Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Kasiu.Z uwagą czytam twój dziennik i jestem pod dużym wrażeniem Twoich umiejętności -łazienka super!!!!!!!!Sama potrafię zrobić wiele rzeczy "męskich",ale przed Tobą chylę czoło.Ale podobno te roczniki tak mają :wink: ,więc może ja również wykafelkuję swoją łazienkę :wink: .Pozdrawiam.Wasz domek jest super!!!!!

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O rany :o

Mieszkacie już :o

Gratuluję i cieszę sie ze delektujecie się mieszkaniem w domku po waszych trudach i waszych pracach nalezy sie wam odpoczynek 8)

i.............i.................. i.................

no cóż trzeba nabierac sił do dalszych prac bo macie jeszcze co robic nie :roll: :wink: :wink:

Ale jak się mieskza to inaczej już sie patrzy na to o jeszcze trzeba zrobić 8)

Pozdrawiam 8)

Witaj Andrzejko :p :p

Mieszkamy, mieszkamy :p :p :p u siebie i jest to wspaniałe uczucie , którego nie można z niczym porównać.

Co prawda dużo pracy jeszcze przed nami ale nie ma już tej presji wiecznego pośpiechu i perspektywy codziennych dojazdów i powrotów. Można w koncu spokojnie złapać oddech.I ten spokój jest jak balsam dla duszy.

Pozdrawiam serdecznie. :p :p :p

kze wiesz co na chleb tym kafelkowaniem to bym nie zarobiła ale dumna jestem z siebie :oops: :oops: :oops:

Pozdrawiam :wink:

Powinnaś być podwójnie dumna:

1) Wybudowałas dom w którym mieszkasz

2) Fragmenty samodzielnie zrobiłaś i .. stoi, nie zawala się, wygląda normalnie

Jeszcze raz gratki!! 8)

kze wiesz co na chleb tym kafelkowaniem to bym nie zarobiła ale dumna jestem z siebie :oops: :oops: :oops:

Pozdrawiam :wink:

Powinnaś być podwójnie dumna:

1) Wybudowałas dom w którym mieszkasz

2) Fragmenty samodzielnie zrobiłaś i .. stoi, nie zawala się, wygląda normalnie

Jeszcze raz gratki!! 8)

Pisz mi tak jeszcze, jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka :wink:

Udało mi zaczerpnąć znowu powietrza, bo na wdechu czytałam Twój Dziennik i mogę napisać, co następuje - Jestem pod ogromnym wrażeniem - to żadne tam grzecznościowe zagranie, tylko szczera prawda!! Przede mną daleka droga, chęci są, marzenia jeszcze większe, ale czasami dopada mnie jakby lekkie zniechęcenie :cry: Czytając taki Dziennik, takiej Kobiety, zniechęcenie idzie w diabły. Znowu chce się chcieć :p Gratuluję!! Podziwiam!! Ten dom jest lubiany przez swoich mieszkańców, widać to, a za lubienie domy się odwdzięczają :p

Życzę Wam samych dobrych chwil w Waszym domku :D

Udało mi zaczerpnąć znowu powietrza, bo na wdechu czytałam Twój Dziennik i mogę napisać, co następuje - Jestem pod ogromnym wrażeniem - to żadne tam grzecznościowe zagranie, tylko szczera prawda!! Przede mną daleka droga, chęci są, marzenia jeszcze większe, ale czasami dopada mnie jakby lekkie zniechęcenie :cry: Czytając taki Dziennik, takiej Kobiety, zniechęcenie idzie w diabły. Znowu chce się chcieć :p Gratuluję!! Podziwiam!! Ten dom jest lubiany przez swoich mieszkańców, widać to, a za lubienie domy się odwdzięczają :p

Życzę Wam samych dobrych chwil w Waszym domku :D

:oops: :oops: :oops: :p

Witaj braza :p

Milo Cię gościć :p Dzięki za uznanie :oops:

Cieszę się że mój dziennik pomaga chcieć :p :p :p

CHCIEĆ TO MÓC!!!

Serdecznie pozdrawiam i lecę zajrzeć do Ciebie :p :p