Joanna i Janusz 18.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dzięki Joanna,byłam u koleżanki na kawie i zjadłam pysznego marcepanka do tej kawy.To poprawiło humor ale nie przegoniło zmęczenia.Na przekór zmęczeniu zrobiłam maślane kruche ciasteczka.Pieczenie to dla mnie duża przyjemność-na szczęście. To rób to, co sprawia Ci przyjemność! Nasze dziewczyny, choć zdrowe też nam dały w kość. Wczoraj pojechaliśmy z Januszem sami do Gdańska, coby dzieciom prezenty kupić. W sklepach odstraszyły nas dzikie tłumy, pojechaliśmy na kawę, pogadaliśmy sami ( z założeniem, że nie rozmawiamy o dzieciach) i dało nam to rzeczywiście dużo psychicznego wyciszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.12.2005 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Alfredo i Joanno -dam radę,dam tylko ciężko jak czterolatek dusił się kaszlem od ospy Pechowo obydwaj na raz mają ospę,tak że smarowanie dwóch i kontrolowanie gorączki i to wysokiej trochę mnie zmęczyło. Dzisiaj już troszeczkę lepiej i piernik w kształcie gwiazdy siedzi w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.12.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Alfredo i Joanno -dam radę,dam tylko ciężko jak czterolatek dusił się kaszlem od ospy Pechowo obydwaj na raz mają ospę,tak że smarowanie dwóch i kontrolowanie gorączki i to wysokiej trochę mnie zmęczyło. Dzisiaj już troszeczkę lepiej i piernik w kształcie gwiazdy siedzi w piekarniku to fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.12.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzisiaj już troszeczkę lepiej i piernik w kształcie gwiazdy siedzi w piekarniku A choinka piernikowa też będzie http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/choinki/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.12.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Andrzejko-pierniki na choince obowiązkowo(pierwsza blacha pierników zawsze mi się lekko przypala i przysmolone pierniczki lądują na choince ) Piernik i keks już upieczone.Śledziki już się marnują w occie i oliwie.Pierogi i uszy czekają na wigilię w zamrażalniku a jeszcze tyle dozrobienia......................... Chłopaki zdrowieją i humory nam wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Kasiu, specjalistko od wypiekow, powiedz mi czy te pierniki zmiękną ?Corka narobiła się w sobotę , ale wyszły twarde, nawet pies je niechętnie je. Corka jest załamana swoim debiutem Na choinkę ich nie powieszę bo mimo że twarde to pies je zeżre jak nas nie będzie i popsuje choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 KASIU NIE MARTW SIE I TO MINIE A TY SOBIE WTEDY ODPOCZNIESZ... Ja jak juz wytzrymac nie moge ze zmeczenia i nerwow to powtarzam sobie, ze wszystko kiedys mija, wiec i to zle minie.., i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.12.2005 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Verunia zmiękną,ale im dłużej leża tym lepsze Zeljka -dobrze że zbliżają się święta,bo ja uwielbiam piec, gotować i jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.12.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Andrzejko-pierniki na choince obowiązkowo(pierwsza blacha pierników zawsze mi się lekko przypala i przysmolone pierniczki lądują na choince ) Piernik i keks już upieczone.Śledziki już się marnują w occie i oliwie.Pierogi i uszy czekają na wigilię w zamrażalniku a jeszcze tyle dozrobienia......................... Chłopaki zdrowieją i humory nam wracają Kasiu jesteś rewelacyjna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.12.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Andrzejko-pierniki na choince obowiązkowo(pierwsza blacha pierników zawsze mi się lekko przypala i przysmolone pierniczki lądują na choince ) Piernik i keks już upieczone.Śledziki już się marnują w occie i oliwie.Pierogi i uszy czekają na wigilię w zamrażalniku a jeszcze tyle dozrobienia......................... Chłopaki zdrowieją i humory nam wracają Kasiu jesteś rewelacyjna!!!! POPIERAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Andrzejko-pierniki na choince obowiązkowo(pierwsza blacha pierników zawsze mi się lekko przypala i przysmolone pierniczki lądują na choince ) Piernik i keks już upieczone.Śledziki już się marnują w occie i oliwie.Pierogi i uszy czekają na wigilię w zamrażalniku a jeszcze tyle dozrobienia......................... Chłopaki zdrowieją i humory nam wracają Kasiu jesteś rewelacyjna!!!! Zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.12.2005 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Kochani nie zawstydzajcie mnie Każdy z nas lubi robić to co sprawia mu przyjemność.A ja po prostu lubię pichcić i mam z tego ogromną frajdę.Chłopaki zdrowieją i we wszystkim mi pomagają.Od zawsze im mówię że chętnie zrobię wszystko co sobie wymyślą,ale mam tylko dwie ręce i bez ich pomocy nie dam rady. Tak uświadomieni moi panowie nie boją się kuchni i sobie dobrze w niej radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/loski_ok_d.jpg wesołych i zdrowych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ide za przykladem Andrzejki...http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 22.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Wesołych Świąt,dużo uśmiechu,miłości, radości,szczęścia i wrażliwości. http://www.gify.amor.pl/mikolaje/mikolaje19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Przeczytałam wszystko - fajnie się czyta. Powodzenia w budowaniu i szukaniu pracy, na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i Radosnych Świąt oraz Szampańskiej Zabawy życzy Faciowa Rodzina http://www.kartki.bej.pl/kartki/karolina_szczepaniak/balwanki_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.12.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Kochani dzięki za pamięć i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.12.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja też dołączam się do życzeń WESOŁYCH , WSPANIAŁYCH ŚWIĄT ! ! ! http://kartki.onet.pl/2230,kartki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts