Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No niech lezy, jesc nie wola. :D

Ja swoje saneczki oprawilam w taka szeroka czerwona ramke - tania znalazlam i pasowala mi wlasnie do mojego pomyslu. :D

Chcialam na zwiklej ramce sosnowej ponaklejac te kulki od lancucha na choinke, wiesz te plastykowe - czerwone, ale znalazlam czerwona ramke i mam bez roboty ozdobe Swiateczna. Bede na Swieta tylko wystawiac.

Gdzies mam fotke jak znajde to pokaze.

:p

• 2 months później...
  • 2 months później...

kasia64, wreszcie cię odnalazłam :D . Przyszłam podziekować. DZIĘKUJĘ!

Za co?

Kiedyś podczytywałam Twój dziennik i wyczytałam, że sama układasz płytki w łazience :roll: . Podziwiałam Cię szczerze i kibicowałam. W końcu przyszedł czas, że doszłam do tego samego etapu prac wykończeniowych i ... przypomniałam sobie o dzielnej kobitce-glazurniku. I ... zakasałam rękawy i ułożyłam pierwszą terakotę. Znajomi nie mogli i nadal nie mogą w to uwierzyć, późniejszy glazurnik też nie bardzo. Sama też miałam wątpliwości czy sie za to zabierać, ale pamiętałam o Tobie i to rozwiało wszelkie obawy :D ! Dzięki temu prace ruszyły do przodu i zaoszczędziliśmy pieniędzy, i z perspektywy dodam, nerwów ;)

Raz jeszcze dziękuję :)

• 1 month później...
  • 1 month później...

Kasiu, jestem nowa w Twoim dzienniczku (a raczej komentarzach), dlatego przede wszystkim witam serdecznie - i gratuluję odwagi, uporu, siły woli i SUKCESU!! Dopięłaś swego - i o to chodzi!! :)

Ja jestem dopiero na etapie szukania projektu, stąd moje pytanka:

1. czy z perspektywy użytkowniczki domku uważasz, że nie jest za ciasny dla 5-osobowej rodzinki?

2. czy usytuowanie schodów na linii wejścia jest bardzo uciążliwe (tzn. żeby wejść na poddasze, trzeba zahaczyć o kuchnię, prawda?)?

3. czy brakuje Ci balkonu? i ogólnie - czy jest coś, co byś zmieniła?

Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc, szukam ekonomicznego domku (żeby nie spłacać kosmicznych rat w nieskończoność)... myślę, że Rozważny spełnia ten warunek...

Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu fantastycznych chwil we własnych czterech kątach!! ;)

Magda