kze 27.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ja mam doświadczenia z drogą.Moja działka lezy na łaczce na której są 24 działki. Cała łaczka była własnoscią jednej osoby i z drogą jest tak:- u mnie droga i wszystkie łaczniki są własnością włascicielki i ona po sprzedaży wszystkich działek chce ja przekazać gminie. Gmina ma obowiazek przyjąc droge.- często kupuje się działkę z udziałem w drodze. Wtedy samemu trzeba zrobić droge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.02.2006 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Kze - dzięki U nas jest zagwarantowany dojazd do działki (w/g umowy zakupu),ale gmina podobno nie chce drogi odwłaściciela gruntu,bo wziął sobie swojego geodetę zamiast z gminy i podzielił pole na 39 działek.(Pole jest w kształcie litery U). :roll:Ciekawe jest czy to zgodne z prawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Kasiu miło cię poznać choć nadal wirtulnie ale już bardziej wizualnie Widze że jestes tak jak to z twoich postów wynika, wesoła, pełna życia i energii Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.03.2006 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ach Andrzejko taka szkoda że się rozchorowałaś i nie przyjechałaś. Kuruj się słoneczko,ja już czekam na następne spotkanie w W-wie tym razem z TOBĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ach Andrzejko taka szkoda że się rozchorowałaś i nie przyjechałaś. Kuruj się słoneczko,ja już czekam na następne spotkanie w W-wie tym razem z TOBĄ Ja żałuję że chora nie pojechałam ale to pewnie teraz jak już jest lepiej tak myślę Musze sie z wami spotkac za rok bez żadnych niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.03.2006 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Andrzejko trzymam Cię za słowo i nie puszczę przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Andrzejko trzymam Cię za słowo i nie puszczę przez cały rok Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Kasiu DZIĘKI za.....WSZYSTKO!!!! Jakoś tak przy Tobie akumulatorki mi się ładują!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.03.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Alfreda i na wzajem ,było zajefajnie i nasuwa się jeden,jedyny słuszny wniosek - TRZEBA TO POWTÓRZYĆ ZA ROK!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 14.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pozdrawimy cię Kasiu i całą Twoją rodzinkę.Życzymy rychłego startu budowy. Przyłącza to faktycznie wredna sprawa. Nie widać, a dużo kosztuje (kasy i nerwów). Będziemy śledzić Wasze postępy. Ja osobiście podziwiam za odwagę. Gdynia >>> Gościcino (mam tam znajomych).Ja miałem dużą barierę z akceptacją przyszłej przeprowadzki z wysoko zurbanizownej Gdyni do Kosakowa (ale to dopiero kiedyś). [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Alfreda i na wzajem ,było zajefajnie i nasuwa się jeden,jedyny słuszny wniosek - TRZEBA TO POWTÓRZYĆ ZA ROK!!!!! A ja myślę, że po drodze może być też bardzo fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.03.2006 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Marcin B do zmiany swojego miejsca na ziemi z centrum zurbanizowanego na cichą i trochę odludną okolicę trzeba dojrzeć. My tę decyzję już podjęliśmy i zachwycamy się okolicami w Gościcinie.Pozdrawiam zpaleńców budowlanych. Mały przecież wiesz, że to dzięki Tobie,przez Ciebie i z Tobą było tak zajefajnie i znależliśmy się w W-wie na zlocie muratora.No a jadąc z Tobą i Alfredą też było SUPEROWO i dlatego jedziemy za rok znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A mi z wami tez bylo bardzo fajnie. Jak pojechaliscie to sobie myslalam, ale im tam po drodze wesolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.03.2006 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Zeljka było , było bardzo fajnie.Od gadania i śmiania bolała mnie buzia.mały i alfreda to świetni kompani.Mam nadzieję na następną taką podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zeljka było , było bardzo fajnie.Od gadania i śmiania bolała mnie buzia.mały i alfreda to świetni kompani.Mam nadzieję na następną taką podróż. Szkoda że nie było mozna sobie p[iwka walnšć po drodze...to by było wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 mały z tym piwkiem to różnie,ja lubię piwko tylko latem w upalne dni lub u Was na ognisku Niech ta wiosna się już zjawi i ciepełko to popiwkujemy na tzw.łonie natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 mały z tym piwkiem to różnie,ja lubię piwko tylko latem w upalne dni lub u Was na ognisku Niech ta wiosna się już zjawi i ciepełko to popiwkujemy na tzw.łonie natury Się doszczekać już nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 mały ja też,ja też http://img62.imageshack.us/img62/4294/popisowebrowarki5el.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Na razie to mogę się uwalić przy kominku na baranicy...jak znajdę chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 mały to za te chwilki na baranicyhttp://img99.imageshack.us/img99/671/onrocks23tz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts