kze 08.06.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 kurna to u mnie parapetowki byc nie moze ja nie bede miala zadnych parapetow mam nadzieje ze przepisy parapetowkowe przewidzialy tez ta ewentualnosc i cos na ten przypadek przypadkow wymyslily ? A czemu nie masz parapetów? Co okien nie masz? a kto powiedzial ze zeby miec okna potrzebne sa parapety No bo zazwyczaj jak są okna to obok nich sa parapety.. Oglądałem zdjęcia z Twojego domu i rzeczywiście nie masz parapetów... Czemu tak oryginalnie zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.06.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 powiem Ci w tajemnicy ze ja nie lubie zieleniny, a jak sie ma parapety to zaraz jakas mama albo tesciowa kwiatka czlowiekowi na taki parapet przyniesie i trzeba te chabazie podlewac i cackac sie z nimi a tak powaznie, to tak mi sie lepiej podoba ja ogolnie mam przegiety gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Adrianko ekipa będzie przyjacielska, więc będzie wesoło a nawet bardzo wesoło - każdy przywiezie materac do spania Pozdrawiam serdecznie i siły życzę Oooo! Każdy z materacem do spania przyjdzie? . To Wy raczej parkiet ówę robicie Tylko co z imprezą jeśli wszyscy spać pójdą zamiast szaleć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Adrianko ekipa będzie przyjacielska, więc będzie wesoło a nawet bardzo wesoło - każdy przywiezie materac do spania Pozdrawiam serdecznie i siły życzę Oooo! Każdy z materacem do spania przyjdzie? . To Wy raczej parkiet ówę robicie Tylko co z imprezą jeśli wszyscy spać pójdą zamiast szaleć ? Jak to co? Piżama-party.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kasiu, Kasiu,Napisz coś wreszcie, bo my choć bez zaproszeń czujemy się zaproszeni...O kurcze ta Twoja kuchnia przypomina moją, chyba wkleję kilka fotek, bo nie uwierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.06.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zygmorku maluję łazienkę nad kafelkami i sufit na biało,wykafelkowałam przedsionek Wszystko mnie boli i jestem strasznie zmęczona Pozdrawiam cieplutko i pokaż tą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.06.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kasiu,Szykujemy się niedługo do gruntowania ścian, a później do malowania, tylko mam mało czasu, będę musiał to robić w weekend. Jak żona pomoże to będzie jeszcze szybciej. Ale ona ma problemy z kręgosłupem i nie zawsze jest w formie. Jutro może być ta fotka, bo mam fotki sprzed tynków, ale nie za ciekawe, lepsze będą te obecne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.06.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zygmorku to czekam na fotki. Mój kręgosłup też już protestuje Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.06.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kochani dzięki za wsparcie i kciuki Przebijam się przez góry kartonów Nie wiem jak to jest ale pakuję, pakuję a jakoś mało ubywa Pozdrawiam Poczekaj jak kiedys przyjdzie Ci przeprowadzać dom a nie mieszkanie...i to taki prawie 200-metrowy. Właśnie przez to przeszedłem i mam nauczke na przyszłość: ŻADNEGO CHOMIKOWANIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Kasiu pamiętam o Tobie. Mam nadzieje, ze już sobie mieszkacie i robisz kawę na terasie co rano wypijając w spokoju, słuchając ptaszki i wiaterku w polu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Widzę, że parapetówa była pierwsza klasa!! No moje gratulacje!!! Oby tak dalej! W końcu m.in. po to buduje się dom by móc imprezować, nie? Tylko taka mała lista rzeczy do zrobienia? To Ty już masz całkowicie dom wykończony.. Czy wszyskie butelki zajęły wszystkie parapety? Bo jak nie to wiesz, że parapetów nie ważna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Kasiu to juz na prawde jest TO. Doczekalas sie swojego domku. pokoje chlopakow tak ladnie wygladaja. Czekam na pomalowanie reszty i trzymam kciuki, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.06.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Kze butelek nie było dużo ale były za to duże Domek został dokładnie opity od fundamentów po dach Na liście do zrobienia nie ma 1 pokoju igórnej łazienki, które poczekają na lepsze czasy (finansowe ) ale w sumie nie jest źle Zelijko wiem,wiem i dziękuję za kciuki Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Kasiu - ponownie powodzonka. Chyba siedzicie juz w bloku jak na szpilkach co? Ale to fajne uczucie, ta taka adrenalinka - super. 3-majcie się - jak już z lekka się zagospodarujemy na naszej Rospudzie to walniemy jakies konkretne ognisko na rzeczką (opodal krzaczka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.06.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.06.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kasiu,Pozdrowienia, tylko się nie przedźwigaj, uważaj na swój kręgosłup.I napisz jak będzie po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.06.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Kasiu, troche mnie tu nie bylo, a tu taka niespodzianka! Trzymaj sie skarbie, i juz za chwile bedziesz mogla troche odpoczac - zostaw na troche te pudla, nie rzucaj sie od razu na rozpakowywanie sie, bo to moze poczekac. Najwazniejszy odpoczynek w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Trzymam kciuki za przeprowadzkę i za .. twardy kręgosłup!! Na pewno się uda! A od środy .. codzienne imprezowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Gratulacje Kasiu!!! Wszystkiego dobrego w nowym domku, aby same radosci Was odwiedzaly na codzien. Kasiu jaki macie internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.06.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Gratulacje Kasiu!!! Wszystkiego dobrego w nowym domku, aby same radosci Was odwiedzaly na codzien. Kasiu jaki macie internet? Witaj Słoneczko Deszczyk pada ale zaraz napalimy w kominku i będzie ok Internet mamy radiowy.Zamontowali na szczycie domu antenę i chodzi internecik Mam duzo zdjęć naszego rozgardiaszu ale gdzieś zapodział się kabelek i nie mogę wgrać do komputera Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts