Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kze - dzięki za życzenia ale czemu mam uczucie że robię za jelenia?

Ale chcę budować,zależy mi, to i muszę się gimnastykować :roll: :roll:

Nie robisz za jelenia! Zawsze potrzebne są operatywne osoby. Musi byc ktoś, kto będzie pchał sprawy do przodu. To jest bardzo porzyteczna funkcja. :wink:

Ech Kaśka jakie pączuchy :lol: :wink: mmniaaaaammmm ale pcyhotki, spróbowałam są świetne.

Widzę, że masz takie same problemy z mediami jak ja, ech skąd ja to znam, gmina to dopiero wyzwanie, mi zapowiedzieli wodę dopiero w 2009 :evil: ale ja też zawiązałam komitet, piszę pisma odwołania i zbieram podpisy działkowiczów, Kaśka to jest cholernie wyczerpujace, takie łażenie ale gdybym wiedziała, że wychodzę to jestem gotowa iść na piechotę do Warszawy :D

Z energetyką mi sie udało, dlatego też ci życzę nie daj się walcz, trzymam kciuki :D

i_ska u nas w gminie jak w zeszły mroku załatwiałam papierki to pan powiedział, że nie przewidują w najbliższych 2-3 latach wodociągu i mam dać spokój.A teraz właściciel ziemi był w gminie i coś drgnęło.Już ja to wykorzystam. :evil: :lol:

Zeljka- miej litość dopiero 2 lata będzie jak stałam się właścicielką ziemską 886 m2 a Ty chcesz mnie przeprowadzać i to do stolicy.

Zapraszam na wybrzeże i postaram się napiec tuczących łakoci na zapas :roll: :lol: :lol: :lol: