braza 30.09.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Przykro mi ze względu na pociechę Życzę zdróweczka maleństwu. I radości dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 05.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasiu, bravo, bravisimo, coraz bardziej mi się podoba...Mieszkasz i coraz mniej piszesz to normalne, ale może zmienisz prawidłowość. Braza nie martw się załóż różowe okulary i zaraz znajdziesz tą wymarzoną działeczkę, trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Brazo i Zygmorku dzięki Szymon jest znowu chory i deko nerwy mi puszczają .Nie mam weny do pisania. Jak sytuacja się unormuję zacznę znowu pisać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Kasiu duzo zdrówka dla Szymka a czy on wcześniej chodził do przedszkola ???? Widzę że nie tylko ja mam brak weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.10.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cześć Aga brak weny,rzeczywiście doskwiera. A Szymek nasz najmłodszy pieszczoszek nie chodził do przedszkola i teraz musi swoje wychorować.Wiem o tym ale , bardzo źle znoszę choroby swoich dzieci.Wolałabym sama chorować ale tak się nie da. Dzisiaj poszedł Szymek do zerówki i zobaczymy co dalej.Pozdrawiam i idę napalić w kominku bo coś chłodno w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Zygmor dzięki za pocieszenie Pewnie w końcu się uda Kasiu czy sprawdzałaś synkowi gardło? Moja mała do ukończenia około 8 lat 2 razy w roku regularnie chorowała. I okzało się, że to z powodu 3 migdała. Z decyzją o usunięciu chirurgicznym zaczekaliśmy i okazało się, że dobrze, bo migdałek sam gdzieś zniknął. Tak się podobno zdarza u większości dzieci. Może to właśnie on jest powodem tych chorób syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Kasiu nio więc wychodzi klosik mamusi ale Ty jako doświadczona mam dobrze o tym wiesz Ja też nie znoszę jak dziewczyny chorują na szczęscie obecnie zdarza nam się to bardzo rzadko. Ale jak młoda poszła do przedszkola (miała wtedy ponad 3 l i 4 m-ce) to pierwszy rok chorowała parwie co miesiąc, w kolejnych latach było coraz lepiej a teraz to już jest SUPER Duzo zdrówka dla Szymka i trzymaj się już taki nasz mamuśkowy los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu czemu ja nie moge do ciebie wyslac sms-a? Zmienilas numer? Pozdrawiam i zdrowka zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.10.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ZELJKO już możesz ,miałam wyłączony telefon.Szymon znowu chory.Czy dobrze się domyślam że, zamieszkaliście w nowym domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Kasiu dużo zdrówka dla Szymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Cześć Aga Można się wykończyć tymi chorobami Porozmawiałam sobie z Panią Doktor w ośrodku, dzieci chorują bo rodzice prowadzą chore do przedszkoli i szkół i tam są wylęgarnie chorób a nie miejsca zabawy i nauki. Nie wiem czy rodzice potracili rozum i zamiast dziecko podkurować witaminami z kataru i początku kaszlu syropem w domu wolą w nie pchać antybiotyki i zatruwać niemówiąc o wycieku kasy z kieszeni. Brak mi słów ale dzielnie walczę i oprócz lekarstw stosuję cebulę,czosnek i miód. Nie damy się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Cóż tak to Kasiu niestety u nas wygląda,nikt nie che iśc na zwolnienie i koło się zamyka Ja przerobiłam już temat jak młoda była młodsza i teraz mamy spokój Życze dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Aga ja rozumiem że rodzice nie chcą chodzić na zwolnienie ale gdzie nasze dzieci i ich zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kasiu może to brutalne co napiszę, może ktoś się poczuje oburzony ale co mi tam - uwierz mi kochana że są rodzice którzy nie za bardzo się przejmują swoimi dziećmi Ja miałam raz przypadek zaprowadziliśmy młodą do przedszkola rano jeszcze nic nie wskazywało na to że będzie chora, w przedszkolu po leżakowaniu dostała wysokiej temperatury - pani do nas nie zadzwoniła bo myślała że jesteśmy w pracy ja akurat nie miałam dyżuru, więc mogłam po nią pójśc spokojnie - ale miałam nerwa Powiedziałam co myslę i potem już jak z młodą sie coś działo zawsze był telefon z przedszkola. Ale tu wyszło własnie że i tak nikt po dziecko wczesniej nie przyjdzie więc nie ma po co dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 25.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hej! Nie martw się Kasiu i !!! będzie dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kasiuuuu, jak sie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zeljko mam się po "japońsku' czyli jako tako Szymon kaszle i kicha z małymi przerwami i nie mam kiedy nawet podać szczepionki uodparniającej. Deszcze padają i błoto gliniaste po łydki ale trzymamy się. W domu żadnych zmian bo z finansami krucho ale w kominku ogień płonie i grzane winko też jest co poprawia zdecydowanie samopoczucie wieczorami Pozdrawiam serdecznie i zapytam, przy okazji, kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kasiu pozdrawiam i trzymam kciuki za Szymonka!!! Sprawdź Mu na wszelki wypadek to gardło, może faktycznie 3 migdał robi tę zą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 He, he Kasiula Ty moja, ja juz zapomnialam, ze bede sie przeprowadzac. Nie spieszy nam sie jakos..., ale wiosna nasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witaj Brazo Szymon ma małe migdały ale mamy zamiar zrobić mu wymaz z gardła i z nosa bo może to jakieś wstrętne bakterie Pożyjemy i zobaczymy. Zrobiłam mu syrop z cebuli, czosnku i miodu i podaję już trzeci tydzień ( 1 mała cebula, 4-5 ząbków czosnku drobno posiekane i dwie stołowe łyżki miodu po 24 h do lodówki i porcja starcza na tydzień) po 1 łyżeczce od herbaty z filiżanką kubusia. Mam nadzieję że to go wzmocni. Pogoda jest kijowa a on nie przyzwyczajony bo do przedszkola nie chodził. Pozdrawiam i dzięki za troskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts