Basia1112 19.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kasiu.Z uwagą czytam twój dziennik i jestem pod dużym wrażeniem Twoich umiejętności -łazienka super!!!!!!!!Sama potrafię zrobić wiele rzeczy "męskich",ale przed Tobą chylę czoło.Ale podobno te roczniki tak mają ,więc może ja również wykafelkuję swoją łazienkę .Pozdrawiam.Wasz domek jest super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2007 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witaj Basiu 1112 miło Cię gościć w moich komentarzach Dzięki za uznanie Myślę że chcieć to móc i w myśl tej zasady staram się postępować chociaż szczerze przyznaję że nie jest łatwo Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 20.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witamwidze ze mieszkacie juz na całego,mam pytanie bo na zdjeciach nie widze grzejników - czy juz masz nowe oraz czy ocieplacie przed zimą domek?pozdr. p.s.ja juz na dniach tez dołączam do Szczesliwców - ostatnia rzecz -schody juz prawie gotwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Cześć Zenek kaloryfery jeszcze nie zamontowane ale mieszka się SUPER!!! Na ocieplenie domku nie ma kasy Czekam na obiecane zdjęcia i trzymam kciuki za przeprowadzkę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 O rany Mieszkacie już Gratuluję i cieszę sie ze delektujecie się mieszkaniem w domku po waszych trudach i waszych pracach nalezy sie wam odpoczynek i.............i.................. i................. no cóż trzeba nabierac sił do dalszych prac bo macie jeszcze co robic nie Ale jak się mieskza to inaczej już sie patrzy na to o jeszcze trzeba zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witaj Andrzejko Mieszkamy, mieszkamy u siebie i jest to wspaniałe uczucie , którego nie można z niczym porównać. Co prawda dużo pracy jeszcze przed nami ale nie ma już tej presji wiecznego pośpiechu i perspektywy codziennych dojazdów i powrotów. Można w koncu spokojnie złapać oddech.I ten spokój jest jak balsam dla duszy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Trochę mi chyba jeszcze tych pokoi brakuje Co do balsamu ja się tak balsamuje że nadal mam żarówki i żadnej weny na lampy Ale za to mieszkam i jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Trochę mi chyba jeszcze tych pokoi brakuje Co do balsamu ja się tak balsamuje że nadal mam żarówki i żadnej weny na lampy Ale za to mieszkam i jest SUPER I o to chodzi aby mieszkać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Trochę mi chyba jeszcze tych pokoi brakuje Co do balsamu ja się tak balsamuje że nadal mam żarówki i żadnej weny na lampy Ale za to mieszkam i jest SUPER I o to chodzi aby mieszkać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratuluję postepów! U Ciebie to widze ze każdego dnia przybywa coś nowego. Na prawdę zazdroszę tej łazienki zronionej "tymi ręcami".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.07.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 kze wiesz co na chleb tym kafelkowaniem to bym nie zarobiła ale dumna jestem z siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 kze wiesz co na chleb tym kafelkowaniem to bym nie zarobiła ale dumna jestem z siebie Pozdrawiam Powinnaś być podwójnie dumna: 1) Wybudowałas dom w którym mieszkasz 2) Fragmenty samodzielnie zrobiłaś i .. stoi, nie zawala się, wygląda normalnie Jeszcze raz gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.07.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 kze wiesz co na chleb tym kafelkowaniem to bym nie zarobiła ale dumna jestem z siebie Pozdrawiam Powinnaś być podwójnie dumna: 1) Wybudowałas dom w którym mieszkasz 2) Fragmenty samodzielnie zrobiłaś i .. stoi, nie zawala się, wygląda normalnie Jeszcze raz gratki!! Pisz mi tak jeszcze, jeszcze Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no rzeczywiście fajne to zdjęcie w kasku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Udało mi zaczerpnąć znowu powietrza, bo na wdechu czytałam Twój Dziennik i mogę napisać, co następuje - Jestem pod ogromnym wrażeniem - to żadne tam grzecznościowe zagranie, tylko szczera prawda!! Przede mną daleka droga, chęci są, marzenia jeszcze większe, ale czasami dopada mnie jakby lekkie zniechęcenie Czytając taki Dziennik, takiej Kobiety, zniechęcenie idzie w diabły. Znowu chce się chcieć Gratuluję!! Podziwiam!! Ten dom jest lubiany przez swoich mieszkańców, widać to, a za lubienie domy się odwdzięczają Życzę Wam samych dobrych chwil w Waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 no rzeczywiście fajne to zdjęcie w kasku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Udało mi zaczerpnąć znowu powietrza, bo na wdechu czytałam Twój Dziennik i mogę napisać, co następuje - Jestem pod ogromnym wrażeniem - to żadne tam grzecznościowe zagranie, tylko szczera prawda!! Przede mną daleka droga, chęci są, marzenia jeszcze większe, ale czasami dopada mnie jakby lekkie zniechęcenie Czytając taki Dziennik, takiej Kobiety, zniechęcenie idzie w diabły. Znowu chce się chcieć Gratuluję!! Podziwiam!! Ten dom jest lubiany przez swoich mieszkańców, widać to, a za lubienie domy się odwdzięczają Życzę Wam samych dobrych chwil w Waszym domku Witaj braza Milo Cię gościć Dzięki za uznanie Cieszę się że mój dziennik pomaga chcieć CHCIEĆ TO MÓC!!! Serdecznie pozdrawiam i lecę zajrzeć do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 02.08.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A ja jeszcze w polu... dosłownym... Wspaniałe to forum - ale to tez zależy od wszystkich, którzy tworza to forum. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.08.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A ja jeszcze w polu... dosłownym... Wspaniałe to forum - ale to tez zależy od wszystkich, którzy tworza to forum. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie niezapominajko ależ pole to podstawa początek całej przygody budowlanej Trzymam kciuki za ciąg dalszy i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 03.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jestem pod wrażeniem! Łazienka wyszła Ci super- możesz spokojnie je kłaść! Wyszło wspaniale- efekt godny kafelkarza! Nie wiem ilu z nas miałoby tyle odwagi i samozaparcia aby się tego podjąć. Jesteś niesamowita! Wyrazy uznania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts