Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia no jasne że na swoim kawałku ziemi wszystko jest o=inne takie 8)

Ciesze się ze ta wyprawa was tak uskrzydliła 8)

A męzczyzni no cóż zawsze sa bardziej pesymistycznie- niektórzy nazywają to realizmem ale wiem swoje po swoim męzu i nikt mi nie powei że jest inaczej, zawsze że będzie cizko , nie damy rady itp :-? :-?

a my nie odpuszczmy :-? :-? nie Kasiu :roll: :roll: :wink:

Kasiu64 zobaczyłam Twoje typy wybranych domków, kasiu z ręką na sercu SĄ PRZECUDOWNE, że ja ich wcześniej nie widziałam, powiem ci że trudno się zdecydowac który, pierwszy ma lepiej zaprojektowane wyjście na ogród, wiesz zadaszony taras itp, drugi z kolei ma przepiękne wejście cudeńko. Będziesz mała trudny orzech do zgryzienia, jeżeli masz stronę ogrodową od strony wschodniej lub północnej to bierz ten drugi, jeżeli odwrotnie to ten pierwszy, ale i tak ciężki wybór, powodzenia :wink:

Nie odpuszczamy bo nie mamy innego wjścia,ktoś musi robić za rodzinnego optymistę tylko czasami powietrze z Nas uchodzi :oops: :oops: :oops:

Ja nie jestem pesymistą. Ja jestem optymistą. A to moja żona jest od narzekania i urealniania pomysłów... :oops: Żona to się oboawiała nawet wzięcia kredytu... :roll: Ale juz jest lepiej i oswoiła sie z tą myslą... :lol:

Tak więc prosze nie uagulniać... :lol: :lol:

kze przepraszam już nie będę więcej uogólniać(swoją drogą twoja żonka i mój mąż są chyba z tej samej gliny ulepieni :lol: ).To co napisałeś potwierdza regułę doboru małżeństw na zasadzie kontrastów charakterów no i dobrze bo się uzupełniają :roll: :lol: :p

OK :lol: :wink: Ale moja Żona pochodzi z Krakowa, może dlatego tak marudzi na Wawę... :lol: