kasia64 19.02.2007 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 kasia64 no kacha ja nie moge no przecież zapierdzielacie że aż aż ! no poprostu szok - ale to oczywiście bardzo mobilizuje bardzo dziekuje za kciuki za fasole bo się przydadzą - niby jest dobrze ale strach o nią wciąż jest i troche przeraża..... a wy gnajcie dalej bo pięknie wam to wychodzi!!! No co TY? a ja mam wrażenie że stoimy w miejscu i nie mogę się doczekać malowania, układania podłóg itp....I zazdroszczę Wam tego porządku w Waszym domku Pozdrawiam i trzymam kciuki - jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.02.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wiem co czujesz Kasiu Mnie tez tak raczki swierzbia jak ciebie Ale nawet u nas do niedawna bylo za wilgotno po gladziach Osuszajcie wiec wszystko dobrze- bedie wam latwiej przy nastepnych etapach A co do kafli- to faktycznie przy tem wzorze proste ulozenie tez mi sie bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.02.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kasiu lande to plytki. A do czego beda? One takie mazane sa, ale tez uklada ich sie w pelen sposob, tak jakby byl wzor, zobacz z tylu czy nie ma oznak, strzalek.., aby wedluk ich ukladac...wiem, bo u mnie w kuchni sa bardzo podobne. U nas w wiatrolapie sa w karo, a w kuchni i lazienkach prosto i mi tez prosto bardziej sie podobalo. Pewnie zalezy jakie pltyki i jakie pomieszczenie. U nas male powierzchnie, wydawalo mi sie ze lepiej prosto... Wielkiego znaczenia chyba nie ma. Zeljka jesteś WIELKA Obejrzałam dzisiaj kafelki, mają od spodu strzałki i wiemy juz jak układać.Dzięki Kochana za podpowiedżPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.02.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Iga wiem że trzeba czekać aż wszystko wyschnie Na szczęście mamy dużo innej roboty i skupimy się na drugiej warstwie ocieplenia i podłodze na strychu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam i o zdrowie pytam!!! Dawno mnie na Forum nie było, a widzę, że strawię mnóstwo czasu na odrobienie zaległości w moich ulubionych dziennikach!!! Gratulki "w sprawie" Twoich postępów budowlanych ... Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.02.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam i o zdrowie pytam!!! Dawno mnie na Forum nie było, a widzę, że strawię mnóstwo czasu na odrobienie zaległości w moich ulubionych dziennikach!!! Gratulki "w sprawie" Twoich postępów budowlanych ... Pozdrawiam!!! :D Witaj,ostatnio Cię wspominałam i proszę odezwałeś się. Bardzo się ciesze i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.02.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Może coś skrobniesz w swoim dzienniku?! Masz tam spore zaległości A ja chętnie poczytam i popatrzę co u WAS NOWEGO POzdrowionka dla Czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 No cóż, u nas niewiele nowego, właściwe to stara BIEDA... na razie, póki co, nie uprzedzajmy faktów! P.S.: W sekrecie - tylko nie mów nikomu - w najbliższej przyszłości, sam, tymi oto "ręcami" zamierzam się zabrać za rozciąganie wody po domku, podłogówki i może jeszcze wykonam wylewki. Ale jakby co, to pssst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Mi też odobają sie bardziej kafelki prosto nie w karo... ale jak zrobiłe prosto w mieszkaniu to przyszedł teść i powiedział, że zrobiono u mnie źle kafle bo teraz robi się w karo.. Mebelki pierwsza klasa... bardzo podobaja mi się.. PS Już nie mogę się doczekac jak bedę miał wylewki u siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.02.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kasiu, bardzo ładne kafle wybraliście . Gdzie je położycie ? Ja też się zastanawiam jak ułożyć podłogi u siebie i jak na razie nie jestem zdecydowana. Chyba zrobię małą mieszankę - część kafli w caro, a część prosto (jakby taki "dywanik") . Piękne te meble w salonie A Waszego kominka już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.02.2007 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Kasiu,Ladnie coraz ładniej. Nie obraź się bo jak patrzę na Twoje fotki, to wyobrażam sobie, że to może już mój domek jest tak zaawansowany. Ale zaraz się uszczypnę i wracam do rzeczywistości. Powinnaś mnie zrugać za takie bezeceństwa. Nie myśl sobie, że nie probujemy Was gonić z tą robotą, napewno nie dogonimy nigdy, ale współzawodnictwo to dobra rzecz. Nie myśl sobie pierwsze rury od GWC już zakopane, to początek naszej wentylacji. A ten wzór płytek pokażę żonie może jej sie spodoba, choć u nas na poddaszu ma być na podłodze chyba drewno, podobnie jak w salonie. To płytki mogły by być w kuchni, przedpokoju, łazience na poddaszu, jeszcze o tym nie było czasu pogadać.Ale BRAVOOO prace idą całą parą. Nie martw się, że nie dają Ci malować scian, jeszcze się namalujesz, bo jest tych metrów kwadratowych do pomalowania, ale to już będzie prawie ostatni szlif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mi też odobają sie bardziej kafelki prosto nie w karo... ale jak zrobiłe prosto w mieszkaniu to przyszedł teść i powiedział, że zrobiono u mnie źle kafle bo teraz robi się w karo.. Uwielbiam takie komentarze A kaska i tak zrobi po swojemu- i bedzie miala piekne kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.02.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Grypfcu cieszę się że, działasz i czekam na kolejne wieści Nie zaniedbuj nas, prosze Trzymam kciuki za "psssssssttt" i za całą resztę.Pozdrawiam Adriano kafle będą w kuchni i w przedpokoju i może w przedsionku. Wczoraj je dokładnie obejrzałam ( od spodu) jak radziła Zeljka i są strzałeczki i wypróbuję ułożyć zgodnie z nimi. Zobaczymy co wyjdzie Pozdrawiam cieplutko bo na dworze strasznie zimno Zygmorku też tak miałam jak czytałam opisy innych forumowych domków, też po cichu myślałam że, to mój Ale ważne że, idziesz do przodu.Tak trzymaj a ja trzymam za Was kciuki i pozdrawiam Kze ja już wyrosłam z cudzych uwag.Doszłam do wniosku że,nie to ładne co ładne ale to CO SIĘ KOMU PODOBA. Pozdrowionka i też czekam na Twoje wylewki Iga masz rację będę miała ładne kafle bo SWOJE I UŁOŻONE NA SWÓJ SPOSÓB Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Kasiu jak ulozysz zgodnie z strzalkami to pokaz jak wyszlo... U nas w kuchni kazalam panu patrzec aby tak bylo, ale on i tak dwie plytki przekrecil, potem twierdzil, ze na tych dwoch strzalki pewnie byly nie tak jak trzeba. Nie wiem czy mowil prawde czy nie, ale pisze abys i tak patrzala na efekt, nie tylko na te strzalki. Choc po wszystkim jak juz teraz patrze, to ten nasz glazurnik ma nie jedna wade... i teraz nie wierze w pol tego co opowiadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.02.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Kasiu jak ulozysz zgodnie z strzalkami to pokaz jak wyszlo... U nas w kuchni kazalam panu patrzec aby tak bylo, ale on i tak dwie plytki przekrecil, potem twierdzil, ze na tych dwoch strzalki pewnie byly nie tak jak trzeba. Nie wiem czy mowil prawde czy nie, ale pisze abys i tak patrzala na efekt, nie tylko na te strzalki. Choc po wszystkim jak juz teraz patrze, to ten nasz glazurnik ma nie jedna wade... i teraz nie wierze w pol tego co opowiadal... OK Zeljko ułożę i pstryknę zdjątko Dzięki za podpowiedz Pozdrowionka Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Kasiu bardzo fajne kafelki ja to bym chyba pomieszała troche w karo teochę prosto Nio mebelki 1 klasa już widzę i czuje kawę na tarasie oraz wypieki Jak zawsze trzymam kciukasy Co do niecierpliwości to właśnie nadszedł ten etap budowy w którym niby coś się dzieje tylko jakoś efektów nie widać Kotarki oczywiście do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.02.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Proszę proszę, jeszcze ściany nie pomalowane, a meble już są. To się nazywa gościnność. Kafelki bardzo ładne. pozdrowionka i powodzenia w wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Zazdrosze widoku sarenek kafelki rozrysowalas! Kasiu az mnie zatkalo normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dzielna byłas z tym rysowaniem My też mamy sarny i potwierdzam że widok tych zwierząt jest sielski Kasiu jak zawsze trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts