Aga J.G 11.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo ładna kuchnia Doczekasz sie i nowej A napewno i w starej przygotujesz pyszne ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.07.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 KOCHANI DZIęKI ZA POCHWAłY BUDOWA NAUCZYłA NAS POKORY I JEDNOCZEśNIE POKAZAłA NAM żE JEśLI SIę NAPRAWDę CHCE TO MOżNA DUżO SAMEMU ZROBIć. POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kasiu ladnie masz i tak czysciutko, posprzatane. Z czasem bedzie i nowa kuchenka, nie martw sie. Kasiu napisz moze na priv, jaki masz internet i jak dziala. Tez nie chcialabym tracic kontakt z Wami jak juz zamieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.07.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Zeljko a kiedy przeprowadzka ?? Internet mamy radiowy od lokalnej firmy .Chodzi jak wszędzie - czyli zdarzaja się zakłócenia. Wpisz sobie w google internet radiowy i lokalizacje domu(dzielnica miasta) - my tak znaleźliśmy. Z tym czyściutko to tak Ci powiem na ucho,ze ciągle latam z miotłą bo się piasek nosi do domu Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 12.07.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam! Całkiem czarna noc nastała, gdy skończłam czytać dziennik. Czytało mi sie jak powieść ! Jestem bardzo ciekawa dalszych wpisów i zdjęć dokumentujących mieszkanie w nowych rogach własnego domu. Podziwiam determinacji i wielkie brawa!!!!!! Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kasiu poczytaj sobie to bedziesz wiedziala czemu ja jeszcze w polu. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=104623 czytaj tylko nic nie wpisuj..., wystarczy juz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam! Całkiem czarna noc nastała, gdy skończłam czytać dziennik. Czytało mi sie jak powieść ! Jestem bardzo ciekawa dalszych wpisów i zdjęć dokumentujących mieszkanie w nowych rogach własnego domu. Podziwiam determinacji i wielkie brawa!!!!!! Pozdrawiam gorąco Witaj Niezapominajko Dzięki za komplementy Budowa to porządna lekcja życia Jakoś udało nam się zdac ten egzamin życiowy i już mieszkamy czego Tobie też życzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kasiu poczytaj sobie to bedziesz wiedziala czemu ja jeszcze w polu. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=104623 czytaj tylko nic nie wpisuj..., wystarczy juz.... Zeljko przeczytałam i jest mi przykro Nie mam tak łagodnego charakteru jak Ty Mam nadzieję że parkiet się już kończy i data przeprowadzki jest wyznaczona.Czekam i trzymam kciuki.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jeszcze czekam na nowego parkieciarza, ale mamy ustalony termin. Szkoda gadac Kasiu, wazne, ze juz blizej niz dalej... Mam tylko nadzieje zdazyc do wrzesnia, bo szkola sie zaczyna... , a i szkoda kolejny miesiac placic czynsz... sama wiesz jak to jest, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Zeljko wiem, wiem jak to jest. Trzymam kciuki za termin nowego parkieciarza. I czekam na wieści Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Uważam, że należy Ci się medal za tę łazienkę :) Chyba przyjadę się od Ciebie uczyć - jesteś niesamowita !!! Ale w końcu w domku - super :) Jesteście wszyscy bardzo dzielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kasia ty juz mieszkasz i masz firanki! Spoznione ale najszczersze gratulacje i nalepsze zyczenia!!! Nie wiem, co ci sie nie podoba w kuchni- ladne meble, zmywarka, kuchenka dzialajaca, firanka i kwitek w doniczce. Wyglada jakbys mieszkala tam juz znacznie dluzej Bardzo mnie pocieszaja twoje wpisy, ze po takiej przeprowadze (tez wszystko sami w weekend mamy przewiezc), sprzataniu i roniebiu tej masy rzeczy przy przenosinach jest masa radosci z mieszkania i domu I nawet posprzatanie starego lokum moze dac zadowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Uważam, że należy Ci się medal za tę łazienkę :) Chyba przyjadę się od Ciebie uczyć - jesteś niesamowita !!! Ale w końcu w domku - super :) Jesteście wszyscy bardzo dzielni. Neferko łazienka jeszcze się robi Miras montuje kabinę prysznicową a kafelki jak juz kiedys pisałam to taki wielki tort na którym musi wszystko równo leżeć a nawet jeśli nie leży to można to sprytnie ukryć Dzięki za uznanie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kasia ty juz mieszkasz i masz firanki! Spoznione ale najszczersze gratulacje i nalepsze zyczenia!!! Nie wiem, co ci sie nie podoba w kuchni- ladne meble, zmywarka, kuchenka dzialajaca, firanka i kwitek w doniczce. Wyglada jakbys mieszkala tam juz znacznie dluzej Bardzo mnie pocieszaja twoje wpisy, ze po takiej przeprowadze (tez wszystko sami w weekend mamy przewiezc), sprzataniu i roniebiu tej masy rzeczy przy przenosinach jest masa radosci z mieszkania i domu I nawet posprzatanie starego lokum moze dac zadowolenie Kochana jak się zaweźmiesz to dasz radę Nam pomagali przyjaciele W takich chwilach dobrze mieć życzliwe duszyczki przy sobie Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i Waszą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 12.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Na pewno wezmę z Ciebie przykład. Budować zaczne dopiero za rok, ale skorzystam z Twoich doswiadczeń i założę taki dziennik. Dla osoby, która przymierza się do budowy swojego domu - jest to drogowskaz - jak przejść taką drogę - na przekór wszystkiemu. Jesteś niesamowitą osobą- ale myślę, że dzięki własnie Twojej determinacji ten dom powstał. Masz dużo sił żywotnych i spora dawkę optymizmu- a bez tego ani rusz - przy takich przedsięwzięciach- zwłaszcza jk liczy sie każdą złotówke... Napisz tylko, bo mnie to nurtuje- daleko ten Twój wymarzony dom jest od miasta , w którym mieszkałaś? Pytam - nie tylko z ciekawości - moja działka oddalona jest ponad 40km od W-wy. Pozdrawiam serdecznie i nadal będę trzymała kciuki za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kasiu,No to widać jak mieszkasz, gratulki, Pisz jak Ci się mieszka z Rodzinką, bo to przrecież mała Rewolucja...Dziękuję, że o nas nie zaponiałaś, my jeszcze w przysłowiowym lesie..Dziś zawisnąpierwsze płyty gipsowe na suficie, cikawe czy to się nam spodoba, bo ciągle trwają dyskusje czy tak lepiej, a może tak i wybieramy złoty środek.Pokaż jeszcze te kilmaty za oknem, bo jak pamiętam to miałaś ładną okolicę, chyba ze zabudowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 bardzo ładna kuchnia fajnie że w końcu udało się wszystko przewieźć pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Niezapominajko zakładaj dziennik i pisz bo czas ucieka i wrażenia ulatują z serca i głowy, a będzie co wspominać z łezką w oku. Miło miże moja pisanina pomaga - podchodzę dożycia bardzo emocjonalnie i mam przekorny charakter- to ratuje w szarej rzeczywiśtości.Pozdrawiam serdecznie i czekam na dziennik. Zygmorku rok temu nie miałam nawet dziury w ziemi a teraz już mieszkamy i powoli dopieszczamy nasz domek(czyt.wykańczamy )Pozdrawiam i trzymam kciuki oraz życzę więcej wiary w swoje decyzje Ivoneska wiesz czasami myślę że budowanie domu to pikuś przy wykończeniówce i przeprowadzce Ale jak się powiedziało "A" to trzeba ciągnąć i dość do "Z" myślę że 3/4 alfabetu mam za sobą.Pozdrawiam i czekam na zdjęcia schodów w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ivoneska wiesz czasami myślę że budowanie domu to pikuś przy wykończeniówce i przeprowadzce Ale jak się powiedziało "A" to trzeba ciągnąć i dość do "Z" myślę że 3/4 alfabetu mam za sobą.Pozdrawiam i czekam na zdjęcia schodów w Twoim dzienniku czyli do końca alfabetu juz tuz, tuż co do schodów - w jednym z moich ostatnich wpisów w dzienniku jest link do albumu na onecie - i są tam zdjecia schodów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Potwierdzam bo schody widzialam i ladne! Kasiula kiedy jakies nowe zdjecie bedzie? Jak na razie nic na maila nie dostalam. A Ty dostalas wszystko, wyslalam ostatnio 7 - demke. 8 - emka sie robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts