dominikams 20.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Zatkało mnie Wiem już, że znakomicie pieczesz, ale kafelkowania to chyba w niczym nie przypomina Jestem pod ooooogromnym wrażeniem. Jak to się mówi: dziołcha i do tańca i do różańca I tu się mylisz,robienie kleju to jak robienie ciasta a agładzenie kleju pod kafelki to jak gładzenie kremu na torcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Dżizas! Szacuneczek! Będę szukał kafelkarzy, bo zaniedługo zaczynam budowę (walczę z biurokracją...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.03.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Dżizas! Szacuneczek! Będę szukał kafelkarzy, bo zaniedługo zaczynam budowę (walczę z biurokracją...). Trzymam kciuki za papierologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Zatkało mnie Wiem już, że znakomicie pieczesz, ale kafelkowania to chyba w niczym nie przypomina Jestem pod ooooogromnym wrażeniem. Jak to się mówi: dziołcha i do tańca i do różańca I tu się mylisz,robienie kleju to jak robienie ciasta a agładzenie kleju pod kafelki to jak gładzenie kremu na torcie Pozdrawiam Grunt to mieć odpowidnie skojarzenia.. Jednym wszystko kojarzy sie z ciastem - pieczeniem, a innym z ... seksem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Kaśka Jesteś WIELKA Teraz to i pieczeniem i kafelkowaneim dorobisz wiesz że fachowa siła w budowlance jest bardzo potrzebna Co do trzymania płyt to cholerna robota ja najbardziej nie lubie takich prac bo mnie zaraz ręcę tak bolą że aż mi słabo już wolę pracowac na kolanach Jak zawsze trzymam kciukasy i wysyłam fluidki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.03.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zatkało mnie Wiem już, że znakomicie pieczesz, ale kafelkowania to chyba w niczym nie przypomina Jestem pod ooooogromnym wrażeniem. Jak to się mówi: dziołcha i do tańca i do różańca I tu się mylisz,robienie kleju to jak robienie ciasta a agładzenie kleju pod kafelki to jak gładzenie kremu na torcie Pozdrawiam Grunt to mieć odpowidnie skojarzenia.. Jednym wszystko kojarzy sie z ciastem - pieczeniem, a innym z ... seksem.. Na razie mam skojarzenia czysto budowlane ale, ale na wszystko przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.03.2007 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kaśka Jesteś WIELKA Teraz to i pieczeniem i kafelkowaneim dorobisz wiesz że fachowa siła w budowlance jest bardzo potrzebna Co do trzymania płyt to cholerna robota ja najbardziej nie lubie takich prac bo mnie zaraz ręcę tak bolą że aż mi słabo już wolę pracowac na kolanach Jak zawsze trzymam kciukasy i wysyłam fluidki Dzięki Kobietko , pamięc o tych fluidkach mnie motywuje i nie pozwala opuścić skrzydełek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.03.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Grunt to mieć odpowidnie skojarzenia.. Jednym wszystko kojarzy sie z ciastem - pieczeniem, a innym z ... seksem.. kze, ty przynajmniej masz odwagę się przyznać , niektórzy się strasznie kryją Kasiu, lecisz z robotą, lecisz kochana Nie przejmuj się małymi niepowodzeniami, bo idzie ci świetnie! Widzę, ze też masz zapędy ogrodnicze, to nie tylka ja mam takie zboczenie, zeby krzaki sadzić przed przeprowadzką Moje krzaki tez może przeniosę do domku, to beda bliżej ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Za to widze że najmłodszy synuś bardzo pracowity Te to tylko o tych krzakach Kasiu pewnie i najlepszym przycinanie kafli nie zawsze wychodzi My i tak będziemy Cie tutaj podziwiać Jak zawsze trzymam kciukasy i wysyłam fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 23.03.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to Kasiu przeprowadzka już niedługo...Wszystko coraz ładniej troszkę jak u nas, choć tu tylko dach nad głową, i wiecha, idziemy ostro do przodu, albo tak nam się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Pomocnikow masz bez liku Ble do przodu A co ty sie matrwisz- kazdy plytkarz marnuje plytki! I tak jestes wielka z tym kafelkowaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Nie przejmuj sie źle przycietymi kafelkami! Początki zawsze są trudne.. Powiem szczerze, że kinkieciki są bardzo gustowne. Mi sie w kazdym wypadku podobają. dominikams Staram sie być szczery i bezpośredni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Kze - to nie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.03.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Kochani dzięki za słowa pocieszenia .Trochę entuzjazm mi się zmniejszył po cięciu kafelek Ale cóż nic nie jest doskonałe.Mimo wszystko będę kafelkować dalej (nie mam innego wyjścia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kasiu śliczny ogródek Uwijacie się jak mróweczki Trzymam kciukasy i nie przejmuj się tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.03.2007 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kasiu śliczny ogródek Uwijacie się jak mróweczki Trzymam kciukasy i nie przejmuj się tymi płytkami Dzięki Kochana finisz jest bardzo męczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Kasiu co nowego slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.03.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Kasiu co nowego slychac? Wykańczamy siebie i dom...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Trzymaj sie Kasiu, jestesmy z Toba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Masz rację! Robi się "jakby domowo".. Gratulacje ogródka Masz dobrą rękę do sadzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts