Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Świerczu :roll: :oops: dzisiaj skończyła nam się folia (100m) i nie dokończyliśmy foliowania,niestety :oops: :oops: :oops:

Adriano właśnie dzisiaj doszliśmy do tego samego wniosku,że Miras odpocznie w pracy po urlopie

Aga to Twoje fluidy i kciuki nam pomagają

Zeljka finisz jest najcięższy ale ciągniemy do przodu

Tabalugo trzeba skończyć to co się rozpoczęło :roll: miło że zieleń też Ci się podoba

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i idę lulu :p :p :p

Witaj Zelijko,

tam gdzie ja mam się budować jest kilka działek zakupionych duuuużo wcześniej. Z prądem i ogrodzone. Były. Dzisiaj tylko sterczą kikuty słupków o reszta rozkradziona.

Czy to coś Ci pomoże ale taki ammy naród. Obrotny i przedsiębiorczy.

Aż strach zaczynać cokolwiek.

Musicie pilnować niestety. Nie dajcie się. Czerwiec to dobra pora, dzień długi i ciepły na lampkę wina przy skwierczącej karkówce.

Pozdrawiam

Dy

Nie było mnie tropszke, bo byłem zajety. Przychodzę do Twojego dziennika i co ja widzę?? :o O kur... co za chu... :evil:

Szczerze współczuję, dobrze, że pozbierałaś sie. Mam swoją teorię: nie zaglądałem do Twojego dziennika to nie dopilnowałem Twoj budowy... :oops: No głupia sprawa... :roll:

A poważnie, to rzeczywiście niewesoło.. Policja zakopała się, a złodzieje nie?? :o :o Ręce i nogi opadają...

Gratulacje z powodu skończenia ocieplania! 8) Ja już tez nie mogę doczekac się pierwszego siku u siebie w domu... :wink:

Wcale nie wyglądasz na zmeczona! Wyglądasz jakbyś dopiero co skończyła 18 lat!!! 8)

Nie było mnie tropszke, bo byłem zajety. Przychodzę do Twojego dziennika i co ja widzę?? :o O kur... co za chu... :evil:

Szczerze współczuję, dobrze, że pozbierałaś sie. Mam swoją teorię: nie zaglądałem do Twojego dziennika to nie dopilnowałem Twoj budowy... :oops: No głupia sprawa... :roll:

A poważnie, to rzeczywiście niewesoło.. Policja zakopała się, a złodzieje nie?? :o :o Ręce i nogi opadają...

Gratulacje z powodu skończenia ocieplania! 8) Ja już tez nie mogę doczekac się pierwszego siku u siebie w domu... :wink:

Wcale nie wyglądasz na zmeczona! Wyglądasz jakbyś dopiero co skończyła 18 lat!!! 8)

Kze ty się nie obijaj tylko pilnuj w moim dzienniku żeby nic więcej "nóg nie dostało" :roll: Co do wieku, to rozbawiłeś mnie do łez :lol: :lol: :lol: :lol: Dzięki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Widzę, że fach kafelkarza masz we krwi.. :wink: Jakby co możesz dorabiać w tej branży! :lol: :D 8)

Płyta g-k spadła? :o To musiało być straszne... :roll:

Było straszne a najgorsze że to była moja wina :oops: bo stwierdziłam, ze już się trzyma sufitu i opuściłam swoje stanowisko trzymacza :roll: :roll:

Co do kafelek to jest zbawa z układaniem i przesuwaniem - ale jeżeli podłoże jest równe to jakoś idzie,powoli bo powoli ale do przodu :roll: :lol:

Pozdrawiam :wink: :wink:

Ja też na luzie :p spokojnie sobie kafelkowałam łazienkę na dole

http://img102.imageshack.us/img102/9933/20070318004jh5.jpg

Kurcze. Może ja też powinnam sie przestać oglądać na męża i spokojnie sobie kafelkować ?

A tak poważnie, to szczerze podziwiam.

JoShi dzięki :oops: :p

Wypytałam wszystkich znanych mi panów umiejących kafelkować co i jak?Weszłam też na strony OBI i Castoramy do działów praktyczne porady i czytałam i oglądałam .

A jak usłyszłam że koleżanka sama sobie wykafelkowała łazienkę a potem kuchnie, to sobie pomyslałam, że nie jestem gorsza i TEŻ DAM RADĘ :p :p :p Pozdrawiam :wink: :wink:

Ja też na luzie :p spokojnie sobie kafelkowałam łazienkę na dole

http://img102.imageshack.us/img102/9933/20070318004jh5.jpg

Kurcze. Może ja też powinnam sie przestać oglądać na męża i spokojnie sobie kafelkować ?

A tak poważnie, to szczerze podziwiam.

JoShi dzięki :oops: :p

Wypytałam wszystkich znanych mi panów umiejących kafelkować co i jak?Weszłam też na strony OBI i Castoramy do działów praktyczne porady i czytałam i oglądałam .

A jak usłyszłam że koleżanka sama sobie wykafelkowała łazienkę a potem kuchnie, to sobie pomyslałam, że nie jestem gorsza i TEŻ DAM RADĘ :p :p :p Pozdrawiam :wink: :wink:

kasia jesteś drugą Kobietą (którą znam) która sama kładzie kafelki. Żona RobertEs też sama kładła - widziałam na własne oczy :o :o :o i jestem pełna podziwu dla Ciebie.

Ja w związku z tym bez przerwy gadam mężowi, żeby sam też położył. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Odnośnie płytek LITWA, dzisiaj byłam w OBI i one też były w sprzedaży - błękitne i zielone. Kładłam sobie na ziemię i patrzyłam. Bardzo podobają mi się błękitne. Do mojego małego WC.

Ile zapłaciłaś za swoje kafle?