Aga J.G 28.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 No nareszcie tutaj dotarłam Kasiu gratuluje i bardzo się cieszę że mieszkacie Jak zawsze trzymam za Was kciukasy i wysyłam dobre fluidy Mam nadzieje że domek wynagrodzi Wam wszystkie trudy i wyrzeczenia Mam nadzieje że teraz częściej już będę bywać i odwiedzać Twoje włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.06.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 G R A T U L K I !!!!!!!!!!!! Kochani jestem u siebie !!!!!!!!!!!!!!!! i mam internet W domu panuje totalny rozgardiasz Woda będzie za kilka dni Meble do kuchni za tydzień Ale jest ZAJEFAJNIE!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! G R A T U L A C J E !!!!!!!! Niech Wam się dobrze mieszka w nowym domu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 No to moje gratulacje!! To pamiętna chwila w życiu.. Dzień przeprowadzki do własnego domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.07.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratulacje Obiecałam sobie że przez pierwszy tydzień nic nie będę robić i zasuwam co dzień do 1.00 i brakuje mi czasu i kasy też Pozdrawiam cieplutko Kabel od aparatu jeszcze się nie znalazł i zdjątek na razie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.07.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 No i "pico bello" - GRATULKI !!! I zapraszam na http://www.wejher.com do działu Gościcino. Tam można spokojnie opisywać swoje uwagi odnośnie mieszkania w pięknym Gościcinie. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Kasiu, GRATULUJĘ ZAMIESZKANIA W DOMKU !!! Marzenia się spełniają ! Teraz już możesz kontemplować , odpoczywać i cieszyć się domkiem . Życzę samych szczęśliwych dni w nowym domku http://kartki.onet.pl/_i/d/na_szczescie_d.jpg Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Widzę Kasiu że odpoczywasz czynnie Trzymaj się cieplutko i nie przemęczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasiu, Poprawiam się do GRATULACJI dołączam kwiatki do wazonu http://www.calla.com.pl/images/B044.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kasiuu, juhuuuuuu, jak sie spi w nowym miejscu, czy nie za cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 GRATULKI W PRZEPROWADZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 06.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kasiu, gratuluje zakończenia budowy Wyprzedziłaś mnie bo ja jeszcze ok 2-3 tygodni i też poczuję te smak .czy podesłac moje fotki na priv?pozdr. marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.07.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 KOCHANI, DZIęKI ZA GRATULACJE sPI SIę WSPANIALE SKłADAMY MEBLE W KUCHNI,KABEL OD APARATU JUZ SIE ZNALAZł LADA DZIEń BęDą FOTKI ZENEK śLIJ ZDJąTKA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Kasienko kochana Ty nasza, jestes!!!! To dawaj, no dawaj te fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja też czekam na fotki I nareszcie masz kawke na tarasie Sciskam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Gdzie sa fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 10.07.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Hej..ja tez chcę nowe zdjęcia pooglądać..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kasiu Ja też gratuluję z całego serducha. Teraz życzę duużo spokoju, zasłużonego odpoczynku i dobrej pogody, żebyś mogła delektować się kawą na tarasie. No i mam nadzieję, że ja też wkrótce będę mogła zacząć przyjmować podobne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.07.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tabalugo trzymam kciuki za Twój finisz i pozdrawiam ZDJĘCIA JUŻ SĄ NA RAZIE KUCHNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo ładna kuchania. Taki brazowy kolor jest bardzo elegancki. Nie przejmuj się, że nie masz nowej kuchenki. Niedługo dorobisz się. Najwazniejsze, że przeprowadzka udana i już na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 11.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Możecie być z siebie naprawdę dumni.Podziwiam Was za samozaparcie, wytrwałość i niewątpliwe talenty budowlane:) Niech Wam się super mieszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts