Żelka 28.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No Kasiu nie przepadaj nam juz na tak dlugo. p.s. ja wciaz nie wiem, czy dostalas saneczki czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 SŁONKO KOCHANE Dostałam saneczki PIĘKNE!!!! DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szukam stosownej rameczki aby je zawiesić, wstyd mi przyznać ale mój aniołek leży zapakowany w kopercie Zdrowiej Kochana Kobitko. Dużo zdrówka i buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.01.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No niech lezy, jesc nie wola. Ja swoje saneczki oprawilam w taka szeroka czerwona ramke - tania znalazlam i pasowala mi wlasnie do mojego pomyslu. Chcialam na zwiklej ramce sosnowej ponaklejac te kulki od lancucha na choinke, wiesz te plastykowe - czerwone, ale znalazlam czerwona ramke i mam bez roboty ozdobe Swiateczna. Bede na Swieta tylko wystawiac. Gdzies mam fotke jak znajde to pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.01.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 To jest pomysł z tymi kulkami pomyślę i może coś pokombinuję Kuruj się kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 11.04.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img4.imageshack.us/img4/6908/paq2.gifZdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych w wiosennej aurzeżyczy malkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.04.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 WESOŁYCH :) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rb/gg/bahi/YWPUBOawYCEThOOXoX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Pozdrawiam http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/kartka_wlk09_new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kochani Budowniczowie, dzięki za życzenia. Wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 kasia64, wreszcie cię odnalazłam . Przyszłam podziekować. DZIĘKUJĘ! Za co? Kiedyś podczytywałam Twój dziennik i wyczytałam, że sama układasz płytki w łazience . Podziwiałam Cię szczerze i kibicowałam. W końcu przyszedł czas, że doszłam do tego samego etapu prac wykończeniowych i ... przypomniałam sobie o dzielnej kobitce-glazurniku. I ... zakasałam rękawy i ułożyłam pierwszą terakotę. Znajomi nie mogli i nadal nie mogą w to uwierzyć, późniejszy glazurnik też nie bardzo. Sama też miałam wątpliwości czy sie za to zabierać, ale pamiętałam o Tobie i to rozwiało wszelkie obawy ! Dzięki temu prace ruszyły do przodu i zaoszczędziliśmy pieniędzy, i z perspektywy dodam, nerwów Raz jeszcze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tomka Cieszę się bardzo, że moje doświadczenia Ci pomogły Wiesz, budowa mnie nauczyła że jak chcesz to możesz dużo a nawet bardzo dużo. Mam nadzieję, że wkleiłaś zdjęcia swojej pracy i lecę do Twojego dziennika zobaczyć Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kasiu jak miło Cię widzieć a raczej czytać. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.07.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Buziaczki Ago podjęłam pracę i trochę krucho z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Buziaczki Ago podjęłam pracę i trochę krucho z czasem Ja nie pracuje a z czasem też krucho Kasiu a powiedz mi może przepis na babkę piaskową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.07.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Aga J.G mam i już wysyłam na priv Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dzięki Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.07.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dzięki Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czołem Kasiu - niedługo organizujemy "Dzień Ziemniaka" z ogniskiem -może z Mirasem wpadniecie? (jeszcze dokładnie nie wiem kiedy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.09.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Do Was zawsze chętnie wpadniemy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 07.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Kasiu, jestem nowa w Twoim dzienniczku (a raczej komentarzach), dlatego przede wszystkim witam serdecznie - i gratuluję odwagi, uporu, siły woli i SUKCESU!! Dopięłaś swego - i o to chodzi!! Ja jestem dopiero na etapie szukania projektu, stąd moje pytanka: 1. czy z perspektywy użytkowniczki domku uważasz, że nie jest za ciasny dla 5-osobowej rodzinki? 2. czy usytuowanie schodów na linii wejścia jest bardzo uciążliwe (tzn. żeby wejść na poddasze, trzeba zahaczyć o kuchnię, prawda?)? 3. czy brakuje Ci balkonu? i ogólnie - czy jest coś, co byś zmieniła? Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc, szukam ekonomicznego domku (żeby nie spłacać kosmicznych rat w nieskończoność)... myślę, że Rozważny spełnia ten warunek... Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu fantastycznych chwil we własnych czterech kątach!! Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts