Agata z małopolski 11.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Cześć Kasiu!Dawno nic nie pisałaś w swoim dzienniku, co tam nowego u Ciebie, jesteśmy bardzo ciekawi.Dzięki twojej podpowiedzi założyłam swój dziennik budowy, zapraszam Cię do czytania.Muszę sie także pochwalić, ze udało sie nam przykryć dom blachą i nawet trochę wyplantować działkę, jestem bardzo dumna z tego co do tej pory osiągnęliśmy.Budowa to ogromne poświęcenie, ale warto.Pozdarwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Co słychac Kasiu?Jak tam droga? Udaje się choć dojechać autem do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasie tez wzywajom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.11.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No jestem, jestem Przerabiam kolejną chorobę Szymona i wróciłam do dawnej przychodni bo na wsi wymyślili rejestrację chorego dziecka dopiero na następny dzień Nie ma to jak moja Pani Doktor (ta sama od 20 lat) i stara przychodnia gdzie rejestrują i przyjmują chore dziecko od razu . Moja lekarka nie dość że ograniczyła leki o połowę to jeszcze jakoś dobrze na moją psychikę podziałała i zaczynam przemyśliwać o Świętach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Oj Kasiu trzymajciesie tam. Zdrowka zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2007 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Kasia, Ty w handlu pracujesz? Bo już zaraz niedługo po święcie zmarłych o Bożym Narodzeniu myslisz? (no bo chyba nie o Wielkanocy.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2007 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 KZE ZA TYDZIEń ADWENT SIę ROZPOCZYNA I CZAS PRZYGOTOWAń DO śWIąT W NASZYM DOMU ........CZYLI PIECZENIE PIERNIKóW ITP...ITD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kasiu gdzie fotki piernikow? I w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kasia jak Szymonek?? Mam nadzieję, że już pogoniliście te choróbska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Kasiu gdzie fotki piernikow? I w ogole. O Kasiaaa, nie mysl sobie, ze tu o Tobie nie pamietaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kasiuuu, obiecalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 To ja nieśmiało też złożę życzenia..http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.01.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Fajne zdjęcia dzieci.. Dokumentacja domu i dokumentacja potomstwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.01.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kasiu z tym odliczeniem to nie tak dopbrze przeczytaj. To oświadczenia składasz tylko w przypadku gdy rozlicza Ciebie Twoj zakład pracy. I skladasz go w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.01.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Własnie wróciłam ze skarbówki - jest tak jak piszesz- dotyczy to osób rozliczanych przez zakład pracy. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.01.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Kasiu, Spóźnione ale bardzo Serdeczne Życzenia zarówno Świąteczne jak i NoworoczneTy już w nowym miejscu chyba żeś już troszkę okrzepła, nie to co my. Ostatnio w ogóle nie zaglądałem do internetu, nawet zapóźniłem się we własnym dzienniczku, ale po temu są powody. Na to pierwsze, to już probujemy mieszkać w swoim lesie. Ale budowa trwa dalej, teraz przeważnie na poddaszu, ale ludzie bywają materiały noszą i sprżątać można na okrągło...Jak po świętach padł nam hydrofor, to dopiero dziś udało się to z powrotem uruchomić, takie to są uroki mieszkania na prowincji.Ale co ja będę narzekał przecież są i dobre strony tego stanu rzeczy. Najwięcej dobrego to czuje nasza sunia, która kocha to miejsce, bo tu się wychowała od małego i jazda do dużego miasta ją przeraża.Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.01.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zygmorku Tobie i Twojej rodzince też wszystkiego naj w Nowym Roczku Tak to jest, że jak zamieszkasz w nowym domku to wszystko inne schodzi na dalszy plan Ale jest to wspaniałe bo marzenia się nam spełniają i inaczej człowiek patrzy na świat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To co napisałaś o uldze jest prawdą. Miło że o innych troszczysz się. Na szczęscie zawsze można samemu rozliczyć się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 To co napisałaś o uldze jest prawdą. Miło że o innych troszczysz się. Na szczęscie zawsze można samemu rozliczyć się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts