kasia64 23.02.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 kze - dzięki za życzenia ale czemu mam uczucie że robię za jelenia? Ale chcę budować,zależy mi, to i muszę się gimnastykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 kze - dzięki za życzenia ale czemu mam uczucie że robię za jelenia? Ale chcę budować,zależy mi, to i muszę się gimnastykować Nie robisz za jelenia! Zawsze potrzebne są operatywne osoby. Musi byc ktoś, kto będzie pchał sprawy do przodu. To jest bardzo porzyteczna funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.02.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Oj Kasiu zazdroszczę Ci tej okolicy (ps bo uwielbiam Gdynię i te tereny ). Działeczka super. ps. poczęstowałam się pączkiem - pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.02.2006 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Funiu - na zdrówko,jak się będziesz wybierać w moje tereny to daj znać. kze- wiem że trzeba,lubię działać ale czasami ten jeleń widnieje na na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kasiu ja chyba przyjade do Ciebie aby utyc... A co do budowy, zakladaj ten komitet i do przodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.02.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 To ja jutro pojadę do gminy i wezmę się za ten komitet.Mam inne wyjście? Nie masz A pączuszki pychota Pozwoliłam sobie na jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.02.2006 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kochane Andrzejko i Zeljko na zdrówko i smacznego Zeljka zapraszam na smakołyki tuczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.02.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ech Kaśka jakie pączuchy mmniaaaaammmm ale pcyhotki, spróbowałam są świetne. Widzę, że masz takie same problemy z mediami jak ja, ech skąd ja to znam, gmina to dopiero wyzwanie, mi zapowiedzieli wodę dopiero w 2009 ale ja też zawiązałam komitet, piszę pisma odwołania i zbieram podpisy działkowiczów, Kaśka to jest cholernie wyczerpujace, takie łażenie ale gdybym wiedziała, że wychodzę to jestem gotowa iść na piechotę do Warszawy Z energetyką mi sie udało, dlatego też ci życzę nie daj się walcz, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kasiu a nie chcesz czasami przeprowadzic sie gdzies tutaj kolo Warszawy? to bym "abonament" na te smakolyki zakupila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.02.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 i_ska u nas w gminie jak w zeszły mroku załatwiałam papierki to pan powiedział, że nie przewidują w najbliższych 2-3 latach wodociągu i mam dać spokój.A teraz właściciel ziemi był w gminie i coś drgnęło.Już ja to wykorzystam. Zeljka- miej litość dopiero 2 lata będzie jak stałam się właścicielką ziemską 886 m2 a Ty chcesz mnie przeprowadzać i to do stolicy. Zapraszam na wybrzeże i postaram się napiec tuczących łakoci na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 kasiu! Super pączki!Może węźmiesz trochę na drogę na zjazd! Może wtedy uda nam się w końcu spotkać! Nie zamartwiaj się! Jeśli masz siły to weź sobie kolejną sprawę na głowę, ale jeśli nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.02.2006 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Joanna -smacznego i na zdrówko. Mnie chyba siły opuszczają jak nie działałam,nie mam wtedy napędu życiowego. Co do pączków na zjazd to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Joanna -smacznego i na zdrówko. Mnie chyba siły opuszczają jak nie działałam,nie mam wtedy napędu życiowego. Co do pączków na zjazd to nie wiem to był żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.02.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Przeprowadzaj się z Wybrzeża do Stolicy! Tutaj chyba jest wieksze zagęszczenie forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.02.2006 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Joanna - wiem że żart tylko pociągnęłam go dalej(wg męża nie znam granic ) Kze - byłam dziś w gminie i okolicach,tam jest po prostu pięknie. I ludziska takie swojskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.02.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Joanna - wiem że żart tylko pociągnęłam go dalej(wg męża nie znam granic ) Kze - byłam dziś w gminie i okolicach,tam jest po prostu pięknie. I ludziska takie swojskie ludzie z otoczenia są najważniejsi,przecież w ich pobliżu planujesz mieszkać x lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.02.2006 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Co prawda to prawda Joanno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Potwierdzam!!! Ludziska w tych okolicach tacy swojscy....najfajniejsi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Fajne ludziska, co to za autoreklama w tym dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.02.2006 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Zeljka ja dopiero przymierzam się do tych fajnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts