kasia64 10.05.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 A jak pobierzemy procenty to padanie odbywa się w przyspieszonym tempie byle by nie w przypadkowym, niekontrolowanym miejscu, to wszystko dobrze Pobieranie odbywa się w małych ilościach ( na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Kasiu64 Jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy, praktycznie robisz to samo co ja i w tej samej kolejności . bardzo ładnie to wszystko zaczyna wyglądać . Jeżeli chodzi o pierwszą noc spędzoną na budowie to miałam tak samo (oprócz piosenki Reni Jusus). Wtedy też było gorąco o 7 rano było 25 stopni ten zapach powietrza, śpiew ptaków, pachnąca kawa, to wszystko wynagradza nasz trud budowy. Czekam Kasiu niecierpliwie na dalsze etapy zmian w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.05.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 I_ska Ty jesteś daleko w przodzie.U nas ocieplenie może za rok...... Ale to wszystko nic byle do przodu a , że powoli to inna sprawa Warto się męczyć bo cel coraz bliżej.Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za nasz finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.05.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Kasiu64 z tym moim finiszem to jeszcze bardzo w polu. 1. Nie ma jeszcze gazociągu, z tego co wiem, to dopiero starają się o pozwolenie na budowę. 2. Nasz Pan o kafli robi tylko kilka godzin dziennie i tyle na ile pozwoli mu "wiecznie marudząca żona" Ale z tego co Ty opisujesz to wnioskuję, że Ty sama kładziesz kafle w łazience !!!!!!!! czy może ja czasami się "przeczytałam" jakoś . Jeżeli tak to chylę czoła przed Tobą, dzielna dziewczyna. Pozdrówka I-Ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.05.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 I_ska sama,sama popołudniami kładę te kafelki. Z początku strasznie się stresowałam ale teraz już mniej i lepiej mi idzie.Najgorsze jest przycinanie, muszę wołać Mirasa a jak on coś robi to nie chce od razu przyjść i mam wolne miejsca które czekają na przycięte kafle. Ty nie masz gazu a ja nie mam wody.Sama założyłam komitet budowy wodociągu i też czekam na pozwolenie na jego budowę.A termin przeprowadzki to najpóźniej koniec czerwca i może być tak że będzie jak na biwaku - bez wody. Ale cóż damy radę. Pozdrawiam i siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.05.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Kasiu, może i powoli, ale za to ładnie. Sypialnie prawie skończona... kurcze, zazdroszczę, kiedy my skończymy sypialnię? A tarasy z trawy zawsze mi się podobały. Żeby miećchociaż namiastkę tego, obsypię nasz taras ziemią z jakimś łagodnym spadkiem w stronę ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.05.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dominikams z tym" prawie skończona sypialnia" to dopiero skończone obijanie k-g, teraz łączenie klejem i najgorsze, szlifowanie a potem malowanie Co do tarasu - odleglego- będzie trawka żeby sobie posiedzieć, poleżeć, ognisko lub grilla rozpalić i będzie FAJNIE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 He he - czyli jednak prawie skończona. U nas na razie nie ma nic, nawet ocieplenia, więc patrzę z trochę innej perspektywy na wasze osiągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.05.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 He he - czyli jednak prawie skończona. U nas na razie nie ma nic, nawet ocieplenia, więc patrzę z trochę innej perspektywy na wasze osiągnięcia Nasza perspektywa jest cała obolała w krzyżu i zakurzona od gipsu. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze perspektywy aby się szybko zmieniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kasiu caly czas pamietam o tobie i trzymam kciuki! pozdrowienia dla rodzinki i dla sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.05.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kasiu caly czas pamietam o tobie i trzymam kciuki! pozdrowienia dla rodzinki i dla sasiadki Dzięki Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kasiu, tak Wam ta praca dobrze idzie, że zapewne przeprowadzicie się i zamieszkacie w nowym domku wcześniej od nas . Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.05.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Adrianko " praca idzie " raz lepiej raz gorzej ale na pewno domek nie będzie całkowicie wykończony do przeprowadzki. Górna łazienka będzie czekać na lepsze czasy, które nie wiadomo kiedy nadejdą.Z drzwiami też będzie poślizg. Ale nie ma opcjii zamieszkania gdzie indziej tylko w WYMARZONYM DOMKU CHOĆ NIEDOSKONAŁYM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 U Ciebie to już prawie cała chałupa wykończona.. Moje gratulacje. Genralnie to chyba po to ta kase wydajemy i staramy się zbudowac dom, by móc później siedzieć z tym piwkiem na WŁASNYM tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kasiu,Moje GRATULACJE, to przeprowadzka tuż tuż....Ale dla tych widoków wkoło to warto będzie zamieszkać tam gdzie Ty. Lubię takie szerokie przestrzenie, a u mnie las i tylko drzewa wkoło. Niedawno nocowałem w moim domku, nie było 25C tylko 15C w garażu przy olejaku, ale było to w dniu wstawienia okien, a przeddzień montażu drzwi wejściowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Kasiu co slychac, nic nie piszesz ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 No wlasnie Co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.05.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 A może się już pakujecie ? Kasiu, napisz choć słówko. Kiedy przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.06.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A może Kasia po prostu nie ma dostępu do netu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mam wiadomosc od Kasi. Jeszcze sie nie przeprowadzila ale jest tuz,tuz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts