kasia64 01.03.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wspaniale Kasiu. Co do widoczków jakoś na wiosnę wyciągniemy Was pokazać nasze piękne gościcińskie strony...i góry i doliny. Że nie wspomnę o punkcie widokowym w sumie niedaleko nas. Pozdrawiam i nadal 3-mam kciuki. Trzymaj, trzymaj kciuki i na kawkę wpadnij Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Na razie chruchlam jak stary gruźlik więc nie chcę Was zarazić, ale co się dowlecze to nie uciecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kasiu dzięki bardzo, aż mi głupio za ten szacunek Ja poproszę o jakieś fotki tej kolekcji łazienkowej To ja też musze szukać słupków w tak dobrej cenie Oczywiście jak zawsze zaciskam kciukasy I wysyłam wiosne od nas do Was http://www.honningbien.dk/grafik/krokus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.03.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Na razie chruchlam jak stary gruźlik więc nie chcę Was zarazić, ale co się dowlecze to nie uciecze. To się kuruj tylko porządnie i przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.03.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kasiu dzięki bardzo, aż mi głupio za ten szacunek Ja poproszę o jakieś fotki tej kolekcji łazienkowej To ja też musze szukać słupków w tak dobrej cenie Oczywiście jak zawsze zaciskam kciukasy I wysyłam wiosne od nas do Was http://www.honningbien.dk/grafik/krokus.jpg Dzięki za wiosnę, od razu weselej się robi na duszy Zdjęcia będą zaraz po zakupach Co do słupków to trzeba poszukać w okolicznych miejscowościach i na pewno się znajdą bo markety ze swoimi najniższymi cenami mogą się schowac w porównaniu z producentem - rzemieślnikiem Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kze w mieście raczej sarny nie chadzają I tu się mylisz Aga W zeszłym roku pod nasz blok podeszła sarenka. To był koniec stycznia- pamiętacie te mrozy i śnieg po szyję. Co prawda jakiś kilometr od nas jest ogromny park przechodzący w las, ale my mieszkamy właściwie w centrum miasta Nie uwierzyłabym, gdybym sama jej tu nie widziała. Kasiu, życzę szybkiej wiosny (również sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Tabaluga nio ja miałam na myśli takie miasto w którym mieszka Kze Bo ja też wcalenie mieszkam w lesie tylko na obrzeżach miasta do lasów jest kawałek a sarny mamy A lisy między blokami w tamtym roku chodziły Kasiu to czekma na fotki z zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.03.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kasia, malenstwo.... no kurna sama nie wiem co powiedziac jest mi strasznie, strasznie przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasiu64 Tak zaczytałam się w twoim dzienniku czytam czytam jak wspaniale relacjonujesz swoje poczynania na budowie i gęba mi się śmieje ale do ostatniego wpisu. Kasiu jest mi szalenie przykro co za swołocz, poobcinać łapy !!! tym sk....nom. Kasiu załóż sobie koniecznie alarm ! , czy oni okradli Wam domek ze wszystkiego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasiu tak strasznie mi przykro znam to parszywe uczucie, mnie też to spotkało w nocy z niedzieli na poniedziałek Tego uczucia niemocy i sponiewierania nie da się opisać...bardzo wam współczuję Parszywe gnojki oby łapy im pousychały Dużo rzeczy wam wynieśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Przykro mi bardzo Kasiu! No alarm jest konieczny! Bo nie bedziesz smiala domu samego zostawiac.... No i co teraz??? Napisz co ukradli zlodzieje i czy jest nadzieja, ze sie cos z tego odnajdzie... No strasznie mi przykro, az bym komus przylozyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasiu Kochanie, tak mi przykro nawet nie wiem, co napisać. Człowiek się stara i przeżywa każdą małą nawet rzecz, a tu takie sk@rwysyny ładują się i po prostu biorą co im w łapy wpadnie Niestety najgorsze jest to uczucie, ze ktoś był w waszym domku, chodził sobie bezkarnie i robił tam co chciał. Tego najtrudniej się pozbyć. Macie możliwość podłączenia alarmu z monitoringiem? To chyba jednak podstawa, zeby chociaż czuć się bezpieczniej Mam nadzieję, ze nie zginęło wam za dużo, chociaz tak naprawdę każda strata jest bolesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 02.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Te ch.... i sk..... syny to na pewno pokolenie JPII. Co za gó... ny kraj !Kraj złodziei , kombinatorów, załatwiaczy, leni. Gdyby ludzie w naszym cudownym nie kupowali "okazyjnie", i cieszyli sie potem ze swej "zaradności", nie byłoby może tyle kradzieży. Odechciewa się wszystkiego. Wspólczuję ci tego dramatu, upokorzenia.człowiek ciula kasę, cieszy się z każdej małej rzeczy, którą zrobi a tu przychodzą takie patafiany i niszczą, grabią Twoją własnośćZawód Twój i zwatpienie musi byc ogromny. Ja zakopałbym żywcem, wyrównał ziemię i posiał trawę. Jak się chronić przed takim złodziejskim narodem ? Chcemy budowac sie poda lasem, na "zadupiu", czy warto tak się poświęcać, tak aby potem jakies ciule zabrały i zniszczyły Twoją pracę ?Jestesmy dobrej mysli mamy zapał, zaangazowanie i wchodzi jeden z drugimsk....syn i kradną. Jestesmy z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 najchętnie takich bym ....... może wszystko sie skończy dobrze i policja ich odnajdzie jesli to mjejscowi bo jesli to jacyś " profesjonalisci" to będzie gorzej Kasiu trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasiu Czytałam, nie pisałam. Ale teraz, to aż żal mi serce ściska Życie jest okrutne, nie - to ludzie potrafią być okrutni I z tym sobie poradzicie.... Niestety, chyba co czwartego z nas, czeka takie niemiłe zdarzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 02.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tak mi przykro - moze Policja się sprawi dobrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasiu starsznie mi przyykro Współczuje i mam nadzieję że jednak zaświeci słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Co za skurw.ele!!! a dla takich nie mam usprawidliwienia ani litosci! Bardzo jestesm wsiekla, ze was to spotkalo. Ludzie maja innych dobro, starania i odczucia gdzies! Jak bedziesz sie czula na silach to napisz co i jak- to zn. co zdewastowali lub co zginelo No i faktycznie moze warto chociaz jakiegos wyjca zamontoac, nawet z powiadomienim na wasz kom. Bardzo wam wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 02.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Szczerze wspolczuje, zlodziejstwo to cos wyjatkowo wstretnego... Macie piekna dzialke i widoki, a i domek sympatyczny - zaraz chyba zaczne zazdroscic . Wam zycze powodzenia a zlodziejom HWD..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts