kasia64 07.02.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ogólnie P.K.P. Zapraszam na kawkę - taką z ciśnieniówki... A o co chodzi??Właśnie wróciłam a kawkę raczej wolę z rana Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ogólnie P.K.P. Zapraszam na kawkę - taką z ciśnieniówki... A o co chodzi??Właśnie wróciłam a kawkę raczej wolę z rana Pozdrowionka Z rana? No w sumie tak... to może niedziela, a potem spacerek jak pogoda pozwoli? Popatrzymy na nasze piękne okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kasiu pieknie sie czyta, jak tak piszesz o tym, ile szczescia przynosi Wam ta budowa. Trzymam kciuki za wykonczenowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.02.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Mały na kawkę zapraszamy ale na spacery nie mamy czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.02.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kasiu pieknie sie czyta, jak tak piszesz o tym, ile szczescia przynosi Wam ta budowa. Trzymam kciuki za wykonczenowke. Trzymaj Kochana, trzymaj kciuki bo łatwo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.02.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kasiu, WIELKIE GRATKI !!! Macie się z czego cieszyć , więc i ja cieszę się razem z wami . Łatwo nie było, a jednak daliście radę, więc teraz na "końcówce"też dacie mimo, że tchu coraz mniej . Szkoda poobijanych palców, ale czegóż się nie robi dla wymarzonego domku. Teraz to już z górki i sama przyjemność Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.02.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Kasiu, WIELKIE GRATKI !!! Macie się z czego cieszyć , więc i ja cieszę się razem z wami . Łatwo nie było, a jednak daliście radę, więc teraz na "końcówce"też dacie mimo, że tchu coraz mniej . Szkoda poobijanych palców, ale czegóż się nie robi dla wymarzonego domku. Teraz to już z górki i sama przyjemność Pozdrowionka ! Adrianko dzięki za gratki.Rzeczywiście nie jest łatwo - dom,dzieci,Mirka praca i domek wymarzony i reszta ,która pochłania zbyt dużo czasu. Czasami jest zadyszka. I tak ciężko się wraca z naszego domku, tak chciałoby się pozostac już na wsi i nie jeździc w kółko :roll:" Ale nic to" - jak mówił Michałek Wołodyjowski,mój dzieciecy idol- jeszcze trochę ,przecież widać już METE!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Oj! Tak Kasiu, JUŻ WIDAĆ !!! Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Po wylewkach to masz prawie całą chałupe już gotową!!! No moje gratulacje!! A ja Ci idzie zabawa z piłą łąńcuchową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No piknie, piknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.02.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Oj! Tak Kasiu, JUŻ WIDAĆ !!! Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.02.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Po wylewkach to masz prawie całą chałupe już gotową!!! No moje gratulacje!! A ja Ci idzie zabawa z piłą łąńcuchową? Piła łańcuchowa warczy a ja nie lubię takich warczących urządzeń i jej nie tykam, a poza tym to Mirasa zabawka A chałupa - fakt prawie cała gotowa Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.02.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No piknie, piknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Po wylewkach to masz prawie całą chałupe już gotową!!! No moje gratulacje!! A ja Ci idzie zabawa z piłą łąńcuchową? Piła łańcuchowa warczy a ja nie lubię takich warczących urządzeń i jej nie tykam, a poza tym to Mirasa zabawka A chałupa - fakt prawie cała gotowa Pozdrowionka Chyba masz jakieś dziwne uprzedzenia... Ja myślę, spróbuj (może na poczatek pod okiem Mirasa) z piłą!! To co że warczy? A co ma miałczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.02.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Po wylewkach to masz prawie całą chałupe już gotową!!! No moje gratulacje!! A ja Ci idzie zabawa z piłą łąńcuchową? Piła łańcuchowa warczy a ja nie lubię takich warczących urządzeń i jej nie tykam, a poza tym to Mirasa zabawka A chałupa - fakt prawie cała gotowa Pozdrowionka Chyba masz jakieś dziwne uprzedzenia... Ja myślę, spróbuj (może na poczatek pod okiem Mirasa) z piłą!! To co że warczy? A co ma miałczeć? Chyba lepiej by było żeby miałczała bo to co warczy to jakieś groźne i się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Kasiu,Te młotki gwoździe i siekiery, a nawet piły łańcuchowe to jest to, ale też tego nie lubię i nie raz mi się zdarzyło i wiem, że to nic miłego, ale to tak jak z nauką jazdy na rowerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Po wylewkach to masz prawie całą chałupe już gotową!!! No moje gratulacje!! A ja Ci idzie zabawa z piłą łąńcuchową? Piła łańcuchowa warczy a ja nie lubię takich warczących urządzeń i jej nie tykam, a poza tym to Mirasa zabawka A chałupa - fakt prawie cała gotowa Pozdrowionka Chyba masz jakieś dziwne uprzedzenia... Ja myślę, spróbuj (może na poczatek pod okiem Mirasa) z piłą!! To co że warczy? A co ma miałczeć? Tak, Kasiu spróbuj, ja też chcę spróbować, ale piły nie mam Ale trzeba bedzie kupić, bo i tak bedzie potrzebna później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dominikams,Właśnie ostatnio zajeździłem mojego elektrycznego Oregona, ale tak mi się spodobał, że niezwłocznie kupiłem nowego i też Oregona z hamulcem, to coś takiego żółtego przy uchwycie, piła jest SUPER, ale ja Wam dziewczynom niestety nie polecam, bo to przede wszystkim ciężkie, a jeszcze trzeba tym precyzyjnie operować i uważać w koło żeby nic się w koło nie wydarzyło. Oczywiście na krótko tak, ale ja często po kilka godzin działałem, a przerwy robiłem głównie na dolanie oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.02.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Kasiu, Te młotki gwoździe i siekiery, a nawet piły łańcuchowe to jest to, ale też tego nie lubię i nie raz mi się zdarzyło i wiem, że to nic miłego, ale to tak jak z nauką jazdy na rowerze... No właśnie - tak jak z jazdą na rowerze - a ja jeszcze nie umiem jeździć na rowerze dobrze że chociaż autkiem jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.02.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Po wylewkach to masz prawie całą chałupe już gotową!!! No moje gratulacje!! A ja Ci idzie zabawa z piłą łąńcuchową? Piła łańcuchowa warczy a ja nie lubię takich warczących urządzeń i jej nie tykam, a poza tym to Mirasa zabawka A chałupa - fakt prawie cała gotowa Pozdrowionka Chyba masz jakieś dziwne uprzedzenia... Ja myślę, spróbuj (może na poczatek pod okiem Mirasa) z piłą!! To co że warczy? A co ma miałczeć? Tak, Kasiu spróbuj, ja też chcę spróbować, ale piły nie mam Ale trzeba bedzie kupić, bo i tak bedzie potrzebna później. Ja za piłę się nie wezmę - nie lubię warczących urządzeń i ich nie polubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts