Żelka 15.03.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kasiu jeszcze nie dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Podziwiam Dobrze, że tak szybciutko pozbieraliście się po tym przykrym zdarzeniu. Ale możecie teraz byc z siebie dumni- ciężka praca wykonana siłą własnych rąk. Super Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za dobre pomysły. p.s. Też lubią zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Świerczu dzisiaj skończyła nam się folia (100m) i nie dokończyliśmy foliowania,niestety Adriano właśnie dzisiaj doszliśmy do tego samego wniosku,że Miras odpocznie w pracy po urlopie Aga to Twoje fluidy i kciuki nam pomagają Zeljka finisz jest najcięższy ale ciągniemy do przodu Tabalugo trzeba skończyć to co się rozpoczęło miło że zieleń też Ci się podoba Serdecznie wszystkich pozdrawiam i idę lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 15.03.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witaj Zelijko,tam gdzie ja mam się budować jest kilka działek zakupionych duuuużo wcześniej. Z prądem i ogrodzone. Były. Dzisiaj tylko sterczą kikuty słupków o reszta rozkradziona.Czy to coś Ci pomoże ale taki ammy naród. Obrotny i przedsiębiorczy.Aż strach zaczynać cokolwiek.Musicie pilnować niestety. Nie dajcie się. Czerwiec to dobra pora, dzień długi i ciepły na lampkę wina przy skwierczącej karkówce.PozdrawiamDy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 właśnie dzisiaj doszliśmy do tego samego wniosku,że Miras odpocznie w pracy po urlopie miałem identycznie.... po 4 tyg urlopu jak zasiadłem przy swoim biureczku i kompie to aż milutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Nie było mnie tropszke, bo byłem zajety. Przychodzę do Twojego dziennika i co ja widzę?? O kur... co za chu... Szczerze współczuję, dobrze, że pozbierałaś sie. Mam swoją teorię: nie zaglądałem do Twojego dziennika to nie dopilnowałem Twoj budowy... No głupia sprawa... A poważnie, to rzeczywiście niewesoło.. Policja zakopała się, a złodzieje nie?? Ręce i nogi opadają... Gratulacje z powodu skończenia ocieplania! Ja już tez nie mogę doczekac się pierwszego siku u siebie w domu... Wcale nie wyglądasz na zmeczona! Wyglądasz jakbyś dopiero co skończyła 18 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.03.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Nie było mnie tropszke, bo byłem zajety. Przychodzę do Twojego dziennika i co ja widzę?? O kur... co za chu... Szczerze współczuję, dobrze, że pozbierałaś sie. Mam swoją teorię: nie zaglądałem do Twojego dziennika to nie dopilnowałem Twoj budowy... No głupia sprawa... A poważnie, to rzeczywiście niewesoło.. Policja zakopała się, a złodzieje nie?? Ręce i nogi opadają... Gratulacje z powodu skończenia ocieplania! Ja już tez nie mogę doczekac się pierwszego siku u siebie w domu... Wcale nie wyglądasz na zmeczona! Wyglądasz jakbyś dopiero co skończyła 18 lat!!! Kze ty się nie obijaj tylko pilnuj w moim dzienniku żeby nic więcej "nóg nie dostało" Co do wieku, to rozbawiłeś mnie do łez Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.03.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 właśnie dzisiaj doszliśmy do tego samego wniosku,że Miras odpocznie w pracy po urlopie miałem identycznie.... po 4 tyg urlopu jak zasiadłem przy swoim biureczku i kompie to aż milutko... Miras czeka na poniedziałek(idzie do pracy) jak na zbawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Widzę, że fach kafelkarza masz we krwi.. Jakby co możesz dorabiać w tej branży! Płyta g-k spadła? To musiało być straszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2007 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Widzę, że fach kafelkarza masz we krwi.. Jakby co możesz dorabiać w tej branży! Płyta g-k spadła? To musiało być straszne... Było straszne a najgorsze że to była moja wina bo stwierdziłam, ze już się trzyma sufitu i opuściłam swoje stanowisko trzymacza Co do kafelek to jest zbawa z układaniem i przesuwaniem - ale jeżeli podłoże jest równe to jakoś idzie,powoli bo powoli ale do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Kasiu, ty to zdolna bestia jesteś A z tą płytą - no cóż, człowiek uczy się na błędach, niby skąd mogłaś wiedzieć, że jeszcze się nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Wow - Kasiu - jestes na prawde wszechstonnie uzdolniona! Sama kafle kladziesz! Podziwiam! A plyta g-k sie nie przejmuj- pierwsze koty za ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.03.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja też na luzie spokojnie sobie kafelkowałam łazienkę na dole http://img102.imageshack.us/img102/9933/20070318004jh5.jpg Kurcze. Może ja też powinnam sie przestać oglądać na męża i spokojnie sobie kafelkować ? A tak poważnie, to szczerze podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Kasiu, ty to zdolna bestia jesteś A z tą płytą - no cóż, człowiek uczy się na błędach, niby skąd mogłaś wiedzieć, że jeszcze się nie trzyma Na ucho Ci powiem że ręce mnie bolały od trzymania a na dodatek stałam na palcach na drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Wow - Kasiu - jestes na prawde wszechstonnie uzdolniona! Sama kafle kladziesz! Podziwiam! A plyta g-k sie nie przejmuj- pierwsze koty za ploty Mam nadzieje że nie będzie już takich wypadków z płytami a kafle to zabawa tyle że na kolanach (twardo i zimno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja też na luzie spokojnie sobie kafelkowałam łazienkę na dole http://img102.imageshack.us/img102/9933/20070318004jh5.jpg Kurcze. Może ja też powinnam sie przestać oglądać na męża i spokojnie sobie kafelkować ? A tak poważnie, to szczerze podziwiam. JoShi dzięki Wypytałam wszystkich znanych mi panów umiejących kafelkować co i jak?Weszłam też na strony OBI i Castoramy do działów praktyczne porady i czytałam i oglądałam . A jak usłyszłam że koleżanka sama sobie wykafelkowała łazienkę a potem kuchnie, to sobie pomyslałam, że nie jestem gorsza i TEŻ DAM RADĘ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 kasia, jestes wielka !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 kasia, jestes wielka !!!!!!!!!! E tam, taka Zosia-samosia Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja też na luzie spokojnie sobie kafelkowałam łazienkę na dole http://img102.imageshack.us/img102/9933/20070318004jh5.jpg Kurcze. Może ja też powinnam sie przestać oglądać na męża i spokojnie sobie kafelkować ? A tak poważnie, to szczerze podziwiam. JoShi dzięki Wypytałam wszystkich znanych mi panów umiejących kafelkować co i jak?Weszłam też na strony OBI i Castoramy do działów praktyczne porady i czytałam i oglądałam . A jak usłyszłam że koleżanka sama sobie wykafelkowała łazienkę a potem kuchnie, to sobie pomyslałam, że nie jestem gorsza i TEŻ DAM RADĘ Pozdrawiam kasia jesteś drugą Kobietą (którą znam) która sama kładzie kafelki. Żona RobertEs też sama kładła - widziałam na własne oczy i jestem pełna podziwu dla Ciebie. Ja w związku z tym bez przerwy gadam mężowi, żeby sam też położył. Zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnie płytek LITWA, dzisiaj byłam w OBI i one też były w sprzedaży - błękitne i zielone. Kładłam sobie na ziemię i patrzyłam. Bardzo podobają mi się błękitne. Do mojego małego WC. Ile zapłaciłaś za swoje kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ago- żono Facia dzięki Ceny kafli Litwa zieleń - jasne 41,99 za1,5m2, ciemne 44,99 za 1,5m2, podłogowe 44,99 za 1,5m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts