kze 10.04.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Parterówka jest lepsza, jesli właściciele nie należą do nastolatków... Nie chcę patrzeć Ci w metrykę, ale ponoć z wiekiem ludzie coraz bardziej przekonują się do parterówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.04.2006 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 KZE ,Oj Ty,Ty w naszej sytuacji jednak finanse biorą górę nad innymi względami.Ważne jest dla nas też aby szybko się wybudować.W naszym przypadku sprawdza się przysłowie CZAS TO PIENIĄDZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Kasiu nie ma znaczenia jaki to będzie dom bo to będzie wasz dom Jeżeli ten będzie tańszy to budujcie ten, a myślę, ze parterówka na pewno jest tańsza w budowie Też jest sympatyczny Trzymam kciukiza wasze decyzje oby były dobre dla was Dobry uszku nasz i podtrzymywaczko na duchu tyle innym dajesz swego dobrego serducha a samam masz przeciez tez tyle swoich problemów i wahań i dylematów Wielka bużka i powodzenia w wyborze i jeszcze wielkiego wora pieniędzy wam życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.04.2006 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Andrzejko nikogo z nas nie omijają życiowe zawirowania.Ale nie możemy się poddawać NIGDY W ŻYCIU.Wierzę że wybudujemy dom jest to moje życiowe marzenie.A z tego co się dzieje w naszym życiu musimy wyciągnąć naukę,nic nie jest nam dane na zawsze,na stałe.Trzeba cały czas zabiegać o to na czym na prawdę nam zależy i czasami walczyć,jeżeli zajdzie taka potrzeba.Dzięki za serdeczne słowa - pomagają one w naszych duchowych rozterkach.Buziaki.http://img101.imageshack.us/img101/66/idholeasgftkds96xt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kasiu jakoś się w końcu doczłapałam do Twoich komentarzy Wszystkiegi najlepszego dla synka A Wam życzę samych najlepszych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.04.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Aga dziękujemy za życzenia.Co do decyzji to na razie musimy uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.04.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 KasiuNad zmianą projektu to Ty się zastanów???? Masz warunki zabudowy? , może jest plan zagospodarowania?? Mówię z doświadczenia!! Własnego, trochę kosztownego...U nas był plan w którym stało jak byk...Kąt nachlenia dachu min.30 stopni max50 stopni....I wten sposób parter byłby z doś drogą niewykorzystaną powierzchnią. Dlatego też zdecydowaliśmy się na strop betonowy ( troszkę więcej kasy, niestety) i poddasze zaadaptować na powieszchnię mieszkalną....Przy takich warunkach parter nie będzie tańszą inwestycją_Połać dachu jest doś drogim elementem budowy...A i ławy przy parterówce nie należą do najtańszych...Ilość kominów też znacząco wpływa na gotówkę!! A te "cholery" na projektach w katalogach nie zawsze pokazują wszystko!! Wiem bo miałm obsesję kominową!!( U nas są cztery) Na zdjątku, wizualizacji wystaje jeden, a na rzutach widać np.trzy Wentylacja, kominek, CO.... Ale póki masz czas "bij" się z myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.04.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Alfredko nic innego ostatnio nie robię tylko biję się z myślami.Warunki zabudowy mam i wiem czego muszę się trzymać. Moje plany coś mi nie wychodzą.Muszę po prostu zgodnie z charakterem iść na żywioł - tylko tak mi się udaje coś zwojować z życiem. A gdzie tu miejsce na cierpliwość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jedni potrzebują czasu i cierpliwości, a inni nałeb, na szyję! Nieistotne jaką taktykę obierzesz, ważne są wyniki!! Jeżeli żywioł , to IDŹ NA CAŁOŚĆ!! Ja wierzę w Ciebie, Twoje decyzje, i jestem pewna że dojdziesz do celu!!Dobrym ludziom, dobre gwiazdy sprzyjają! I chociaż czasami, lekko zamglone, odległe, wydają się być nieosiągalne, to przychodzi taki czas że wszystko w jest zasięgu oka, ręki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.04.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Alfreda nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kasiu64,Przeczytałem o Twoich problemach, szczególnie z elektryką, nie daj się, walcz o swoje, musisz to załatwić pozytywnie dla Was. Będę zaglądał tu częściej, Trzymajcie się.Pozdrawiamy Was w związku ze zbliżającymi się Świętami Wielkanocnymi.http://kas.felinity.net/images/reflections2560x1600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Kasiu, uszy do góry ! Wszystko się ułoży ! Twoje dylematy są trudne, ale z pewnością Cię "oświeci" i dokonasz właściwego wyboru . Grunt to spokój wewnętrzny! Nie daj się ! Jestem z Tobą i trzymam kciuki by wyszło wszystko na prostą. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Jakie jajo Kasiu ja też zawsze na żywioł jak widać efekty są Nawet jak sobie z mężem obiecamy że teraz to już spokojnie, trzeba złapać oddech to jakoś nie za długo trzyma się nas to postanowienie Nawet teraz nowe pomysły latają nam po główkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ale jajo ogromne dostałaś Jak tam twoje boje z myślami pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.04.2006 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Boje bojami a Święta tuż,tuż.Upiekłam już baranka i zajączka jak je sobie ustawię i udekoruję to wkleję do dziennika. Kochani jesteście wszyscy,dzięki za serdeczne słowa.Nawet nie zdajecie sobie sprawy z mocy tych słów,tak gdzieś w środeczku robi się cieplej i chociaż jesteście daleko to jednak blisko http://img119.imageshack.us/img119/6572/ebasket219pu.gif Zygmorku dzięki za wspaniałe jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zeljko Dziękujęhttp://img101.imageshack.us/img101/1179/ebunbskt8at.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.elf.com.pl/wielkanoc/images/podwojne.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts