Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu dzięki bardzo, aż mi głupio za ten szacunek :-?

Ja poproszę o jakieś fotki tej kolekcji łazienkowej :wink: :)

To ja też musze szukać słupków w tak dobrej cenie :)

Oczywiście jak zawsze zaciskam kciukasy :)

I wysyłam wiosne od nas do Was :)

http://www.honningbien.dk/grafik/krokus.jpg

Kasiu dzięki bardzo, aż mi głupio za ten szacunek :-?

Ja poproszę o jakieś fotki tej kolekcji łazienkowej :wink: :)

To ja też musze szukać słupków w tak dobrej cenie :)

Oczywiście jak zawsze zaciskam kciukasy :)

I wysyłam wiosne od nas do Was :)

http://www.honningbien.dk/grafik/krokus.jpg

Dzięki za wiosnę, od razu weselej się robi na duszy :p :p :p

Zdjęcia będą zaraz po zakupach :p :p :p

Co do słupków to trzeba poszukać w okolicznych miejscowościach i na pewno się znajdą :lol: bo markety ze swoimi najniższymi cenami mogą się schowac w porównaniu z producentem - rzemieślnikiem :roll: :wink:

Pozdrowionka :wink: :wink: :wink: :wink:

Kze w mieście raczej sarny nie chadzają :wink: :)

I tu się mylisz Aga

W zeszłym roku pod nasz blok podeszła sarenka. To był koniec stycznia- pamiętacie te mrozy i śnieg po szyję. Co prawda jakiś kilometr od nas jest ogromny park przechodzący w las, ale my mieszkamy właściwie w centrum miasta :o Nie uwierzyłabym, gdybym sama jej tu nie widziała.

Kasiu, życzę szybkiej wiosny (również sobie :wink: )

Kasiu64

Tak zaczytałam się w twoim dzienniku czytam czytam jak wspaniale relacjonujesz swoje poczynania na budowie i gęba mi się śmieje ale do ostatniego wpisu. Kasiu jest mi szalenie przykro :( co za swołocz, poobcinać łapy !!! tym sk....nom. Kasiu załóż sobie koniecznie alarm ! , czy oni okradli Wam domek ze wszystkiego !

Przykro mi bardzo Kasiu! No alarm jest konieczny! Bo nie bedziesz smiala domu samego zostawiac....

No i co teraz??? Napisz co ukradli zlodzieje i czy jest nadzieja, ze sie cos z tego odnajdzie... No strasznie mi przykro, az bym komus przylozyla... :evil: :evil:

Kasiu Kochanie, tak mi przykro :cry:

nawet nie wiem, co napisać. Człowiek się stara i przeżywa każdą małą nawet rzecz, a tu takie sk@rwysyny ładują się i po prostu biorą co im w łapy wpadnie :evil: Niestety najgorsze jest to uczucie, ze ktoś był w waszym domku, chodził sobie bezkarnie i robił tam co chciał. Tego najtrudniej się pozbyć.

Macie możliwość podłączenia alarmu z monitoringiem? To chyba jednak podstawa, zeby chociaż czuć się bezpieczniej :roll:

Mam nadzieję, ze nie zginęło wam za dużo, chociaz tak naprawdę każda strata jest bolesna.

Te ch.... i sk..... syny to na pewno pokolenie JPII. Co za gó... ny kraj !

Kraj złodziei , kombinatorów, załatwiaczy, leni. Gdyby ludzie w naszym cudownym nie kupowali "okazyjnie", i cieszyli sie potem ze swej "zaradności", nie byłoby może tyle kradzieży.

Odechciewa się wszystkiego. Wspólczuję ci tego dramatu, upokorzenia.

człowiek ciula kasę, cieszy się z każdej małej rzeczy, którą zrobi a tu przychodzą takie patafiany i niszczą, grabią Twoją własność

Zawód Twój i zwatpienie musi byc ogromny.

Ja zakopałbym żywcem, wyrównał ziemię i posiał trawę.

Jak się chronić przed takim złodziejskim narodem ?

Chcemy budowac sie poda lasem, na "zadupiu", czy warto tak się poświęcać, tak aby potem jakies ciule zabrały i zniszczyły Twoją pracę ?

Jestesmy dobrej mysli mamy zapał, zaangazowanie i wchodzi jeden z drugim

sk....syn i kradną.

Jestesmy z Tobą.

Co za skurw.ele!!! :evil: :evil: :evil: a dla takich nie mam usprawidliwienia ani litosci! :evil: Bardzo jestesm wsiekla, ze was to spotkalo. Ludzie maja innych dobro, starania i odczucia gdzies!

Jak bedziesz sie czula na silach to napisz co i jak- to zn. co zdewastowali lub co zginelo :evil: No i faktycznie moze warto chociaz jakiegos wyjca zamontoac, nawet z powiadomienim na wasz kom. :roll:

Bardzo wam wspolczuje :cry: