tabaluga1 04.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Uwaga- famfary: tram tada dam, tram tada dam, tram tada damGratulacje, wciąż nie mogę wyjśc z podziwu dla Waszego tempa. Jak tam się drepcze po poszdzkach kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.02.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Tabalugo jest super Ale mamy lekki zawrót głowy i niedowierzamy, że to nasze, że to już Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To nic nie robienie jakieś bardzo intensywne i fizycznie i psychicznie wiedzialam, wiedzialam i dlatego pytalam bo nie wierzylam ze to sie tak skonczy nic nie robieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.02.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To nic nie robienie jakieś bardzo intensywne i fizycznie i psychicznie wiedzialam, wiedzialam i dlatego pytalam bo nie wierzylam ze to sie tak skonczy nic nie robieniem OJ TY,TY Całe życie to dokonywanie wyborów i kompromisy Ale damy radę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Kasiu, trzymaj się dzielnie przy tych trudnych decyzjach - trochę bedzie cię to kosztowało nerwów, jak sądzę, ale się uda! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dopiero teraz zauważyłam, że są już zdjęcia wylewek Super to wygląda! Ojej, u nas pewnie jeszcze z miesiąc, zanim zrobią się wylewki Bardzo zazdroszczę! I idę jeszcze raz zerknąć - domek już całkiej domowy, prawda? I wreszcie można ocenić, czy wszystko jest tak jak być powinno - jak wygląda się przez okno stojąc na podłodze, czy walnie się głowa w sufit, czy nie, i czy się drzwi zmieszczą, czy będzie szpara Mam nadzieję, że u was wszystko gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 04.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 kasia no to ładnie, przegoniłaś nas o trzy etapy a pamiętam jak u nas prawie juz dom stał a wy zaczynaliście teraz to ja wam mogę pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.02.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dominikams i Beti Kochane z Was Kobietki Gdyby nie brak zimy, prace u nas przeciągnęły by się do marca (tak planowaliśmy). , do tego stanu przyczynił się też dobrany kredyt bo jak wiadomo bez kasy ani rusz i nasza Brygada też miała czas Teraz kasa stopniała i trzeba się będzie gimnastykować i zakasać rękawy i, prace będą szły powoli bo Miras pracuje a ja szara myszka sama mało umiem zrobić.Wczoraj próbowałam zaklejać dziury gipsem przy kaloryferach i g... mi z tego wyszło Gips szybko zastygał i ledwie pół dziury zakleiłam i już był do niczego Teraz nas spokojnie dogonicie i wszystko się wyrówna.Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Wasze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kasiu, teraz to już może iść powoli, bo to co najważniejsze jest już zrobione. A i ty pewnie się podszkolisz, i takie zalepianie dziur ci niestraszne będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.02.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kasiu, teraz to już może iść powoli, bo to co najważniejsze jest już zrobione. A i ty pewnie się podszkolisz, i takie zalepianie dziur ci niestraszne będzie Dominikams obawiam sie że szkolenie mi nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kasiu, nie martw się . Mi np. zupełnie nie wychodziło chlapanie tynków tą kielnią. Trudno, nie wszystko wychodzi (tak naprawdę to jestem pewna że przy dłuższym szkoleniu w końcu byśmy nabrały wprawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.02.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kasiu, nie martw się . Mi np. zupełnie nie wychodziło chlapanie tynków tą kielnią. Trudno, nie wszystko wychodzi (tak naprawdę to jestem pewna że przy dłuższym szkoleniu w końcu byśmy nabrały wprawy ) Zmieniłam dzisiaj paćkę z krótkoschnącej na długoschnącą i już mi lepiej poszło Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kasiu, nie martw się . Mi np. zupełnie nie wychodziło chlapanie tynków tą kielnią. Trudno, nie wszystko wychodzi (tak naprawdę to jestem pewna że przy dłuższym szkoleniu w końcu byśmy nabrały wprawy ) Zmieniłam dzisiaj paćkę z krótkoschnącej na długoschnącą i już mi lepiej poszło Pozdrowionka nie swieci garnki.... dominis mowila ze nabierzesz wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.02.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu, nie martw się . Mi np. zupełnie nie wychodziło chlapanie tynków tą kielnią. Trudno, nie wszystko wychodzi (tak naprawdę to jestem pewna że przy dłuższym szkoleniu w końcu byśmy nabrały wprawy ) Zmieniłam dzisiaj paćkę z krótkoschnącej na długoschnącą i już mi lepiej poszło Pozdrowionka nie swieci garnki.... dominis mowila ze nabierzesz wprawy No i miała rację ale mój Majster powiedział żebym dała sobie spokój i moja brygada to dokończy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 O! jak widać, nie należy się tak szybko poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.02.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Piła łańcuchofa fajna rzecz - nie ma co A kupowanie gniazdek to dla mnie koszmar.Gdzie pojedyncze, ile wyjść telefonicznych. A włączniki Gdzie miały być zwykłe- gdzie krzyżowe a jeszcze są schodowe Ty sie ino ciesz, że mąż cię wyręcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.02.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Piła łańcuchofa fajna rzecz - nie ma co A kupowanie gniazdek to dla mnie koszmar.Gdzie pojedyncze, ile wyjść telefonicznych. A włączniki Gdzie miały być zwykłe- gdzie krzyżowe a jeszcze są schodowe Ty sie ino ciesz, że mąż cię wyręcza Iga okropnie się cieszę bo na samym parterze naliczyłam 47 szt i nie odróżniam które śą jakie część pstryczków na szczęście już jest zamontowana Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No normalnie rewelka!!!! Twoja cena , podawana z ceną działki wygląda naprawdę imponująco!!!! Jak sobie policzysz cenę pośredniakow , za stan developerski, to dopiero robi wrażenie!!! I motywuje do dalszego działania i samouwielbienia i zadowolenia!!! Jesteście wielcyTowarzyszko !!! Bardzo się cieszę że to marzenie udało się zrealizować.!!!! Od teraz tylko lepiej, nie koniecznie łatwiej, ale lepiej zdecydowanie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.02.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No normalnie rewelka!!!! Twoja cena , podawana z ceną działki wygląda naprawdę imponująco!!!! Jak sobie policzysz cenę pośredniakow , za stan developerski, to dopiero robi wrażenie!!! I motywuje do dalszego działania i samouwielbienia i zadowolenia!!! Jesteście wielcyTowarzyszko !!! Bardzo się cieszę że to marzenie udało się zrealizować.!!!! Od teraz tylko lepiej, nie koniecznie łatwiej, ale lepiej zdecydowanie!!!!! Alfredko Wierzę Ci na słowo odkąd Cię poznałam i będę wierzyć dalej co do ceny działki to wzrosła 3 razy przez trzy lata naszej własności. Mamy a Mirasem lekki zawrót głowy i chwile niedowierzania że domek już jest i to NASZ Ze nie będzie łatwiej też wierzę (tyle wyborów do dokonania) ale lepiej to na pewno bo jak już coś kupimy do domku to taka radość i duma nas rozpiera że, mało co nie popękamy Pozdrowionka i do usłyszenia. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ogólnie P.K.P. Zapraszam na kawkę - taką z ciśnieniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts