Aga J.G 12.09.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Kasiu rodziną się nei przejmuj Spelniaj marzenia Trzymam mocno kciukasy za pomyślnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 12.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 KasiaDruga pociecha też dziewczynka. Dom buduję wg własnego projektu i niestety w 85% na kredyt.Dorzuciłem kilka nowych zdjęć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.09.2005 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 KOCHANI!!!Aga J.G-dzięki za życzliwość ,jak ktoś za dużo myśli to jest szansa że przekombinuje.Chyba mi się to przytrafiło.AdaśP-gratuluje drugiej córy,my mamy trzech synów,więc jeszcze jedna córa i będzie remis.Co do kredytu,to wszyscy tak budują.My jak sprzedamy swoje mieszkanie to postawimy dom,a na resztę czyli najdroższe wykończenie też wezmiemy kredyt.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Kasiu mysle że większośc ludzi na tym forum ma wątpliwości ale co tam trzeba spełniać marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.09.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aga J.G-myślę że tylko głupcy nie rozważają ale za to są szczęśliwi, czasem dobrze być takim powiedzmy głuptasem(delikatnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czasmi fajnie byc takim głuptaskiem Rozważać zawsze trzeba, ale jak sie juz podejmie decyzje to tzreba się jej trzymać Ile wieczrów nocy spędzilismy nad rozważeniem tego czy się budowac czy nie jak to będzie czy damy radę ??? Ale w końcu wyszło że damy i co jakos dajemy domek rośnie, chociaż byli i są tacy co do dzisiaj nie mogą uwierzyc że idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Kasieńko - strachy na lachy oczywiście że dacie radę. Działka piękna - projekt super. TYlko się cieszyć. A ze są wątpliwości - to nawet lepiej. Przynajmniej uda Wam sie zachować choć troszke zdrowego rozsądku (ja juz go dawno straciłam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.09.2005 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Funiu-dzięki za słowa pociechy,ja mam naturę marzycielki ale,ale jak się uprę to nie popuszczę,najgorzej podjąć decyzję,a decyzja już ZAPADŁA.i odwrotu nie będzie Funiu i Haniu-gratulki pierwsze urodzinki-pierwszy tydzień za wami,ZDROWIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.09.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Funiu i Haniu-gratulki pierwsze urodzinki-pierwszy tydzień za wami,ZDROWIA Bardzo dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Rodziną , znajomymi sięnie przejmuj... Ja wiem że to jest niełatwe,ale Twoje życie Twoje wybory!!! Tylko Wy będziecie ponosić konsekwencje swoich decyzji!!1 A życie jest zbyt krótkie aby marzenia leżały odłogiem!!! BUDUJ SIĘ KOBIETO[/b Mój pragmatyczny mąż budowę ( początkowo) traktował jako inwestycję ja jak kolejnego członka rodziny!!! Wyszło nam ( podstawowej komórce ) tylko na dobre!!! Przynajmniej do tej pory tak jest i tak ma pozostać... Więc nie marudź tylko do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 A siętak brzydko zapytam:Dlaczego na wiosnę?Na wiosnę można zaczynać od Stanu Zero. Zabezpieczać go za bardzo nie trzeba. A co miesiąc do przodu, to miesiąc do przodu. Piaseczek między ścianami fundamentowymi się sam zagęści.Przecież fundamentów nie zmieniacie, a mediów za bardzo do tego stanu nie potrzeba. Trochę prądu do betoniarki i wody może być z beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.09.2005 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 alfreda-postaram się nie marudzić,wgryzamy się w projekt kroyena-nie ma kasy,nie ma inwestycji takie jest życie,ale za to zaczęłam czytać twój dziennik-jest na prawdę niedzisiejszy,gratuluje jego pomysłu POZDROWIENIA I POWODZENIA KOMENTATOROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Pomysł na licencji MIeczotronixa, a brak kasy jest nam współny. Ale się wtedy kombinuje, no normalnie "kamikadze, boski wiatr, nie ma zmiłuj", chyba zainwestuję w tik-taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.09.2005 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 kroyena-nie mam z czego kombinować,po urlopie wychowawczym nie mogę po prostu zdobyć pracy,okazało się że się zestarzałam (41 wiosen) i niestety brak mi mgr.Smutne ale prawdziwe.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Bardzo ładna działka. Dom też. Pani projektantka z Gdańska ma chyba wszystkie projekty rozsądne i ładne. My tez chcieliśmy jeden z jej projektów ale wymagał nie mało adaptacji. niestety bardzo źle nam się współpracowało z Panią architekt i w końcu zrezygnowaliśmy. Kosztowało nas to 2 miesiące opóźnienia w załatwianiu wszystkich spraw ale na szczęście się wyrobiliśmy. Wam życzę wszystkiego dobrego i od wiosny pełna para naprzód po swoje marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Zelijka-szkoda że nie dogadaliście się z panią architekt,ja z nią rozmawiałam telefonicznie i była bardzo miła,powiedziała gdzie w trójmieście są nasze domki ,dzięki temu mogliśmy je obejrzeć na żywo,chociaż ich zmiany bardzo nas rozczarowały.Ale przynajmniej mamy ogólne pojęcie jakie są wysokie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 To musi być fajnie móc obejrzeć swój dom już wybudowany przez kogoś. Też bym tak chciała. A żeby tu jeszcze zapytać jaki jest w użytkowaniu? Ale nie ma tak lekko. Co nieco trzeba samemu sprawdzić, nie? I tak dobrze, że jest to Forum i dużo rzeczy można podpatrzeć i się nauczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Najfajniejsi na forum są ludzie.Zawsze wierzyłam że ludzie są serdeczni i życzliwi.Życie nie raz prostowało moje poglądy.Ale na forum jest to co dla mnie ważne-serdeczność i chęć pomocy.To wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ależ Ty jesteś dzielna. GRATULACJE I SŁOWA UZNANIA !!! z TAKIM PODEJŚCIEM , UPOREM I SAMOZAPARCIEM ...EFEKT MUROWANY!!! A raczej domek wymurowany , ten Wasz wymarzony.....I to w niedalekiej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Gratuluje Kasiu, ten prąd będzie lada chwila. A reszta tez będzie. Wszystko w swoim czasie. Może i warto się trochę pomęczyć aby zamieszkać w swoim domku na swoim kawałku ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts