Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

kurna to u mnie parapetowki byc nie moze :roll: ja nie bede miala zadnych parapetow 8) :lol:

mam nadzieje ze przepisy parapetowkowe przewidzialy tez ta ewentualnosc i cos na ten przypadek przypadkow wymyslily ?

A czemu nie masz parapetów? Co okien nie masz? :o

a kto powiedzial ze zeby miec okna potrzebne sa parapety :o

No bo zazwyczaj jak są okna to obok nich sa parapety..

Oglądałem zdjęcia z Twojego domu i rzeczywiście nie masz parapetów... :o Czemu tak oryginalnie zrobiłaś?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Adrianko ekipa będzie przyjacielska, więc będzie wesoło a nawet bardzo wesoło - każdy przywiezie materac do spania :roll: :roll: :roll:

Pozdrawiam serdecznie i siły życzę :lol: :lol: :lol:

:o Oooo! Każdy z materacem do spania przyjdzie? :o :roll: . To Wy raczej parkiet ówę robicie :wink: Tylko co z imprezą jeśli wszyscy spać pójdą zamiast szaleć ? :roll: :wink: :lol:

Adrianko ekipa będzie przyjacielska, więc będzie wesoło a nawet bardzo wesoło - każdy przywiezie materac do spania :roll: :roll: :roll:

Pozdrawiam serdecznie i siły życzę :lol: :lol: :lol:

:o Oooo! Każdy z materacem do spania przyjdzie? :o :roll: . To Wy raczej parkiet ówę robicie :wink: Tylko co z imprezą jeśli wszyscy spać pójdą zamiast szaleć ? :roll: :wink: :lol:

Jak to co?

Piżama-party.. :wink:

Kasiu,

Szykujemy się niedługo do gruntowania ścian, a później do malowania, tylko mam mało czasu, będę musiał to robić w weekend. Jak żona pomoże to będzie jeszcze szybciej. Ale ona ma problemy z kręgosłupem i nie zawsze jest w formie.

Jutro może być ta fotka, bo mam fotki sprzed tynków, ale nie za ciekawe, lepsze będą te obecne.

Kochani dzięki za wsparcie i kciuki

Przebijam się przez góry kartonów :roll:

Nie wiem jak to jest ale pakuję, pakuję a jakoś mało ubywa :roll:

Pozdrawiam :wink: :wink: :wink:

Poczekaj jak kiedys przyjdzie Ci przeprowadzać dom a nie mieszkanie...i to taki prawie 200-metrowy. ;-)

Właśnie przez to przeszedłem i mam nauczke na przyszłość: ŻADNEGO CHOMIKOWANIA! :-D

Widzę, że parapetówa była pierwsza klasa!! 8) No moje gratulacje!!! Oby tak dalej! W końcu m.in. po to buduje się dom by móc imprezować, nie? :wink:

Tylko taka mała lista rzeczy do zrobienia? :o To Ty już masz całkowicie dom wykończony.. :lol:

Czy wszyskie butelki zajęły wszystkie parapety? Bo jak nie to wiesz, że parapetów nie ważna.. :lol: :wink:

Kze butelek nie było dużo ale były za to duże :roll:

Domek został dokładnie opity od fundamentów po dach :roll: :roll: :roll:

Na liście do zrobienia nie ma 1 pokoju igórnej łazienki, które poczekają na lepsze czasy (finansowe :roll: ) ale w sumie nie jest źle :oops: :lol:

Zelijko wiem,wiem i dziękuję za kciuki :wink:

Pozdrawiam serdecznie :wink: :wink: :wink:

Kasiu - ponownie powodzonka.

Chyba siedzicie juz w bloku jak na szpilkach co? Ale to fajne uczucie, ta taka adrenalinka - super.

3-majcie się - jak już z lekka się zagospodarujemy na naszej Rospudzie to walniemy jakies konkretne ognisko na rzeczką (opodal krzaczka ;-) ).

Gratulacje Kasiu!!! Wszystkiego dobrego w nowym domku, aby same radosci Was odwiedzaly na codzien. :p

Kasiu jaki macie internet?

Witaj Słoneczko :p :p :p :p :p

Deszczyk pada ale zaraz napalimy w kominku i będzie ok :p :p :p

Internet mamy radiowy.Zamontowali na szczycie domu antenę i chodzi internecik :p Mam duzo zdjęć naszego rozgardiaszu ale gdzieś zapodział się kabelek i nie mogę

wgrać do komputera :p :p Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: