Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kasia, jestes bardzo dzielna 8) ja zabieram sie od miesiecy do narysowania sobie elewacji, coby mozna bylo pomalowac kredkami w roznych kolorach i zobaczyc efekt ale mi sie jakos nie chce :roll: :oops:

:oops: :oops: :oops: :oops: Widocznie nie nadeszła jeszcze pora na kolory elewacji.Budowa nauczyła mnie że wszystko ma swój czas i jak on nadejdzie to się wszystko układa jak klocki :lol: :lol: :lol: Twoja ewelacja też czeka na swój czas :lol: :lol: :lol: :lol:

Aga to świetny pomysł - położyć trochę prosto i trochę w karo, Dzięki za kciukasy - pomogły jak była zadymka -9 na dworze a ja samiutka na wygwizdowie( nie całkiem sama - była moja psininka) :lol: :lol:

Tabalugo mebelki czekały trzy lata w piwnicy :lol: :lol: :lol: fajowo jest usiąść we własnym domu i przy własnym stole :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam cieplutko :wink: :wink: :wink:

A ja uwielbiałam przesiadywać sama na budowie :)

Kciukasy trzymam jak zawsze :)

Ja też lubię ale nie po ciemku i w zadymce.Strasznie było :roll: :oops:

Ja to już jestem taka szalona że mi takie różne za oknem nie przeszkadzają :)

Odrobina szaleństwa w zyciu jest niezbędna ale nie przez 11 godzin non-stop :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja przywykłam do szaleństw 12 godzinnych :wink: :)

Rozumiem , że jest to związane z Twoją pracą dzielna kobietko :roll: :roll: :roll: Podziwiam Cię przez cały czas :oops: :p :p :p i pozdrawiam cieplutko :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Nie ma czego podziwiać,praca jak praca może czasmi tylko bardziej stresująca :)

Pozwolisz, że będę innego zdania na temat Twojej pracy :roll: Mam dla niej dużo szacunku i już ! :lol: :lol: :lol:

Parapety pierwsza klasa. Ale te sarenki to już w ogóle super!! U mnie koło działki tylko widziałem kuropatwy (a może były to dzikie kaczki :o )...

Kze parapety jeszcze zabezpieczone folią na czas malowania :roll: a kuropatwy czy dzikie kaczki to też kawałek natury kojącej nasze serducha budowlane :wink: :wink: :wink: :wink: