Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Cześć Kasiu!

Dawno nic nie pisałaś w swoim dzienniku, co tam nowego u Ciebie, jesteśmy bardzo ciekawi.

Dzięki twojej podpowiedzi założyłam swój dziennik budowy, zapraszam Cię do czytania.

Muszę sie także pochwalić, ze udało sie nam przykryć dom blachą i nawet trochę wyplantować działkę, jestem bardzo dumna z tego co do tej pory osiągnęliśmy.

Budowa to ogromne poświęcenie, ale warto.

Pozdarwiam.

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No jestem, jestem :roll:

Przerabiam kolejną chorobę Szymona :roll: i wróciłam do dawnej przychodni bo na wsi wymyślili rejestrację chorego dziecka dopiero na następny dzień :evil:

Nie ma to jak moja Pani Doktor (ta sama od 20 lat) i stara przychodnia gdzie rejestrują i przyjmują chore dziecko od razu .

Moja lekarka nie dość że ograniczyła leki o połowę :o to jeszcze jakoś dobrze na moją psychikę podziałała i zaczynam przemyśliwać o Świętach :oops: :lol:

Pozdrawiam :wink:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Kasiu, Spóźnione ale bardzo Serdeczne Życzenia zarówno Świąteczne jak i Noworoczne

Ty już w nowym miejscu chyba żeś już troszkę okrzepła, nie to co my.

Ostatnio w ogóle nie zaglądałem do internetu, nawet zapóźniłem się we własnym dzienniczku, ale po temu są powody. Na to pierwsze, to już probujemy mieszkać w swoim lesie. Ale budowa trwa dalej, teraz przeważnie na poddaszu, ale ludzie bywają materiały noszą i sprżątać można na okrągło...

Jak po świętach padł nam hydrofor, to dopiero dziś udało się to z powrotem uruchomić, takie to są uroki mieszkania na prowincji.

Ale co ja będę narzekał przecież są i dobre strony tego stanu rzeczy. Najwięcej dobrego to czuje nasza sunia, która kocha to miejsce, bo tu się wychowała od małego i jazda do dużego miasta ją przeraża.

Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego Kasiu.