kasia64 22.08.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Na pewno znajdziesz jakiegoś operatora radiowego i będzie OK chyba, ze w klubie samotnych serc... cosik sie znajdzie, tylko jak znam mojego faceta, to troche potrwa... Kotku mój a może sama to zaczniesz załatwiać zamiast czekać na działania Twojego Faceta ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.08.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kasiu skoro tak Ci życie upływa to leniuchuj należy Ci się Tylko nie zapominaj o nas całkowicie A Ty Zeljka się nie wygłupiaj tylko załatwiaj net czem prędzej Zdjęcia już mam porobione tylko muszę wkleić ale mam lenia A kawka o 6.30 na ganku w pełnym słońcu tak rozleniwia.................. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.08.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Na pewno znajdziesz jakiegoś operatora radiowego i będzie OK chyba, ze w klubie samotnych serc... cosik sie znajdzie, tylko jak znam mojego faceta, to troche potrwa... Kotku mój a może sama to zaczniesz załatwiać zamiast czekać na działania Twojego Faceta ??!! Nie wolno! Teraz sa wazniejsze rzeczy do zrobienia! Akurat z tym sie zgadzam, wiec czekam na zielone swiatelko. Z reszta troche przerwy od swiata dobrze mi zrobi... No sama powiedz jak czesto wlaczasz tv lub Net? Zima idzie, to bedzie czas na posiadowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kasiu skoro tak Ci życie upływa to leniuchuj należy Ci się Tylko nie zapominaj o nas całkowicie A Ty Zeljka się nie wygłupiaj tylko załatwiaj net czem prędzej Zdjęcia już mam porobione tylko muszę wkleić ale mam lenia A kawka o 6.30 na ganku w pełnym słońcu tak rozleniwia.................. Pozdrawiam O tej porze, to rzeczywiście może rozleniwić Dziewczyno Ty wstajesz o jakiejś barabrzyńskiej porze Będę czekac na nowe fotki i wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 27.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Cię Kasiu 64.Bardzo podoba się mi Twój dziennik budowy, przeczytałam go od deski do deski chyba dwa razy. Mam wrażenie jakbyśmy się znały od dawna a poza tym mamy parę cech wspólnych. Jesteśmy w zbliżonym wieku, mam także trójkę dzieci i mam bardzo podobny projekt do Waszego.Przyznam się szczerze, ze także myślałam aby założyć swój dziennik budowy, ale nie bardzo wiem jak, i też nie umiem wklejać zdjęć. Może mi podpowiesz .My zaczęliśmy budowę w tym roku w czerwcu i jesteśmy na etapie pierwszej kondygnacji ze stropem. We wrześniu będzie podmurówka i dach.Buduję sama, bo mąż pracuje już czwarty rok za granicą. Długo. Niestety pieniędzy wystarczy tylko na stan surowy otwarty. Wydawałoby się, że pieniędzy powinno nam wystarczyc na cały dom po takim okresie pobytu za granicą, ale niestety wydatki są duże. Dzieci, opłaty mieszkaniowe, a przy okazji podwyżki materiałow budowlanych i wreszcie spadek euro.Namawiam męża, zeby zjechał do kraju i żebyśmy wzięli kredyt na wykończenie domu, ale mąz idzie w zaparte, boi sie tego jak ognia, uważa, ze kredyt to pętla na szyję. Mieszkania nie możemy sprzedać bo mieszkają z nami rodzice, pozostaje nam jeszcze kilkuletnia rozłąka, dopóki nie wykończymy domu, albo dopóki nam sił wystarczy.Gratuluję Wam przeprowadzki i cieszę sie razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.08.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witaj Agato z małopolski Miło mi że mój dziennik sprawia pzyjemność czytającym. Zaczełam go pisać aby się wygadać i podzielić emocjami towarzyszącymi budowie własnego domu.Są one bardzo ulotne.Aby założyć dziennik wystarczy wejść w ramkę " nowy temat" i wpisać swój tytuł np.Dziennik Agaty z ...... Co do wklejania zdjęć to trzeba je najpierw umieścić w internecie aby skopiować do dziennika.np na http://www.fotosik.pl Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Co do wklejania zdjęć to trzeba je najpierw umieścić w internecie aby skopiować do dziennika.np na http://www.fotosik.pl Pozdrawiam i życzę powodzenia. No to weź sobie do serca własne rady i przerzuć z fotosika na forum SWOJE zdjęcia Jak się mieszka Kasiu? Pogoń wreszcie tego lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kasiu co tam u Was, widzę że dobrze się mieszka, kawka smakuje to już dla nas nie ma czasu Uchyl choć rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No to weź sobie do serca własne rady i przerzuć z fotosika na forum SWOJE zdjęcia Kasiu? Pogoń wreszcie tego lenia popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ale wam to poszło expresowo...Mimo komplikacji udało się Wam zamieszkać w niecały rok - gratulacje. To mi dodaje otuchy, bo ja zaczynam 1 października i mam nadzieję w przyszłym roku się wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Kasiu mi tu nudno bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Kasiu mi tu nudno bez Ciebie. I mi , i mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Kasiu czy Ty korzenie na tym tarasie zapuscilas, czy Ci tyle kawy zaszkodzilo i siedzisz gdzie indziej. Ludziska tu z tesknoty usychajom a Ona ani nie drgnie. A patrz jak Aga, mieszka od dawna ale o nas nie zapomniala. No tak, ale Aga ma opieke nad chorymi we krwi. A Ty zdradzasz nas z tym terasem. Regularnie i bezwstidnie. No i zeby chociaz mozna bylo sie na Ciebie pogniewac..., a tak.., jak mamy sobie ulzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja jakos bez tego Forum życ nie mogę - czyżby nałóg Kasia widocznie się wyleczyła, bo Alfredkę bliso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kasiaaaaaa! to pokrzycze, moze mnie uslyszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No bo ja tu chrypki dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 I nadal nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Za zimno juz aby na tarasie siedziec. Podejzane to wyglada..., ide wyslac sms-a. dobrze, ze sobie o tym przypomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.09.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No dobrze jestem ,jestem tylko w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dojazdu no nas praktycznie nie ma i musimy autko zostawiać na drodze powyżej domu.Mamy sposób na błoto i glinę.Do autka chodzimy w kaloszach a w aucie ubieramy buty i tak sobie brniemy. Za to wszystko rozpalony kominek i lampka grzanego wina z miodem poprawia na humor. no to nieźle musicie wyglądać jak tak całą rodzinką idziecie do auta Zapodaj fotke tego obrazka, plissss Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts