Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,

przeżytych w zgodzie ze światem

i z sobą samym, pełnych życia

i miłości Świąt Bożego Narodzenia

oraz niesamowitego, niezapomnianego,

niepowtarzalnego Sylwestra!!!

Wszystkiego dobrego dla całej Rodziny życzy Ula z rodziną

http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/273.gif

• 5 weeks później...

A u nas pełne warjactwo przez póltora roku mieszkania ciągle zamieniamy się pokojami . Ostatnio przeprowadzaliśmy się w sobotę :roll:

Nasza urządzona sypialnia w pokoju nad garażem przeniosła się do pokoju najmłodszej latorośli a latorośl, która była już w trzech pokojach wylądowała w końcu w pokoju nad garażem, gdzie jest najchłodniej. Mirasowi było tam za zimno i polegiwał po obiadku u Szymona a Szymonowi było ciągle za ciepło i wędrował do nas w nocy spać. Ze względu na alergię Szymona, ten pokój będzie dla niego najlepszy a Miras będzie wygrzewał sobie gnatki u siebie.

Mój kompek padł i się naprawia a ja jestem na łasce synków, którzy nie pałają chęcią dopuszczania mamy do netu :roll: :p Pozdrawiam :)