Aga J.G 21.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 PO TAKICH POSTACH - MUSI BYĆ LEPIEJ, GRYFPCU I AGO -DZIĘKUJĘ!!! ale czy jest Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 PO TAKICH POSTACH - MUSI BYĆ LEPIEJ, GRYFPCU I AGO -DZIĘKUJĘ!!! ale czy jest Właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kasiu, Kasiu ! Nie żartuj sobie z tego smutku tylko wyprostuj się, pierś wypnij do przodu, uszy unieś w górę i uśmiechnij się !!! Po burzy przychodzi słońce !!! Spójż jak zaczyna świecić ! Będzie cieplej, będzie lepiej ! Nie zamartwiaj się i nie daj się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kasiu, nic nie piszesz. Nie dawaj sie kobitko, bo tutaj na Ciebie czekaja i trzymaja kciuki...Odezwij sie, prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kasiu, nic nie piszesz. Nie dawaj sie kobitko, bo tutaj na Ciebie czekaja i trzymaja kciuki...Odezwij sie, prosze... Bardzo prosimy my dwie Kasiuuuuuuuuuuuuuuu wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Andrzejko kasia jest u emigranta i nie moze zawrocic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Andrzejko kasia jest u emigranta i nie moze zawrocic... Ale jeżeli dobrze myslę to u zawróconego emigranata a więc musi w końcu tu zawrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Bardzo dobrze myslisz. Wiedzialam, ze zrozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.04.2006 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 http://img185.imageshack.us/img185/9958/andelesruzema5ju9dr.gif To dla Was dzieweczki,wpisałam się już do swojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.04.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cudne kwiaty a teraz lecę do twego dzinnika zobaczyć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kasia no jasne że na swoim kawałku ziemi wszystko jest o=inne takie Ciesze się ze ta wyprawa was tak uskrzydliła A męzczyzni no cóż zawsze sa bardziej pesymistycznie- niektórzy nazywają to realizmem ale wiem swoje po swoim męzu i nikt mi nie powei że jest inaczej, zawsze że będzie cizko , nie damy rady itp a my nie odpuszczmy nie Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.04.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie odpuszczamy bo nie mamy innego wjścia,ktoś musi robić za rodzinnego optymistę tylko czasami powietrze z Nas uchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Jak to fajnie Kasiu napisalas...To w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.04.2006 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Zeljka nie wiem co tam u nas na działce za fluidy latają czy fruwają ale tam człowiek jakoś inaczej oddycha, nabiera dystansu do problemów i w ogóle czuję się jakbym patrzyła przez różowe okulary na cały świat. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kasieńko bo te nasze działki są takie wymarzone, wytęsknione, a ile tłumaczenia naszym mężulką przeżyły I dlatego są takie cudniaste Cieszę się że wracasz do żywych i trzymaj powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.04.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kasiu64 zobaczyłam Twoje typy wybranych domków, kasiu z ręką na sercu SĄ PRZECUDOWNE, że ja ich wcześniej nie widziałam, powiem ci że trudno się zdecydowac który, pierwszy ma lepiej zaprojektowane wyjście na ogród, wiesz zadaszony taras itp, drugi z kolei ma przepiękne wejście cudeńko. Będziesz mała trudny orzech do zgryzienia, jeżeli masz stronę ogrodową od strony wschodniej lub północnej to bierz ten drugi, jeżeli odwrotnie to ten pierwszy, ale i tak ciężki wybór, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nie odpuszczamy bo nie mamy innego wjścia,ktoś musi robić za rodzinnego optymistę tylko czasami powietrze z Nas uchodzi Ja nie jestem pesymistą. Ja jestem optymistą. A to moja żona jest od narzekania i urealniania pomysłów... Żona to się oboawiała nawet wzięcia kredytu... Ale juz jest lepiej i oswoiła sie z tą myslą... Tak więc prosze nie uagulniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kze przepraszam już nie będę więcej uogólniać(swoją drogą twoja żonka i mój mąż są chyba z tej samej gliny ulepieni ).To co napisałeś potwierdza regułę doboru małżeństw na zasadzie kontrastów charakterów no i dobrze bo się uzupełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kze przepraszam już nie będę więcej uogólniać(swoją drogą twoja żonka i mój mąż są chyba z tej samej gliny ulepieni ).To co napisałeś potwierdza regułę doboru małżeństw na zasadzie kontrastów charakterów no i dobrze bo się uzupełniają OK Ale moja Żona pochodzi z Krakowa, może dlatego tak marudzi na Wawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Może,może ale najważniejsze że znjadujecie kompromis i idziecie razem do przodu choć czasem wcale nie jest łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts