Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu64 Jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy, praktycznie robisz to samo co ja i w tej samej kolejności :D . bardzo ładnie to wszystko zaczyna wyglądać :D . Jeżeli chodzi o pierwszą noc spędzoną na budowie to miałam tak samo (oprócz piosenki Reni Jusus). Wtedy też było gorąco o 7 rano było 25 stopni ten zapach powietrza, śpiew ptaków, pachnąca kawa, to wszystko wynagradza nasz trud budowy.

Czekam Kasiu niecierpliwie na dalsze etapy zmian w domku. :lol:

Kasiu64 z tym moim finiszem to jeszcze bardzo w polu.

1. Nie ma jeszcze gazociągu, z tego co wiem, to dopiero starają się o pozwolenie na budowę.

2. Nasz Pan o kafli robi tylko kilka godzin dziennie i tyle na ile pozwoli mu "wiecznie marudząca żona" :evil:

Ale z tego co Ty opisujesz to wnioskuję, że Ty sama kładziesz kafle w łazience !!!!!!!! czy może ja czasami się "przeczytałam" jakoś :o :o . Jeżeli tak to chylę czoła przed Tobą, dzielna dziewczyna.

Pozdrówka I-Ska

I_ska sama,sama popołudniami kładę te kafelki. Z początku strasznie się stresowałam ale teraz już mniej i lepiej mi idzie.Najgorsze jest przycinanie, muszę wołać Mirasa a jak on coś robi to nie chce od razu przyjść i mam wolne miejsca które czekają na przycięte kafle. :roll: :p

Ty nie masz gazu a ja nie mam wody.Sama założyłam komitet budowy wodociągu i też czekam na pozwolenie na jego budowę.A termin przeprowadzki to najpóźniej koniec czerwca i może być tak że będzie jak na biwaku - bez wody.

Ale cóż :roll: :roll: :roll: damy radę. Pozdrawiam i siły życzę :wink: :wink: :wink:

He he - czyli jednak prawie skończona. U nas na razie nie ma nic, nawet ocieplenia, więc patrzę z trochę innej perspektywy na wasze osiągnięcia :wink:

Nasza perspektywa jest cała obolała w krzyżu i zakurzona od gipsu. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze perspektywy aby się szybko zmieniały :p :wink: :wink:

Adrianko " praca idzie " raz lepiej raz gorzej ale na pewno domek nie będzie całkowicie wykończony do przeprowadzki. Górna łazienka będzie czekać na lepsze czasy, które nie wiadomo kiedy nadejdą.Z drzwiami też będzie poślizg. :roll: :roll: :roll: Ale nie ma opcjii zamieszkania gdzie indziej tylko w WYMARZONYM DOMKU CHOĆ NIEDOSKONAŁYM :p :p :p Pozdrawiam :wink: :wink: :wink:

Kasiu,

Moje GRATULACJE, to przeprowadzka tuż tuż....

Ale dla tych widoków wkoło to warto będzie zamieszkać tam gdzie Ty. Lubię takie szerokie przestrzenie, a u mnie las i tylko drzewa wkoło.

Niedawno nocowałem w moim domku, nie było 25C tylko 15C w garażu przy olejaku, ale było to w dniu wstawienia okien, a przeddzień montażu drzwi wejściowych.