Olkalybowa 15.01.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witam . Czytając Twój dziennik popłynęłam, tak miło u Ciebie i optymistycznie. Działka i pobliskie tereny przepiękne. W moich rejonach bardziej płasko, do czego Mąż pochodzący z Warmii nie mógł się przyzwyczaić. I jak zaczynam za bardzo wymyślać to mężulek mnie stopuje żebym nieprzekombinowała. Wniosek nasuwa mi się taki:TRZEBA DZIAŁAĆ I SŁUCHAĆ MĘŻA(czasami mi się to udaje ) Mam to samo, jak się w rozmyślaniach zapędzę to mały wstrząs mi potrzebny, aby wszystko wróciło do normy. Mąż mnie nie bije, wystarczy jak znacząco spojrzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Adriano - to co asfaltują to stare kocie łby.Do nas prowadzi polna droga ,gliniasta i może za 5 lat będzie prawdziwa. Olkalybowa miło że moje przemyślenia przypadły Ci do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.01.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 WIDOKI TO TY MASZ CUDNE!! Bez dwóch zdań!A młodymi się nie przejmuj.Po pierwsz oni zawsze się pozytywnie aklimatyzują, a po drugie..i tak za parę lat wyfruną w 'Świat" i ułożą życie po ichnemu. Ale za to z dziką przyjemnością będą odwiedzać "staruszków" I odreagowywać wielkomiejski zgiełk. Co w wypadku mieszkania w tzw."blokowisku" jest mało prwdopodobne....wybiorą raczej jakiś kurort.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Alfredka, pewnie masz rację co do młodzieży.Starszy synek już dojrzał teraz kolej na średniego a w perspektywie jeszcze 5 latek. Nie wiem co w tym jest ale ta sielska cisza na wsi działa jak kompres na duchowe bolączki.Byłam,odpoczęłam i mogę wojować w życiu dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Adriano - to co asfaltują to stare kocie łby.Do nas prowadzi polna droga ,gliniasta i może za 5 lat będzie prawdziwa. Nadzieja (że w końcu się doczekasz) w każdym razie jest Ważne, że w tej kwestii będą działać. Perspektywa oczekiwania może i ciut długa, ale... zawsze A działeczka to faktycznie "koi duszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Kasiu, dzisiaj po raz pierwszy przeczytałam Twój dziennik. Tak wiele nas łączy. Podobnie reaguje jak Ty. Jak jestem zła, to tak porządnie, jak sie śmieję, to całą sobą, jak kocham to kazdą komórką.... Ale to nie wszystko> Tez mam nastoletnich synów, wprawdzie o jednego mniej, ale to jeszcze może sie zmienić... Mój mąż to tez Miras....nawet jest tak zalogowany na tym forum. Jak czytałam w Twoich komentarzach, że Miras nie chce baldachimu ,to aż mi się gorąco zrobiło, bo pomyślałam, że prowadzi podwójne życie Już Cię bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Żabciu - czerwona jestem od stóp po czubki włosów zawstydzasz mnie.Mój Miras to domator rodzinny. Nie chce baldachimu to trudno,dobrze że kajdanek też nie chce Na szczęście podobają mu się drewniane łoża i tyle mojego. Teraz myślę o spotkaniu forumowiczów w W-wie.Mirek oczywiście nie chce jechać a mnie kusi żeby poznać tych forumowych ludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ładna zima na ładnej działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.01.2006 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 kze - ładna ta zima, ziemia zmrożona ,nie ma kłopotu z dojazdem tylko szkoda że nas i naszego domku jeszcze tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 kze - ładna ta zima, ziemia zmrożona ,nie ma kłopotu z dojazdem tylko szkoda że nas i naszego domku jeszcze tam nie ma. Pomysl, ze przynajmniej nie masz kłopotu z błotem.. Ja niedawno zakopałem się obok mojej działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.01.2006 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 kze - jak puszczą mrozy to nasza gliniasta ziemia pokaże nam różki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Kasiu! Dawno nie sie odzywałaś, co u Ciebie słychać? Jak postępy budowlane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.02.2006 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Joanna ponieważ wywołałaś mnie do tablicy to napiszę, że siedzę jak mysz pod miotłą i cienko piszczę.Dzieciaki chorują,ja szukam pracy i po cichu czytam co u innych dzieje się na budowach.Ponieważ nie lubię marudzić to się nie wychylam i nie piszę. Może za 2-3 dni się zmobilizuję i napiszę co z prądem bo trochę działam .I z wodą też coś rusza to dam znać.Pozdrawiam budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Kasiu Jak miło że dałaś znak życia!! Napisz szybciutko co z tym prądem działasz, bo ja już herzklekotów dostaję na ten temat I trzymaj się a choróbska WON !! W długą niech sobie idą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Zdrowka zycze, wracajcie do sil.., i..., do forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Zdrówka życzę i jak tam z pradem " na końcu świata"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.02.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Joanna ponieważ wywołałaś mnie do tablicy to napiszę, że siedzę jak mysz pod miotłą i cienko piszczę.Dzieciaki chorują,ja szukam pracy i po cichu czytam co u innych dzieje się na budowach.Ponieważ nie lubię marudzić to się nie wychylam i nie piszę. Może za 2-3 dni się zmobilizuję i napiszę co z prądem bo trochę działam .I z wodą też coś rusza to dam znać.Pozdrawiam budowniczych. Trzymaj się Kasiu! Jestesmy z Tobą i pamietamy...bo o przyjacielach się nie zapomina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dzięki za pączki! Z chęcią poczęstuje sie.Co słychac? Bedziesz na zlocie forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.02.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 kze na zdrowie pączusie,ja już 3 wciągnęłam. Na zlot oczywiście się wybieram z małym i alfredą,mam nadzieję na do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 To gratulujemy nominacja na przewodniczącą komitetu ds wody! Myśle, że teraz wodociagi muszą drżeć przed Toba. A Energia to ma chyba juz przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts