Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu OGROMNE GRATULKI :)

Bardzo mnie cieszy że u Was tak idzie do przodu i pamiętaj nie wszytsko trzeba miec od razu a i tak we własnym domku przy kominku jest Super :)

Co do piły i inyych warczących daję sobie z nimi radę i kiedys ja byłam głowna dowodzącą tych urządzeń ale odkąd mamy dom mój mąz też je pokochał i teraz już ich tak często nie używam :-?

Jak zawsze ściskam za Was kciukasy i rozumię niechęc powrotów 8)

Ago J.G. co do tych warczących maszyn to się nie przekonam do nich bo po prostu się ich boję :roll: :oops: A co do reszty której nie będzie w wymarzonym domku to powoli się oswajam z tą myślą i wiem :ŻE nie odrazu Kraków zbudowali "i tp.chociaz chcialoby sie mieć wypasione wszystko.Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma :oops:

Plany swoje zrealizowaliśmy - zbudowaliśmy domek i zmieściliśmy się w kosztorysie.Teraz (też zgodnie z planem :roll: ) będziemy się gimnastykować finansowo z wykończeniem.Powoli bo powoli ale będziemy ciągnąć do przodu.Jak podłączymy kominek to reszta mi dynda i dam radę :roll: :oops: Pozdrawiam i o kciuki dalej proszę .

Świerczu wybieramy i wybieramy tylko jakoś dziwnie nam oczka ciągną do rzeczy z kosmicznymi cenami a tu po ziemi trzeba stąpac równym krokiem :roll: :roll: :roll: Jakoś dużo tego wszystkiego potrzeba :roll: podlogi 100m2 ,kibelki to 2,umywalki 2 a drzwi aż 8 par :roll: Trochę mnie to przeraza :roll: ale będziemy kupować po trochu i jakoś to będzie.Pozdrawiam i trzymam kciuki za FASOLKĘ :wink: :wink:

Kasiu doskonale Cię rozumię i niew eim czemu człowieka ciągnie do tego co jakieś takie nie przystępne cenowo :o :roll:

Kiedys mi koleżanka powiedziała że tzn że mam dobry gust co mi po tym jak tylko nerwy z tego powodu :wink: :)

Kciukasy oczywiście zaciskam :) :) :)

pamiętaj że zamiast drzwi można mieć gustowne kotarki :wink: :) moje w razie czego jeszcze są :wink: :)

Kasiu doskonale Cię rozumię i niew eim czemu człowieka ciągnie do tego co jakieś takie nie przystępne cenowo :o :roll:

Kiedys mi koleżanka powiedziała że tzn że mam dobry gust co mi po tym jak tylko nerwy z tego powodu :wink: :)

Kciukasy oczywiście zaciskam :) :) :)

pamiętaj że zamiast drzwi można mieć gustowne kotarki :wink: :) moje w razie czego jeszcze są :wink: :)

Jak byco to sobie pożyczę kotarki od Ciebie :roll: :lol:

Ostatnio za dużo się dzieje wokół mnie ze wszystkich stron i jestem deko przemęczona i tylko czekam na podłącznie kominka a potem się chyba znieczulę albo sponiewieram (jak kto woli :roll: )

Mohag, już widzę cię oczami wyobraźni jak siejesz postrach ścinarką do żywopłotu :lol: :lol: Groźna babka z ciebie, nie ma co :wink:

Kasiu, w takim razie na naszym spotkaniu SS bedziemy cię uczyć jazdy na rowerze (ja nie jeździłam 100 lat, kto wie, może też już nie umiem :roll: ). Nie martw się, po piffku wszystko będzie ci się wydawało łatwe 8) :lol:

Mohag - ty przywieź nożyce, to zaszalejemy, może i Kasia się przekona :wink:

A ja TAM byłam i kawusię piłam :D :D I delektowałam się zapachami budowlanymi, i tyćko się ogrzałam przy Kasi i Jej połówce......Uwierzcie mi ŚWIECĄ WŁASNYM ŚWIATŁEM !!!!!!Na moje oko to oni by sie TAM juz przeprowadzili!!!!I nie straszne bylyby im rozne niedogodnosci.......Ale rozumiem ich cala gebusia, serduchem ! tam jest tak piknie!!!!!! :D :D :D :D A widoki.......poezja, nie chleb !!!!!Trzymam kciuki........za wszystko co nastepne!!!!!!!

Kasiu lande to plytki. A do czego beda?

One takie mazane sa, ale tez uklada ich sie w pelen sposob, tak jakby byl wzor, zobacz z tylu czy nie ma oznak, strzalek.., aby wedluk ich ukladac...wiem, bo u mnie w kuchni sa bardzo podobne.

U nas w wiatrolapie sa w karo, a w kuchni i lazienkach prosto i mi tez prosto bardziej sie podobalo. Pewnie zalezy jakie pltyki i jakie pomieszczenie. U nas male powierzchnie, wydawalo mi sie ze lepiej prosto... :roll: Wielkiego znaczenia chyba nie ma. :p

Kochani, dzieki za wpisy :lol: :lol: :lol:

To wspaniałe wrażenie że, gdzieś w innym zakątku Polski są ludki które kibicują naszym zmaganiom.

Zeljko kafle będą w kuchni, przedpokoju i w przedsionku.Obejrzę je dzisiaj czy mają coś na spodzie.Bo te "mazaje" idą w dwie strony i moze można to jakoś ułozyć :roll: :wink: Chociaż jak się potem pomylimy to też jakoś będzie :roll:

Ja mam taki przekorny charakter i jak wszyscy układają w karo to ja chętnie ułożę kafle prosto :roll: Jak będzie czas pokaże bo na razie podłogi schną :lol:

Kze odstresowałam się bezalkoholowo :oops: :oops: :oops: .................. i jest już mi lepiej.

Mohag dzięki, zerknę do Toli ona ma fajne pomysły i może coś odpapuguje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam całą brać budowlaną :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kasia64 no kacha ja nie moge no przecież zapierdzielacie że aż aż ! no poprostu szok - ale to oczywiście bardzo mobilizuje :)

bardzo dziekuje za kciuki za fasole bo się przydadzą - niby jest dobrze ale strach o nią wciąż jest i troche przeraża.....

a wy gnajcie dalej bo pięknie wam to wychodzi!!!