kasia64 11.04.2007 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Kasiu, u nas też niewesoło - przez opóźnienie w dostawie pompy ciepła będzie dobrze, jak wprowadzimy się z końcem maja A przecież nic nie robimy sami, no i przeprowadzka będzie do wpół wykończonego domu Ja jestem pod wielkim wrażeniem tego, co sami zrobiliście, naprawdę, to powala na kolana Kochana mnie ta robota też powala na kolana, tyle że dosłownie Nie zdawałam sobie do końca sprawy jak cięzką pracą jest wykańczanie domu samemu Ale nic to .Byle do przodu a że powoli ,cóż inaczej się nie da Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa. Od razu mi lepiej i myślę że jednak damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Zasłonka do łazienki jest bardzo gustowna i .. pasuje kolorystycznie do terakoty. Gratuluję skończenia układania terakoty w łązience i ocieplenia. Ja jestem przed ociepleniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zasłonka do łazienki jest bardzo gustowna i .. pasuje kolorystycznie do terakoty. Gratuluję skończenia układania terakoty w łązience i ocieplenia. Ja jestem przed ociepleniem... Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 16.04.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaj Kasiu! Dzisiaj pierwszy raz zagladnełam do Twojego dziennika,niestety nie przeczytałam go jeszcze całego,a zajrzałam do niego bo zaciekawił mnie tytuł , bo ja to tez romantyczka i to taka przez duże R ,a moja druga połowa to pełna rozwaga Wiesz bardzo podobają mi sie Wasze okna ,właśnie o takich myślę od dawna -białe z PCV ze szprosami ,powiedz mi , a raczej napisz jak duże sa Wasze. ...zastanawiam się nad dwuskrzydłowymi ,sama jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaj Marzycielko Czym było by życie bez marzeń to przecież one pozwalają wytyczać cele i motywują do ich realizacji Co do okien to kuchnia 120x150,pokojowe 150x150,tarasowe 180x235 Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia na drodze budowlanej Jednoskrzydłowe lepiej doświetlają (naszym zdaniem) bo szpros zabiera mniej światła niż rama okna podwójna po środku w oknie dwuskrzydłowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Taka moja krotka uwaga odnosnie okien- jesli zamierzacie czesto otwierac okno o wilkosci 150 x150 to koniecznie trzeba zrobic 2-skrzydlowe. Jest praktyczniejsze (wybrazcie sobie jak wam 1,5m skrzydlo wjezdza na pokoj ) a i rowniez bezpieczniejsze (ma wieksza sztywnosc- choc przy bialym pcv nie trzeba sie o to az tak bardzo martwic). Pisze bo wiem , ze niektorzy produceni juz nie produkuja okien 150 x 150 jako 1-skrzydlowe. Kasiu- postepy sa. Jak macie juz pokoj przygotowany pod malowani i podlogi to postep jest duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Iga wiem, wiem postępy są Tyle że chciałoby się więcej i lepiej Ale lepszy rydz niż nic Byle do przodu Co do okien to nasze są zgodne z projektem . Mieszkając na 4 piętrze otwieram okna uchylnie a balkonowe tylko całe i to przyzwyczajenie zabiorę ze sobą do nowego domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No tak, przecież nie będzie się otwierało wszystkich okien Kasiu, dobrze, że się nie stresujesz, tak trzymaj! Powiem ci, ze na łopatki rozłożyły mnie twoje grządki! Jak widzę, zbite sa z desek i w nich jest ziemia, tak? Rewelacja, może tez takie sobie na razie zrobię, tylko że u nas taki ugor, że wykopanie dołka graniczy z cudem Trzymaj, się kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dominikams żeby się nie załamać i nie zarobić na amen, będę tak właśnie po trochu robić grządki.Miras mi poprzycinał deski a ja zbiłam ramkę.Wyznaczyłam sobie kawałek , przekopałam i wybrałam chwasty.I tak powolutku aż do skutku.Dzięki za miłe słówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja tam jak z oknami jest tez na razie nie wim. W bloku otwieralam male skrzydlo albo balkonowe. A taeraz mieszkam w miejscu, gdzie jest tylko opcja uchylenia okna Ale pamietam, ze MS naszych okien 150x150 w okleinie nie chcialo nam zrobic 1skrzydlowych Nie mialam wiec innej opcji. Kasiu- jasne, ze zawsze chcialoby sie wieksze postepy miec- ja cie tu dobrze rozumiem ALe nauczylam sie cieszczyc malymi kroczkami i dzieki temu nie jestem zestresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Iga ja powoli zaczynam sobie odpuszczać żeby nie zwariować.Staram się też cieszyc z tego co mam Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Takie podobne grzadki robili kiedys w dawnych wczasach przy panskich dworach tylko byly zbijane z desek bardzo wysoko i wypelniane ziemia, tak zeby nie trzeba sie bylo schylac za bardzo przy pielegnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Takie podobne grzadki robili kiedys w dawnych wczasach przy panskich dworach tylko byly zbijane z desek bardzo wysoko i wypelniane ziemia, tak zeby nie trzeba sie bylo schylac za bardzo przy pielegnacji. FANTASTYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba następna zrobię wyższą Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ooo - takie wysokie grzadki to cos dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ooo - takie wysokie grzadki to cos dla mnie Tak to super pomysł na zmęczone kręgosłupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Kasiu,Jak już wzięłaś się za grządki to na dobre poczułaś wiosnę Pozdrawiam , P.S. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549 zajrzyj tutaj powinno Cię zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.04.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Zygmorek ja tą wiosnę już czuję od marca a z tym spotkaniem to nie wiem jak się wyrobię w tym roku Bardzo chciałabym być tylko w tym roku priorytety się zmieniły i praca w domku bije wszystko inne na głowę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 17.04.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedz! Jak już mówiłam bardziej podobają mi się dwuskrzydłowe ,no ale wiadomo takie zabieraj nam widoczków ,a mnie także zależy na jak największym dostępie słoneczka. Te Twoje grządeczki to całkiem fajne ,ja tez sadzę i sieje sobie jarzynki ,sprawia mi to ogromną radośc (plewienie juz mniej ,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.04.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Marzycielko każdy dokonuje swoich wyborów i trzeba je szanować Co do grządek (takich do pielenia) to mój debiut i zobaczymy jak będzie dalej Pozdrawiam i życzę samych dobrych dla Ciebie wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.04.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kasiu,Moja połowa też próbowała w pierwszych latach sporo siać, teraz kupuje nieco wyrośnięte rośliny za niewielkie pieniądze. To też daje sporo satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts