kasia64 08.03.2007 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Świerczu Jak się powiedziało A i zaczęło budowę to teraz trzeba powiedziećB- i bekać i kończyć to co się zaczęło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu, działaj dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.03.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu, działaj dalej!!! OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu.. dopiero teraz przeczytałem co was spotkało, przykro mi z tego powodu.dobrze ze sie już otrząsnęliście.. nie można pokazać tym ćwokom że się ich boimytrzymam kciuki za jak najszybsze zakończenie budowypozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu Uda się coś odzyskać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.03.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kasiu Uda się coś odzyskać ??? No co TY? Jakie odzyskać?! Przecież "POLICJA" nawet nie pofatygowała się 200m przejść w błocie aby zobaczyć co i jak a ja im głupia pomagałam i wypychałam z błota Maksiu - dzięki, życie toczy się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Świerczu Jak się powiedziało A i zaczęło budowę to teraz trzeba powiedziećB- i bekać i kończyć to co się zaczęło.Pozdrawiam. KASIU JESTEŚMY Z WAMI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.03.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Świerczu Jak się powiedziało A i zaczęło budowę to teraz trzeba powiedziećB- i bekać i kończyć to co się zaczęło.Pozdrawiam. KASIU JESTEŚMY Z WAMI !!! Dzięki Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kasiu Uda się coś odzyskać ??? No co TY? Jakie odzyskać?! Przecież "POLICJA" nawet nie pofatygowała się 200m przejść w błocie aby zobaczyć co i jak a ja im głupia pomagałam i wypychałam z błota Zapomniałam że to niska szkodliwość czynu Ale widze że postepy prac są i to najważniejsze Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.03.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Aga postępy muszą być Nie może być inaczej bo czas ucieka. A w maju chcielibyśmy zamieszkac Dzięki za kciukasy i fluidy - pomagają Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Będziecie mieli piekny maj w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.03.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Będziecie mieli piekny maj w tym roku Mhm.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kasiu, świetnie, że znaleźliście w sobie siłę, zeby robić dalsze prace! Ściskam kciuki, za ten maj (Adrianka też zamierza się przeprowadzić w maju, i my też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.03.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kasiu, świetnie, że znaleźliście w sobie siłę, zeby robić dalsze prace! Ściskam kciuki, za ten maj (Adrianka też zamierza się przeprowadzić w maju, i my też ) Ta siła w nas jest cały czas tylko na chwilę gdzieś sklęsła i się schowała Ale czas się kurczy i trzeba przeć do przodu Trzymam kciuki za nasze majowe przeprowadzki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Widze że maj bedzie bogaty w parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kasiu,Tak trzymaj pomimo przeciwności.U nas już dziś drewno na dach przywieziono i kto wie w przyszłym tygodniu zaczynamy rzeźbić w drewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 o rany Kasia właśnie przeczytałam.. dobrze, że lecicie dalej u nas złodzieje wykonawcy na jesieni ukradli elektronarzędzia... a żeby im tak ręce obcinali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Kasiu, bardzo Wam współczuję i przykro mi, że spotkało Was coś takiego . W takich chwilach wszystkiego się odechciewa .... Dobrze, że działacie dalej ! Jestem z Wami ! Trzymajcie się Kochani ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.03.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Kochani dzięki Miras ma tydzień urlopu więc zasuwamy jak motorki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Kasiu pieknie coraz piekniej A synuś jaki szczęśliwy Tak trzymać i do przodu Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts