inż. Mamoń 23.12.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 PRZEPIS NA NOWY ROK!!! Bierzemy dwanaście miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkrajamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością I filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki. Goraco pozdrawiam i wszystkiego naj, naj, najlepszego w nadchodzacym 2006 roku. http://img505.imageshack.us/img505/6153/szampan39us.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.12.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 SPEŁNIENIA MARZEŃ , SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY , SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.01.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Widzę Kasiu,że już ciągnie Cię budowa... My też mamy ochotę, żeby coś ruszyło, bo takie czekanie strasznie się dłuży, a nasz architekt trochę się opóźnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.01.2006 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Joanna- ciągnie.mnie ciągnie.Swięta przeszły,Nowy Rok się zaczął to i człowiekowi w dulkach cosik gra i do działki ciągnie.Blaszany garaż czeka wiosny aby zawitać na działce.Niech ta zima już sobie idzie,w tym roku czekam wiosny.ABy do wiosny,aby do wiosny ,chyba piechotą będę szła(jak w piosence)-tam było lato i tego lata najbardziej mi brak jak kolorowych jarmarków,baloników na druciku(znowu z piosenki).Cosik mi piosenki biegają po głowie.Może to jakiś znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 No Kasia juz sie bierze za budowe... To dobrze, że zime odgania, bo nie tylko Kasi sie spieszy aby zaczynac ta budowlana walke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Fajny domek - każdy znajdzie tam kąt dla siebie!!! Gorąco pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.01.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Zeljka -minęły wesołe chwile,zjazdy rodzinne się skończyły i coś cicho.Czas pomyśleć o przyszłości i zacząc cosik działać.Na razie myślę, myślę i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.01.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Do Wisny coraz bliżej..Dzień już jest dłuższy..( liczę tylko minuty wieczorne) a tych już 16 przybyło od Nowgo Roku !! Jak dobrze pójdzie to Marzec może łaskawością sypnąć.....I ciepełko zacznie zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 11.01.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Takiego optymizmu i ciepła, radości i serdeczności w jednej osobie, to chyba nigdzie nie widziałem!!! Toż z Ciebie Anioł nie kobieta!!! Mam nadzieję, że szybciutko zbudujesz swój wymarzony domek, bo przecież od tego są marzenia - żeby je realizować!!! Trzymam kciuki, tylko przegoń już w końcu tą zimę, bo pora zacząć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Zeljka -minęły wesołe chwile,zjazdy rodzinne się skończyły i coś cicho.Czas pomyśleć o przyszłości i zacząc cosik działać.Na razie myślę, myślę i zobaczymy co z tego wyjdzie Myśl, myśl Kasiu , bo wiosna tuż, tuż SERDECZNIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.01.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No piękna pociecha pod piekną choinką no Kasiu domek bardzo ładny układ ma, tylko cosik kotłowni nie widzę, a możem ślepa już niedługo wiosna i zaczniesz stawiać domek czego życze ci z całego serducha, pozdrawiam i czekam na c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Kotki kochane po takich komentarzach sama buzia mi się śmieje i nawet zima nie straszna,która niema wyjścia i tak musi odejść i tak.I_ska -w łazience na parterze w projekcie jest piec (chyba na gaz ) ale u nas piec będzie na węgiel i drewno w garażu(wydzielimy miejsce i postawimy ściankę) i to będzie jedyna zmiana w projekcie. Co do tego anioła to trochę przesada-w domu moje chłopaki uważają, że mam diabła za skórą ,a przynajmniej mam rogi diabelskie i ostry język.Prawdą jest, że jestem przekorną optymistką i jak się zaprę to jak kozioł w kapuście,nie popuszczę.Życzę wszystkim tej zaciętości na placach budowy (lub boju) bo bez tego ciężko będzie stawiać nasze wymarzone mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Kasiu, zanim sie obejrzysz, to trzeba będzie już sie obudzić ze snu zimowego i ruszać do boju Ładną masz działkę i domek też bardzo mi sie podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Aniu 67 -dzięki,to miło że, komuś podoba się to co sobie wymarzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Marzenia muszą być piekne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Jak to jednak dobrze co jakiś czas zjrzeć do papierów i coś zadziałac Cieszę sie , ze ruszyłaś trochę z energia Wiesz co tak pomyślałam sobie, ze mamy bardzo podobny układ pomieszczęn szczególnie kuchni i salonu na dole Nie myśłałś nad likwidacją bocznego okna w kuchni bo ja się zastanawiam tylko twoja kuchnia ma 15 a moja niecałe 10 m pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Andrzejko -nie chcieliśmy żadnych zmian w projekcie,bo nas to przerażało.Życie wymusiło jedną-przeniesienie pieca z łazienki na parterze do garażu i tam wygospodarowanie miejsca na kotłownie.Co do okna to nie likwidujemy bo to strona południowa -a to światło i ciepło -niechcemy z tego rezygnować,bo teraz mamy ciemną kuchnię ,podzieloną na kuchnię bez okna i małą sypialnię dla Szymona z oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamuza 12.01.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Ja ten mój segregator codzień tulę do siebie, oglądam sobie, układam po nowemu - bardziej funkcjonalnie niby Ale nie ma już co zrobić na chwilę obecną Tylko czekać Więc czytam sobie mądrzejszych ode mnie, uczę się, wszystko skupulatnie sobie zapisuję, aby potem nie szukać. PS. Krokodyl ponoć płacze jak gryzie i łyka bo ma gdzież blisko szczęki i gardła gruczoły łzawiące - czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts