kasia64 12.01.2006 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Agamuza-dzięki za informację o krokodylu.I dzięki za czytanie moich przemyśleń Ja już mam dwa segregatory:pierwszy z papierologią drugi z projektem. Ten drugi ciągle przewracam i oglądam na okrągło,niestety nie wpływa to oglądanie na mój poziom wiedzy budowlanej.Ale może jak obejrzę projekt setny lub tysięczny raz to błyśnie jakaś iskierka wiedzy,w którą będę chuchać i dmuchać i rozpalę ognisko.I stanę się babą budowniczą(nie mylić z Bobem) i będę dzielnie wojować o swój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.01.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witaj Kasiu Bardzo , ale to BARDZO się cieszę że się zabierasz do dzieła!!! Fajnie będzie Cię mieć blisko, bo fajna z Ciebie kobitka!!! Jeżeli tylko będę mogła w czymś pomóc to jestem do dyspozycji ( Np. dziś znalazlam faceta co mi "sprzęt" do CO. I wody, kanalizacji załatwia po cenach wykonawców, jest to dużo poniżej ceny ogólnie dostępnej )A co do elektryki to proponuję Ci , po tym tygodniu wystąpić o zapytanie pisemne. My, pomimo niedalekiej obecności stacji trafo ( ok. 200-300m) czekamy ok. roku na podłączenie ... Podobnież te 12 miesięcy to się coś projektuje?????????ROK????? Więc od razu pytaj jak to wygląda jakbyś sama chciała projek wykonać ( może z sąsiadami) To tak na dokładkę , abyś wczuła się w rolę inwestora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Dzięki Alfredko za porady inwestorskie,to dobry pomysł z tym pismem.Chyba się zbiorę w sobie i coś do Energi wymodzę.Co czarno na białym to pewne (chyba).Twoje komplementy mnie zawstydzają a moje chłopaki pytają co mnie tak cieszy ? Sami projektu podłączenia do prądu nie zaprojektujemy,bo w umowie zdaliśmy się na Enegę w Wejherowie w tej kwestii.W tej umowie też mamy wyznaczony czas 6-m-cy na podłączenie od dnia dokonania wpłaty.Swoje zrobiliśmy i zostało nam czekać.Mnie to nie będzie przeszkadzać w przypominaniu się w Enerdze a potrafię wiercić dziurę w brzuchu aż do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.01.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No...Myśmy umowę podpisali, a następnie wpłaciliśmy ( całość ) w czerwcu 2004 roku........A prądu jak nie ma- tak mie ma!!!!!Teraz jedna kobiecina sprawę podobnież załozyła to i może perspektywy są....I dlatego żałuję , oj bardzo żałuję żem na piśmie o czas wykonania nie poprosiła.. O czym Ciebie informuję! Może to, ich zobliguje do działania!!I upierdliwość....Też ważny czynnik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.01.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Tak na marginesie . Wpisik , u żony facia w dzienniczku omyłkowo zrobiłaś...Usuń, bo na dywanik do dyrekcji...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Alfreda -coś chyba w głowie mi się (jakaś klapka zamknęła) pokiciało bo już kilka takich byków strzeliłam i to teraz ostatnio Wszystkich którym nabazgrałam w dziennikach PRZEPRASZAM i postaram się szybko wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Gratuluję sukcesów z Energą.. Ale u nas Stoen podobne teksty słyszałem i nic z tego nie wynikało. Ale może poza Stolica jest inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kze- za bardzo mi zależy na tym prądzie,żebym miała im odpuścić.Już ja ich przypilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.01.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kasiu a do tej pory nie słuchałaś męża. OJ NIEŁADNIE, NIEŁADNIE - MĘŻA TRZEBA SIĘ ZAWSZE SŁUCHAĆ A jak ustawicie swoje łoże w sypialni nr 14. Jakie ma wymiary ile na ile? Zmieści się? PS. Ten wpis też zauważyłam, mi to nie przeskadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Aga - łoża jeszcze niema.Marzy mi się drewniane łoże z baldachimem Nasza sypialnia ma wymiary po podłodze 6mx3,2m Miras bardzo się ucieszł z Twojego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ooo! jaka duża ta Wasza sypialnia. Drewniane łoże z baldachimem na pewno się zmieści . Jak będzie łoże i kuchnia - można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.01.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ooo! jaka duża ta Wasza sypialnia. Drewniane łoże z baldachimem na pewno się zmieści . Jak będzie łoże i kuchnia - można mieszkać no i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No tak sypialnia, kuchnia i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Adriano i Joanno tak,tak tylko tego baldachimu Miras nie chce Ale zobaczymy może go przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Jeśli baldachim będzie w czerwonym kolorze, to na pewno się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ale wiesz, że żartowałam (tego niech Mąż już nie czyta!!!). Faktycznie sypalnia duża i to łoże się zmieści, o którym marzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Adriano a mnie się marzy baldachim biały w różyczki i do tego stare drewniane z rzezbionymi kolumnami angielskie łoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Aga -wiem, ale to takie fajne żarty.Tak na poważnie to my jesteśmy z Mirasem jak ogień i woda.Jak się poważnie zastanowię to czarno widzę te nasze wspólne i zgodne decyzje. Ważne żeby postawić dom a potem będę się martwić resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Adriano a mnie się marzy baldachim biały w różyczki i do tego stare drewniane z rzezbionymi kolumnami angielskie łoże . Ale pięknie Ci się marzy !!! ....Na pewno się zgodzi !... Ja bym się zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.01.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Kasiu , ale będziecie mieli dojazd... taki bez błocka, kurzu i dziur Czyli będziesz mogła zrezygnować z kaloszy, aby dojść do swojego domku ? Ale fajnie ! Też mi się marzy taka droga przy naszej działce. Ale na to u nas się nie zanosi Czekam na fotki. Miłego dnia ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts