kasia64 30.04.2007 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Kze fach w ręku, mówisz no nie wiem kto się tak pieści z każdym kafelkiem, 10 razy przymierza i szlifuje milimetry krzywizny ale tak po cichu to mam ogromną radochę i satysfakcje dzięki za uznanie.Pozdrawiam Adrianko dzięki za ciepłe słowa. Nie jest lekko ale ciągniemy do przodu. A jabłonka rzeczywiście dobrze wróży Pozdrawiam Aga fajnie , fajnie jak się patrzy na to co już zrobione i jeszcze czasami nie chce nam się z Mirasem uwierzyć że tyle już za nami.Pozdrawiam. Mały gratuluję sprzedaży domu i zakupu nowego !!!!!!!!!!!SUPER!!!! Jesteś szybki Bill !!! Na roślinkobranie przyjadę - tylko trzeba się jakoś umówić no i ja zachłanna jestem na zielone to może przemyśl sobie czy mogę przyjechać Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.04.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Nie "dysputuj" jeno dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mały no to się bój bo przybędę lada dzień i wykoszę działkę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 kasia czytam i z całego serca trzymam kciuki za Was! Kafelki bardzo łądnie Tobie wyszły! U nas od wczoraj są tynkarze, potem instalacje a na 1 czerwca są umówieni panowie od wylewek. PS. do Małego - ale masz samozaparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.05.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A ja jestem nieustajaco podziwiajaca kasia jestes moim Guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 I ja podziwiam, i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.05.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ja też oczywiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Dziewczyny Ago-żono Facia,Mohag,Dominikams,Adrianko Chyba nie umiem przyjmować komplementów Ja się tylko uparłam i prę do skutku bo nie mam innego wyjścia Bardzo, bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Kze fach w ręku, mówisz no nie wiem kto się tak pieści z każdym kafelkiem, 10 razy przymierza i szlifuje milimetry krzywizny ale tak po cichu to mam ogromną radochę i satysfakcje dzięki za uznanie.Pozdrawiam .... Skoro umiesz tak pieścić sie z kafelkami to na pewno będziesz wziętym glazurnikiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Kze fach w ręku, mówisz no nie wiem kto się tak pieści z każdym kafelkiem, 10 razy przymierza i szlifuje milimetry krzywizny ale tak po cichu to mam ogromną radochę i satysfakcje dzięki za uznanie.Pozdrawiam .... Skoro umiesz tak pieścić sie z kafelkami to na pewno będziesz wziętym glazurnikiem.. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ech juz niedlugo bedziecie mieszkacw waszym domku i spozywac rajskie jabuszka Kasiu ja stale trzymam kciuki i podziwiam wasza prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 no właśnie - ta kawa na tarasie to jest to !!! Pięknie i coraz piękniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Oj, pierwsza noc w nowym domu a sex był? Poranna kawka na tarasie.... mmmmmmm..... bajka! Co do piffka - nieźle szalejesz, ja też się uzależniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kasiu, tylko gratulować ! Cieszę się razem z Wami ! Jest powód do dumy, jest powód do łez ( szczęścia), jest powód by wypić za miłość i pomyślność w NOWYM DOMKU ! Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ciesze sie razem z wami i pozdrawiam! dalszych samych rownie mlych chwil zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kasiu slonko, zasluzyliscie na to! Tak trzymac. Szczescia tylko w nowym domku!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.05.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kochane Kobietki Budownicze Igo,Dominikams,Nefer,Adriano,Zeljko było wspaniale. Takich chwil zyczę wszystkim budującym.Są one bardzo potrzebne bo stawiają do pionu w tym ciężkim finiszu. Dominikams SEXU NIE BYŁO Bo my jesteśmy bardzo,bardzo zmęczeni i padamy wieczorem jak muchy Pozdrawiam i dużo siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.05.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no tak, my też padamy Pocieszyłaś mnie, ze to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.05.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 No bo to jest tak ( przynajmniej u nas) jak robimy to funkcjonujemy ale jak przestajemy to po prostu padamy.A jak pobierzemy procenty to padanie odbywa się w przyspieszonym tempie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 A jak pobierzemy procenty to padanie odbywa się w przyspieszonym tempie byle by nie w przypadkowym, niekontrolowanym miejscu, to wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts