Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu ladnie masz i tak czysciutko, posprzatane. Z czasem bedzie i nowa kuchenka, nie martw sie.

Kasiu napisz moze na priv, jaki masz internet i jak dziala. :p Tez nie chcialabym tracic kontakt z Wami jak juz zamieszkam.

Zeljko a kiedy przeprowadzka ??

Internet mamy radiowy od lokalnej firmy .Chodzi jak wszędzie - czyli zdarzaja się zakłócenia.

Wpisz sobie w google internet radiowy i lokalizacje domu(dzielnica miasta) - my tak znaleźliśmy.

Z tym czyściutko to tak Ci powiem na ucho,ze ciągle latam z miotłą bo się piasek nosi do domu :roll: :oops: Pozdrawiam cieplutko :p :p :p

Witam! Całkiem czarna noc nastała, gdy skończłam czytać dziennik. Czytało mi sie jak powieść :D ! Jestem bardzo ciekawa dalszych wpisów i zdjęć dokumentujących mieszkanie w nowych rogach własnego domu. Podziwiam determinacji i wielkie brawa!!!!!! Pozdrawiam gorąco

Witaj Niezapominajko :p :p :p

Dzięki za komplementy :oops: Budowa to porządna lekcja życia :roll: Jakoś udało nam się zdac ten egzamin życiowy i już mieszkamy :p czego Tobie też życzę :p Pozdrawiam :p :p :p

Kasiu poczytaj sobie to bedziesz wiedziala czemu ja jeszcze w polu.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=104623

czytaj tylko nic nie wpisuj..., wystarczy juz.... :lol:

Zeljko przeczytałam i jest mi przykro :-?

Nie mam tak łagodnego charakteru jak Ty :roll: Mam nadzieję że parkiet się już kończy i data przeprowadzki jest wyznaczona.Czekam i trzymam kciuki.Pozdrawiam serdecznie :p

Jeszcze czekam na nowego parkieciarza, ale mamy ustalony termin. :p

Szkoda gadac Kasiu, wazne, ze juz blizej niz dalej... :p Mam tylko nadzieje zdazyc do wrzesnia, bo szkola sie zaczyna... , a i szkoda kolejny miesiac placic czynsz... sama wiesz jak to jest, nie... :roll:

Kasia ty juz mieszkasz i masz firanki! :o :o :o

Spoznione ale najszczersze gratulacje i nalepsze zyczenia!!! :D :D :D

Nie wiem, co ci sie nie podoba w kuchni- ladne meble, zmywarka, kuchenka dzialajaca, firanka i kwitek w doniczce. Wyglada jakbys mieszkala tam juz znacznie dluzej :D Bardzo mnie pocieszaja twoje wpisy, ze po takiej przeprowadze (tez wszystko sami w weekend mamy przewiezc), sprzataniu i roniebiu tej masy rzeczy przy przenosinach jest masa radosci z mieszkania i domu :D I nawet posprzatanie starego lokum moze dac zadowolenie :wink:

Uważam, że należy Ci się medal za tę łazienkę :):):) Chyba przyjadę się od Ciebie uczyć - jesteś niesamowita !!!

Ale w końcu w domku - super :):) Jesteście wszyscy bardzo dzielni.

:oops: :oops: :oops:

Neferko łazienka jeszcze się robi :roll: Miras montuje kabinę prysznicową

a kafelki :roll: jak juz kiedys pisałam to taki wielki tort na którym musi wszystko równo leżeć a nawet jeśli nie leży to można to sprytnie ukryć :roll: :oops: :p

Dzięki za uznanie i pozdrawiam :p :p :p

Kasia ty juz mieszkasz i masz firanki! :o :o :o

Spoznione ale najszczersze gratulacje i nalepsze zyczenia!!! :D :D :D

Nie wiem, co ci sie nie podoba w kuchni- ladne meble, zmywarka, kuchenka dzialajaca, firanka i kwitek w doniczce. Wyglada jakbys mieszkala tam juz znacznie dluzej :D Bardzo mnie pocieszaja twoje wpisy, ze po takiej przeprowadze (tez wszystko sami w weekend mamy przewiezc), sprzataniu i roniebiu tej masy rzeczy przy przenosinach jest masa radosci z mieszkania i domu :D I nawet posprzatanie starego lokum moze dac zadowolenie :wink:

Kochana jak się zaweźmiesz to dasz radę :roll: :p Nam pomagali przyjaciele :p :p :p W takich chwilach dobrze mieć życzliwe duszyczki przy sobie :p :p :p

Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i Waszą przeprowadzkę :p :p :p

Na pewno wezmę z Ciebie przykład. Budować zaczne dopiero za rok, ale skorzystam z Twoich doswiadczeń i założę taki dziennik. Dla osoby, która przymierza się do budowy swojego domu - jest to drogowskaz - jak przejść taką drogę - na przekór wszystkiemu. Jesteś niesamowitą osobą- ale myślę, że dzięki własnie Twojej determinacji ten dom powstał. Masz dużo sił żywotnych i spora dawkę optymizmu- a bez tego ani rusz - przy takich przedsięwzięciach- zwłaszcza jk liczy sie każdą złotówke... Napisz tylko, bo mnie to nurtuje- daleko ten Twój wymarzony dom jest od miasta , w którym mieszkałaś?

Pytam - nie tylko z ciekawości - moja działka oddalona jest ponad 40km od W-wy. Pozdrawiam serdecznie i nadal będę trzymała kciuki za Ciebie.

Kasiu,

No to widać jak mieszkasz, gratulki,

Pisz jak Ci się mieszka z Rodzinką, bo to przrecież mała Rewolucja...

Dziękuję, że o nas nie zaponiałaś, my jeszcze w przysłowiowym lesie..

Dziś zawisnąpierwsze płyty gipsowe na suficie, cikawe czy to się nam spodoba, bo ciągle trwają dyskusje czy tak lepiej, a może tak i wybieramy złoty środek.

Pokaż jeszcze te kilmaty za oknem, bo jak pamiętam to miałaś ładną okolicę, chyba ze zabudowana...

Niezapominajko zakładaj dziennik i pisz bo czas ucieka i wrażenia ulatują z serca i głowy, a będzie co wspominać z łezką w oku. Miło miże moja pisanina pomaga - podchodzę dożycia bardzo emocjonalnie i mam przekorny charakter- to ratuje w szarej rzeczywiśtości.Pozdrawiam serdecznie i czekam na dziennik. :p :p :p

Zygmorku rok temu nie miałam nawet dziury w ziemi a teraz już mieszkamy i powoli dopieszczamy nasz domek(czyt.wykańczamy :roll: :oops: )Pozdrawiam i trzymam kciuki oraz życzę więcej wiary w swoje decyzje :p :p :p

Ivoneska wiesz czasami myślę że budowanie domu to pikuś przy wykończeniówce i przeprowadzce :roll: Ale jak się powiedziało "A" to trzeba ciągnąć i dość do "Z" myślę że 3/4 alfabetu mam za sobą.Pozdrawiam i czekam na zdjęcia schodów w Twoim dzienniku :p :p :p

Ivoneska wiesz czasami myślę że budowanie domu to pikuś przy wykończeniówce i przeprowadzce :roll: Ale jak się powiedziało "A" to trzeba ciągnąć i dość do "Z" myślę że 3/4 alfabetu mam za sobą.Pozdrawiam i czekam na zdjęcia schodów w Twoim dzienniku :p :p :p

czyli do końca alfabetu juz tuz, tuż ;-)

co do schodów - w jednym z moich ostatnich wpisów w dzienniku jest link do albumu na onecie - i są tam zdjecia schodów :D

pozdrawiam