tabaluga1 02.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Łapy powinni takim obcinać. Przynajmniej każdy by wiedział, że to złodziej. Jak tak można? Nie ma usprawiedliwienia dla takich bandziorów. Kasiu, trzymaj się - może uda się ich złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 BRAK SŁÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 02.03.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tak bardzo mi przykro, tym bardziej, że spotkało to tak miłą i optymistycznie nastawioną do budowy osobę. Teraz pewnie straciłaś entuzjazm . Coś wiem o tym, bo miałam już kilka razy do czynienia ze złodziejami. Okradli mi mieszkanie, garaż na działce z materiałami na bud., a jakiś czas później ukradli samochód. Nie powinno być żadnej litości dla tych sk........w. Najgorsze jest to, że policja była w naszych przypadkach mało skuteczna. Mam nadzieję, że w Waszym przypadku będzie inaczej. Kasiu trzymaj się! Napewno niedługo znowu zaświeci dla Was słońce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Kasiu trzymaj sie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Kasiu nie dawaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.03.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Orzesz w mordę - dawaj szybko namiary co zginęło to może uda się zidentyfikować choć częściowo złodziei - sądzę, że będą łazić po budowach i proponować "tanie materiały" (zaczynam budowę zaniedługo). Jakies gościcińskie fatum czy jak? Mi się dziś przy 130 na obwodnicy urwał pasek rozrządu i autko na złom. Ale jak powiedziała Zelijka - NIE PODDAWAJ SIĘ! - sam spałem na styropianie bez okien, bo mi budowę dwa razy op... lili. Swoją drogą cenniejsze rzeczy możesz wrzucić jeszcze przez miesiąc do nas - w końcu niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kasiu64 ja tak uwielbiałem twój optymizm.... twój uśmiech który mozna było wyczytać z twojego dziennika... twój zapał do tej budowy... twoje poświęcenia przy zakładaniu wełny... kasiu! starsznie jest mi przykro - strasznie! kurcze nie wiem co napisać... nawet nie potrafie Cie pocieszyć... Kasiu, ale nie zostawiaj nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Kasiu, myślimy o tobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Kasia napisz dwa slowa jak juz bedziesz mogla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.03.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dzięki Kochani, Na razie jeszcze mam gulę w gardle Ukradli wszystkie grzejniki i Mirasa narzędzia(min.wiertarkę Bosha), czajnik i wieżę syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Cholera, nawet grzejników człowiek nie może sobie spokojnie powiesić, bo zciągną Strata narzędzi to też poważna sprawa, wszystko kosztuje, i to nie mało Ale prawda jest taka, że ludzie kupują od złodziei i tak się to nakręca Ja przeklinam i złodziei, i przede wszystkim właśnie tych, co kupują "okazyjnie" Bardzo współczuję wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czyli sumarycznie jak jakis łazęga po budowach rzuci tekst "sprzedam tanio grzejniki" to warto tym się zainteresować. I dać znać gdzie trzeba. Sam raz pognałem jednego "sprzedawcę tanich narzędzi", a w sumie mogłem go "sczapić" i poczekać na wyjaśnienie z niebieskimi...choć oni wolą stawać za krzakami z "suszarką"- bo lepszy grosz. Kasiu napisz proszę markę i rozmiary grzejników oraz w miarę mozliwości typ narzędzi. PS - dominikams, a "kupowanie bez faktury" to coś innego? Sam się przekonałem swego czasu skąd ludziska biorą materiały (pewien spec-hydraulik z Luzina " bo wi pan mój syn ma coś z budowy, a i zięciowi się coś zostało...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 jeszcze o tym nie pisałem ale mojej sistrze tez okradli budowe.... zniknął cement, paleta siporeksu , rury, kształtki - niby ona sie nie martwi bo nie jest za to odpowiedzialna tylko firma która buduje, ale już ta stara odbija sie na jej budowie! - np. nie robili fundamentów po taras tylko dali suche beton... Kasiu ja mam pytanie... rozumiem że wy nie mieszkacie tam na budowie lub blisko... i nikt tego nie pilnuje? hm? moze system alarmowy by sie przydał... jak już minie ci gule w gardle (doskonale rozumiem jej obecność) to wracaj do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 07.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Przepraszam,Kasiu,Nie wiem co napisać........Przykro, Przykro,Przerabialiśmy podobne sytuacje, ale nie życzę tego największemu wrogowi, bo oskubali nas już i w mieszkaniu na osiedlu, a i na działce też byli już kilka razy, ale teraz nie chciałbym aby jeszcze raz weszli.Dlatego solidaryzując się z Wami zawieszam redagowanie i mojego dzienniczka.Jak wiesz to mi się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.03.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Przepraszam, Kasiu, Nie wiem co napisać........ Przykro, Przykro, Przerabialiśmy podobne sytuacje, ale nie życzę tego największemu wrogowi, bo oskubali nas już i w mieszkaniu na osiedlu, a i na działce też byli już kilka razy, ale teraz nie chciałbym aby jeszcze raz weszli. Dlatego solidaryzując się z Wami zawieszam redagowanie i mojego dzienniczka. Jak wiesz to mi się zdarza. OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 08.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu, hmm... (znam ten ból) życzę Tobie wszyskiego dobrego, a to co straciłaś wróci napewno, może w innej formie ale bedziesz miała to po stukroć wynagrodzone.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy ja dobrze rozumiem....Czy prowadzenie dziennka spowodowało to, że nastąpiły kradzieże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy ja dobrze rozumiem.... Czy prowadzenie dziennka spowodowało to, że nastąpiły kradzieże??? Tego sie nigdy nie dowiesz Kasiu wiesz co robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.03.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kochani dzięki!!! Nie sądzę aby mój dziennik zachęcał lub spowodował kradzież.Okradli nas miejscowi.Pozdrawiam wszystkich i zaraz jadę do domku ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu wiedze że humor i lepsze smopoczucie wraca - ciesze sie!Gule trzba przełknąc i działac dalej.....Pozdrawiam serdzecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts