kasia64 05.04.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ago ja dzielnie kopię bo Miras podupadł deko na zdrowiu i muszę o niego więcej dbać ( i pilnować bo to zosia samosia) ale daję radę i gonię synka do roboty i jakoś idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ahoj baby! Jak to milo, ze znowu jestescie. No i na fotki ogrodzen czekamy, a jak! Kasiu czy maz z kregoslupem ma klopoty? Przykro slyszec, ze ze zdrowiem klopoty, ale mam nadzieje, ze wroci do sil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam znowu! Dawno mnie nie było na forum - ale to dlatego,że nadal czekam na prad. Mam nadzieje, że będę tak konsekwentnie jak Wy opisywać swoje poczynania z budową. Może zacznę w wakacje... dopiero ajuż się boję. Dlatego tak Was podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Zeljko Mirasowi wyskoczyło do góry ciśnienie o wiele,wiele za wysoko więc, teraz wysiłek i stres musi omijać Niezapominajko każda pora jest dobra na rozpoczęcie bo prowadzi niewątpliwie do zamieszania we własnym wymarzonym domku. Kobietki Kochane trzymajcie się cieplutko i wesolutko po mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Super domek... nasz płotek jeszcze trochę poczeka, ale zabraliśmy się za ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witaj Joanno Ja ogródek robię skokami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 07.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Bez płotu ani rusz.Gratuluję decyzji, zawsze to człowiek lepiej się czuje za płotem, lub za płotem i żywopłotem. Co oczy sąsiadów nie widzą to i serce nie boli...U nas tego płotu było ponad 250m dlatego było co robić...Pozdrawiam, a na zdrowie trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dobrze że mój S ma braci Dużo zdrówka dla męzusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Miło, że dalej posuwa się budowa. Grodzenie fajna i wazna rzecz. A może jakies zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.05.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witaj Kze Może będą zdjątka ale za jakiś czas bo ciągle brakuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Oj jak ja bardzo dobrze znam ten brak czasu Ale najważniejsze że prace idą do przodu i jest radośc z mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.05.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aga masz rację radość mieszkania u siebie, na swoim jest nie przeliczalna i ta satysfakcja, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kasiu zjadlabym Twoje ciacho. Wszystko jedno jakie, Ty wszystkie robisz super. Usciski od nas dla Was i sasiadki D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.05.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Zeljko to daj znać na kiedy upiec i czekam Alfredka dzisiaj u mnie była Pozdrawiam i daj coś znać o swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aga masz rację radość mieszkania u siebie, na swoim jest nie przeliczalna i ta satysfakcja, że się udało Satysfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kasiu u nas juz mozna mieszkac, pozwolenie mamy, nawet juz sie zameldowalismy, ale maz czasu nie ma aby nas przeprowadzic. Ale jeszcze nie dlugo. Pierwszy wolniejszy termin i lecimy. Teraz go nie ma, jest gdzies blizej morza w Kolobrzegu, jak wroci to zobaczymy, dam znac jak juz tam bede spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 31.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Kasiu!Czytam Twój pamętnik! Bardzo podoba mi się Twój dom. Pozdrawiam Cię, ja jestem na początku drogi do swojego domku- mam wiele rozterek, ale liczy się moje marzenie o tym aby mieszkać na swoim. Czytam dalej i zazdroszczę Ci, że jesteś już "na swoim". Mam podobny staż małżeński i 2 synów (17 i 15 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To jak z tym czasem i zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Kasiu daj jakis znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.08.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kasia ciężko pracuje na działce - ładnie tam. A jaka opalona! I ten zakątek grillowo-ogniskowy... fajnie. Przekażę, że się stęskniliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts