kasia64 17.04.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Zygmorku zobaczymy jak to będzie w przyszłości Na razie cieszy mnie oczekiwanie na kiełki i wzbijanie w górę pierwszych listków Mam już swoje aksamitki (4 rok) i mam z tego ogromną frajdę, choduje też wierzby mandżurskie i obdzieliłam nimi sporo grono znajomych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.04.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kasiu, P O W O D Z E N I A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.04.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kasiu, rzodkieweczki i inne pyszności narobiły mi smaku ... chyba pójdę Twoim tropem i może uda mi się coś podobnego "wymęczyć" . Twoja grządka robi wrażenie , że nie wspomnę już o postępach jakie są w Waszym domku . Tobie wydaje się, że tempo ślimacze, ale wcale tak nie jest (sama mam podobne odczucia co do swojej wykończeniówki ). Wy macie wspaniałe tempo, tym bardziej, że sami wykańczacie. Dobrze , że się nie stresujesz i "wzięłaś sobie na luz" . W końcu nadszedł czas na dopieszczanie swojego domku i to jest właśnie w tym wszystkim najpiękniejsze Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 27.04.2007 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ja również należę do grona czytających twój dziennik Widzę, że rozkładaliście instalację co bezpośrednio na chudziaku. Jestem na podobnym etapie, tzn. czekam na tynki i pod koniec maja zaczynamy instalację. Zastanawiam się, czy pod rurami nie powinna najpierw iść izolacja przeciwwilgociowa - papa lub folia. Jak to zrobiliście? Rozłożyliście folię na rurach? Też zgadzam się z tobą, że gdzie się da to lepiej okna jednoskrzydłowe niż ze słupkiem - też tak mam Pozdrawiam Aha, świetny pomysł na grządki. W sobotę biorę się za pracę. Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno. Oj ta moja skleroza jeszcze jedno pytanie. Co dokładnie obejmuje cena za instalacje, którą podałaś w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.04.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witaj Edybre Dzieki za miłe słowa Co do ceny instalacji c.o. to nasza cena obejmowała wszystkie materiały (rurki w osłonkach, grzejniki,piec bardzo skromny z pompą itp.) oraz robociznę. Folia i styropian była kładziona na instalacje a na to wylewki. Co do grządek to teraz chyba najlepsza pora na ich zakładanie - ja się trochę pospieszyłam i sałaty mi przemarzły. Życzę powodzenia w pracach , samych trafnych decyzji i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.04.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Kasiu, rzodkieweczki i inne pyszności narobiły mi smaku ... chyba pójdę Twoim tropem i może uda mi się coś podobnego "wymęczyć" . Twoja grządka robi wrażenie , że nie wspomnę już o postępach jakie są w Waszym domku . Tobie wydaje się, że tempo ślimacze, ale wcale tak nie jest (sama mam podobne odczucia co do swojej wykończeniówki ). Wy macie wspaniałe tempo, tym bardziej, że sami wykańczacie. Dobrze , że się nie stresujesz i "wzięłaś sobie na luz" . W końcu nadszedł czas na dopieszczanie swojego domku i to jest właśnie w tym wszystkim najpiękniejsze Pozdróweczka ! Adrianko jak Ty mnie dobrze rozumiesz, jest ciężko ale byle do przodu. Finisz już blisko.Pozdrawiam i podziwiam Twoje piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Kasiu jeszcze troche wtrzymajcie a potem juz tylko lepiej. trzymam kciuki choc sama mam juz klopot z cierpliwoscia budowlana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Już niedługo- pomyśl ile masz już za sobą. Ja jak mam doła (budowlanego) to zawsze tak sobie powtarzam. Patrzę na mój domek, na gładkie ściany i kaloryferki i juz mi lepiej. Pomoże na pewno, tym bardziej, że dzielna i pracowita kobitka z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.04.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Kasiu jeszcze troche wtrzymajcie a potem juz tylko lepiej. trzymam kciuki choc sama mam juz klopot z cierpliwoscia budowlana... Zeljko wytrzymamy, wytrzymamy bo..............nie mamy innego wyjścia Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.04.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Już niedługo- pomyśl ile masz już za sobą. Ja jak mam doła (budowlanego) to zawsze tak sobie powtarzam. Patrzę na mój domek, na gładkie ściany i kaloryferki i juz mi lepiej. Pomoże na pewno, tym bardziej, że dzielna i pracowita kobitka z Ciebie. Tabalugo myślę sobie, myślę ile za nami ale chwilami to już nie działa i zmęcznie bierze górę No cóż finisz jest najbardziej męczący ale metę już widać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Kasiu widać postępy widać Ja cały czas kibicuje, i trzymam kciukasy Ogródek piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.04.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Kasiu widać postępy widać Ja cały czas kibicuje, i trzymam kciukasy Ogródek piekny Dzięki Dobra Kobietko Trzymaj kciukasy bo nie jest lekko ale ciągniemy do przodu Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 a kto powiedzial ze bedzie lekko ale trzymaj sie, uszy do gory... teraz to juz z gorki rasras i bedzie wykonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Taaak... "letko" nie jest , ale Kasiu, tak dużo już macie zrobione. Jeszcze chwila i już w domku. Dacie radę Jabłoń rajska - wspaniałe drzewko na do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 a kto powiedzial ze bedzie lekko ale trzymaj sie, uszy do gory... teraz to juz z gorki rasras i bedzie wykonczone No nikt mi nie obiecywał że będzie lekko Niby już leci z górki ale ja już bym chciała wszystko i szybko Trzymamy się jakoś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Taaak... "letko" nie jest , ale Kasiu, tak dużo już macie zrobione. Jeszcze chwila i już w domku. Dacie radę Jabłoń rajska - wspaniałe drzewko na do nowego domku No trochę już widać tej roboty, dzisiaj męczyłam narożnik w łazience i rozpoczęłam drugą ścianę a Miras wybielił do końca poddasze Rajska jabłonka od Alfredków Oni nas pilnują aby nam humory dopisywały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.04.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Może nie jest lekko, ale od razu będziesz miała drugi fach w ręku... Na przyszłość jak znalazł.. Gratuluję samozaparcia i umiejętnosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Kasiu, piękna ta rajska jabłonka. Z pewnością przy Twojej miłości do roślin będzie wspaniale rosła odpłacając się prawdziwie rajskim kwieciem i owocem . A przy okazji - pozdrów ode mnie Alfredków Widzę, że i w roli kafelkarza świetnie się sprawdzasz, zdolna "bestia" z Ciebie .Trzymam kciukasy za Wasze prace i Wasz domek. Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Kasiu wiem że lekko nie jest ale za to jak miło jak sie popatrzy na efekt tej pracy Trzymam kciukasy jak zawsze Jabłoń napewno będzie piekna Pozdrówki dla Was i Alfredków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Hejże ha! Kasiu - dom sprzedałem, działkę kupuję (ostatecznie) w poniedziałek(wtorek), dom z bali kupiony (czekam na info o przewozie do Gościcina - chyba to będzie tu taki pierwszy). Tak, że wciągnąłem sie w wir budowania i mam "spuchniętą głowę". Swoja drogą zapraszam do naszego ogródka po roślinki (odnóżki itp) - póki to jeszcze "nasz" ogródek. Bo 01.06.2007 zdajemy klucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts