiąc, zanim zrobią się wylewki :(

Bardzo zazdroszczę! I idę jeszcze raz zerknąć - domek już całkiej domowy, prawda?

I wreszcie można ocenić, czy wszystko jest tak jak być powinno - jak wygląda się przez okno stojąc na podłodze, czy walnie się głowa w sufit, czy nie, i czy się drzwi zmieszczą, czy będzie szpara :roll:

Mam nadzieję, że u was wszystko gra! :D

Dominikams i Beti Kochane z Was Kobietki :lol: :lol: :lol:

Gdyby nie brak zimy, prace u nas przeciągnęły by się do marca (tak planowaliśmy). :roll: :roll: :roll: , do tego stanu przyczynił się też dobrany kredyt bo jak wiadomo bez kasy ani rusz i nasza Brygada też miała czas :lol: :lol: :lol:

Teraz kasa stopniała i trzeba się będzie gimnastykować i zakasać rękawy i, prace będą szły powoli bo Miras pracuje a ja szara myszka sama mało umiem zrobić.Wczoraj próbowałam zaklejać dziury gipsem przy kaloryferach i g... mi z tego wyszło :roll: :oops: Gips szybko zastygał i ledwie pół dziury zakleiłam i już był do niczego :roll: :roll: :oops: :oops: Teraz nas spokojnie dogonicie i wszystko się wyrówna.Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Wasze prace :wink: :wink: :wink:

Kasiu, nie martw się . Mi np. zupełnie nie wychodziło chlapanie tynków tą kielnią. Trudno, nie wszystko wychodzi (tak naprawdę to jestem pewna że przy dłuższym szkoleniu w końcu byśmy nabrały wprawy :wink: )

Zmieniłam dzisiaj paćkę z krótkoschnącej na długoschnącą i już mi lepiej poszło :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka

Kasiu, nie martw się . Mi np. zupełnie nie wychodziło chlapanie tynków tą kielnią. Trudno, nie wszystko wychodzi (tak naprawdę to jestem pewna że przy dłuższym szkoleniu w końcu byśmy nabrały wprawy :wink: )

Zmieniłam dzisiaj paćkę z krótkoschnącej na długoschnącą i już mi lepiej poszło :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka

nie swieci garnki.... :wink: dominis mowila ze nabierzesz wprawy 8) :lol:

nie swieci garnki.... :wink: dominis mowila ze nabierzesz wprawy 8) :lol:

No i miała rację ale mój Majster powiedział żebym dała sobie spokój i moja brygada to dokończy :oops: :roll: :wink: Pozdrowionka :wink:

:lol: :lol: :lol: Piła łańcuchofa fajna rzecz - nie ma co :lol: :lol: :lol: A kupowanie gniazdek to dla mnie koszmar.Gdzie pojedyncze, ile wyjść telefonicznych. A włączniki :o Gdzie miały być zwykłe- gdzie krzyżowe a jeszcze są schodowe :o Ty sie ino ciesz, że mąż cię wyręcza :wink:

Iga okropnie się cieszę bo na samym parterze naliczyłam 47 szt i nie odróżniam które śą jakie :roll: :lol: :lol: część pstryczków na szczęście już jest zamontowana :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka :wink: :wink: :wink:

No normalnie rewelka!!!! Twoja cena , podawana z ceną działki wygląda naprawdę imponująco!!!! Jak sobie policzysz cenę pośredniakow , za stan developerski, to dopiero robi wrażenie!!! I motywuje do dalszego działania i samouwielbienia i zadowolenia!!!

Jesteście wielcyTowarzyszko !!!

Bardzo się cieszę że to marzenie udało się zrealizować.!!!! Od teraz tylko lepiej, nie koniecznie łatwiej, ale lepiej zdecydowanie!!!!! :wink:

No normalnie rewelka!!!! Twoja cena , podawana z ceną działki wygląda naprawdę imponująco!!!! Jak sobie policzysz cenę pośredniakow , za stan developerski, to dopiero robi wrażenie!!! I motywuje do dalszego działania i samouwielbienia i zadowolenia!!!

Jesteście wielcyTowarzyszko !!!

Bardzo się cieszę że to marzenie udało się zrealizować.!!!! Od teraz tylko lepiej, nie koniecznie łatwiej, ale lepiej zdecydowanie!!!!! :wink:

Alfredko :oops: :oops: :oops: Wierzę Ci na słowo odkąd Cię poznałam i będę wierzyć dalej :wink: :wink: :wink: co do ceny działki to wzrosła 3 razy przez trzy lata naszej własności. Mamy a Mirasem lekki zawrót głowy i chwile niedowierzania że domek już jest i to NASZ :lol: :lol: :lol:

Ze nie będzie łatwiej też wierzę (tyle wyborów do dokonania) ale lepiej to na pewno bo jak już coś kupimy do domku to taka radość i duma nas rozpiera że, mało co nie popękamy :roll: :oops: :lol: Pozdrowionka i do usłyszenia. :lol: :lol: :lol: [/url]