iga9 03.06.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Wow- to widze, ze nas Kaska z grubej rury zaskoczy jak napisze nastepnym razem to bedzie po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.06.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No to gratulacje - ja sie przeprowadziłem w piątek. Nerwów w grom. Ale poszło. Teraz teoretycznie bezdomni, ale chatka z bali lezy na paletach na działce i czeka. Pozdrawiam i 3-mam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 za dwa tygodnie to szykujemy sie na podtrzymywanie na duchu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.06.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Kochani dzięki za wsparcie i kciuki Przebijam się przez góry kartonów Nie wiem jak to jest ale pakuję, pakuję a jakoś mało ubywa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Kasiu, mało ubywa, bo przez te wszystkie lata tyle "dobra" nazbierałaś i pochowałaś po kątach, że teraz trochę czasu trzeba, by to wszystko powyjmować . Ale nic się nie martw - domek pomieści wszystkie skarby ! Trzymam kciukasy za przeprowadzkę ! P.S. Przyszedł czas o którym tak marzyłaś . Mimo ogromnego zmęczenia - jest się z czego cieszyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2007 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Gratuluję przeprowadzki za 2 tygodnie i .. współczuję.. Teraz chyba najgorszy okres... Bardzo ładna podłoga w kuchni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.06.2007 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Adrianko rzeczywiście przyszedł ten wyczekiwany czas i staram się cieszyć w tym zamieszaniu Kze masz rację teraz jest "gorąco" ale nie tracę celu z oczu i odetchnę dopiero po przeprowadzce A za tydzień parapetówa i się odstresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Gratuluję kasiu64! Proszę Cię zdawaj relacje od czasu do czasu! My jutro mamy zalewane posadzki, jastrych! Mam pytanko! Jak kładłaś kafelki na podłodzie to ile wychodziło kleju. O rany chodzi mi o to, ile cm ma klej razem z kafelką. Prosze napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.06.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ago brakuje mi na wszystko czasu Co do kafelek to jest specjalna paca do podłogi(grube zęby). i wysokość kleju to 5 mm. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kasiu przyglądam się Twojemu domkowi z zazdrością....my mamy nadzieję na przeprowadzkę w lipcu, choć raczej w sierpniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.06.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kasiu przyglądam się Twojemu domkowi z zazdrością.... my mamy nadzieję na przeprowadzkę w lipcu, choć raczej w sierpniu... Joanno witaj Lipiec albo sierpień to już blisko, coraz bliżej i w końcu będziecie u siebie. I to jest najważniejsze Pozdrawiam serdecznie i siły życzę bo finisz "bywa" męczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kasiu, skoro za tydzień parapetówa, to przypomnę tylko, że na największym parapecie ma stanąć tyle buteleczek ile się na nim pomieści Ciekawa jestem jak duży macie ten parapet ? POWODZENIA przy pakowaniu ! . Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 kurna to u mnie parapetowki byc nie moze ja nie bede miala zadnych parapetow mam nadzieje ze przepisy parapetowkowe przewidzialy tez ta ewentualnosc i cos na ten przypadek przypadkow wymyslily ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.06.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Adrianko Miras podjął męską decyzję i parapetówa w przyszłą sobotę a po sobocie od środy przeprowadzka Parapety nie są duze ale co tam sama atmosfera będzie odjazdowa Mohag zamiast parapetu proponuje 2 pustaki i deskę Pozdrawiam serdecznie Kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 kurna to u mnie parapetowki byc nie moze ja nie bede miala zadnych parapetow mam nadzieje ze przepisy parapetowkowe przewidzialy tez ta ewentualnosc i cos na ten przypadek przypadkow wymyslily ? ano wymyśliły - jak nie ma parapetów to podłoga przejmuje jego "obowiązki" (dodam, że ta największa) Kasiu, z pewnością parapetówa będzie odjazdowa - w końcu w środę przeprowadzka !!! Ale się będzie działo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kasiu, to ile tych butelek zmieści się u Ciebie na parapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 kurna to u mnie parapetowki byc nie moze ja nie bede miala zadnych parapetow mam nadzieje ze przepisy parapetowkowe przewidzialy tez ta ewentualnosc i cos na ten przypadek przypadkow wymyslily ? A czemu nie masz parapetów? Co okien nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.06.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kze ile się zmieści butelek to zobaczymy - na parterze 4 parapety jak nie będzie zastraszająco duża ilość to napiszę Adrianko ekipa będzie przyjacielska, więc będzie wesoło a nawet bardzo wesoło - każdy przywiezie materac do spania Pozdrawiam serdecznie i siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.06.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 kurna to u mnie parapetowki byc nie moze ja nie bede miala zadnych parapetow mam nadzieje ze przepisy parapetowkowe przewidzialy tez ta ewentualnosc i cos na ten przypadek przypadkow wymyslily ? A czemu nie masz parapetów? Co okien nie masz? a kto powiedzial ze zeby miec okna potrzebne sa parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts