Joanna i Janusz 17.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kasiu! Macie śliczniutką kuchnię!!!!Strasznie Wam zazdroszczę, że poszło Wam to tak sprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Potwierdzam bo schody widzialam i ladne! Kasiula kiedy jakies nowe zdjecie bedzie? Jak na razie nic na maila nie dostalam. A Ty dostalas wszystko, wyslalam ostatnio 7 - demke. 8 - emka sie robi.... Kochana dzięki Zdjęcia dzisiaj wysłałam na maila.Zaraz wkleję też coś do dziennika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kasiu! Macie śliczniutką kuchnię!!!! Strasznie Wam zazdroszczę, że poszło Wam to tak sprawnie... Dzięki Kochani za słowa uznania Może też się pochwalicie co u Was Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A ja cięgle nie mogę wyjść z podziwu, że sama wykafelkowałaś łazienkę. Teraz kabinka dodaje jej blasku. Kawa na własnym tarasie smakuje pewnie wyśmienicie. pozdrawiam i samych dobrych chwil w nowym domku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 bardzo ładnie w łazience z tą kabiną czekam na resztę fotek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A ja cięgle nie mogę wyjść z podziwu, że sama wykafelkowałaś łazienkę. Teraz kabinka dodaje jej blasku. Kawa na własnym tarasie smakuje pewnie wyśmienicie. pozdrawiam i samych dobrych chwil w nowym domku życzę. Dzięki Kochana za miłe słowa Tabalugo ale mnie zmyliłaś siostrzanymi zdjęciami w swoim dzienniku Pozdrawiam i czekam na Twoją przeprowadzkę trzymając cały czas kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 bardzo ładnie w łazience z tą kabiną czekam na resztę fotek pozdrawiam Staram się coś wkleić Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kasiu macie bardzo ladnie. Dzieki za zdjecia i ukochaj Szymka. Njabardziej sie usmialam z tego kaska na glowie, super zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zeljka dzięki , cieszę się że Ci się podoba Szymek bardzo ucieszył i przesyła pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Slodki Szymek jest i bardzo do Ciebie podobny. A ta fotka z kaskiem na glowie mnie bardzo rozweselil... Ukochaj go, prosze, ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Slodki Szymek jest i bardzo do Ciebie podobny. A ta fotka z kaskiem na glowie mnie bardzo rozweselil... Ukochaj go, prosze, ode mnie. OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Bardzo ładna łazieneczka A gdzie ten Szymek czyżby jakiś spisek za moimi pleckami Kasiu przyznaj kawa smakuje bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Aga cieszę się że Ci moja łazienka przypadła do gustu Szymek poleciał mailem do Zeljki ale zaraz wkleję go do dziennika A kawa na tarasie , cóż MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A gdzie ten Szymek czyżby jakiś spisek za moimi pleckami Agus, znasz mnie.., uwielbiam spiskowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kasiu a ja ciagle nie moge uwierzyc, ze ta lazienke sama robilas... Ale musisz byc dumna za kazdym razem jak tam wchodzisz... Ja to bym chyba tam spala przez jakis czas, az mi duma przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zeljka duma mi weszła w kręgosłup i tydzień chodziłam z plastrami rozgrzewającymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Oj, nic nie mow, ja juz mam stracha.., ale chyba bede sprzatac bardzo po woli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 kasiu gratuluję przeprowadzki, podziwiam Was za wytrwałość i proszę mi wierzyć dom macie super. Taki domowy. Trzymam za was kciuki w każdej chwili.My zaczynamy kafelkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Oj, nic nie mow, ja juz mam stracha.., ale chyba bede sprzatac bardzo po woli.... To dobrze że będziesz powoli bo wszystko robię na wariata i potem chodzę pokrzywiona z plastrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 kasiu gratuluję przeprowadzki, podziwiam Was za wytrwałość i proszę mi wierzyć dom macie super. Taki domowy. Trzymam za was kciuki w każdej chwili. My zaczynamy kafelkować. To miło że nasz domek przypadł Ci do gustu. Lubimy z Mirasem stonowane i ciepłe kolory i taki jest nasz domek - spoojny i stonowany - to daje poczucie bezpieczeństwa i ciepła Trzymam kciuki za kafelkowanie i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts